Live στοίχημα στο NBA

Ανανεώθηκε:
nba logo

Το Livebet, δηλαδή ο «ζωντανός» στοιχηματισμός σε αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εκείνη τη στιγμή, θεωρείται ως ο πλέον διαδεδομένος τρόπος στοιχηματισμού. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν, πρώτα να δουν πως θα ξεκινήσουν οι ομάδες, τα πρώτα τους δέκα λεπτά και μετά να ποντάρουν. Επίσης, δεν είναι λίγοι αυτοί που “κυνηγάνε” τις ανατροπές κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το ΝΒΑ είναι ένα απ’ τα πιο ευρέως διαδεδομένα πεδία live στοιχηματισμού και η εξήγηση είναι απλή: η πληθώρα των αγώνων σε καθημερινό επίπεδο, οι διαρκείς υποχρεώσεις που φέρνουν κόπωση και ενδεχομένως να αλλάζουν τα δεδομένα αναφορικά με το επίπεδο απόδοσης των παικτών.

Δείτε εδώ τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες

Πριν αποφασίσουμε να ποντάρουμε live σ’ έναν αγώνα ΝΒΑ, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν ορισμένα ζητήματα. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά των ομάδων που θέλουμε να ποντάρουμε, δηλαδή τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ορισμένες ομάδες κάνουν καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο ή ανεβάζουν πάντα απόδοση στο δεύτερο μέρος. Σε περίπτωση που αντιληφθούμε κάποιο φαβορί να χάνει με φυσιολογικές διαφορές στο πρώτο ημίχρονο (8-10 πόντους), τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε ανατροπή στο δεύτερο μέρος, καθώς 24 αγωνιστικά λεπτά είναι υπέραρκετα όχι μόνο για να ανατραπεί το σκορ, αλλά και για να κερδίσει με διαφορά. Επίσης, υπάρχουν ομάδες που παίζουν πιο συγκεντρωμένη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Σ’ αυτό το θέμα θα πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας αν οι ομάδες που ποντάρουμε είχαν αγώνα την προηγούμενη ημέρα (συνηθίζεται στο ΝΒΑ και γενικά στα αμερικανικά σπορ). Αυτή η ιδιομορφία του προγράμματος στο ΝΒΑ δημιουργεί νέες συνθήκες, που έρευνες έχουν αποδείξει ότι εξυπηρετούν τα σχέδια των παικτών που επιλέγουν να κοντράρουν την ομάδα με τα σερί παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, προκύπτουν αριθμοί που επιβεβαιώνουν ότι η ομάδα που παίζει δεύτερο σερί ματς σε δύο ημέρες, έχει λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει ξανά (σε περίπτωση που θεωρείται φαβορί βάσει αποδόσεων). Συνεπώς, αν διακρίνουμε μια ομάδα που έχει παίξει την προηγουμένη, κερδίζει στο πρώτο δωδεκάλεπτο, τότε θα πρέπει να «τρέξουμε» να ποντάρουμε στην ανατροπή, που είναι εξαιρετικά πιθανή λόγω κόπωσης.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα στατιστικά είναι πάντα ένας «μπούσουλας» για το live ποντάρισμα στο ΝΒΑ, καθώς όλες οι ομάδες παρουσιάζουν αυξομειώσεις στην απόδοση τους από περίοδο σε περίοδο. Επίσης, έχει αξία να επιλέξουμε Under σε παιχνίδια με μεγάλες διαφορές στο ημίχρονο ή στο φινάλε της τρίτης περιόδου, καθώς είναι σίγουρο ότι οι ρυθμοί θα πέσουν. Στον αντίποδα, ένα χαμηλό σκορ στην ανάπαυλα πρέπει να μας οδηγήσει στην επιλογή του Over. Ακόμη, οι «κεραίες» μας θα πρέπει να είναι πάντα υψωμένες για ένα ματς που είναι ντέρμπι ή «κλειστό», καθώς εκεί λογικά θα δούμε χαμηλό σκορ στην τέταρτη περίοδο.

Τέλος, ένα κομμάτι που πάντα διαδραματίζει ρόλο είναι οι απουσίες. Για παράδειγμα, δεν είναι το ίδιο να δούμε τους Χιούστον Ρόκετς χωρίς τον Τζέιμς Χάρντεν και το ίδιο μ’ αυτόν στη σύνθεση τους. Όπως είναι λογικό, μια απουσία ενός τόσο κομβικού παίκτη σίγουρα παίζει το ρόλο της στις μεταπτώσεις των αποδόσεων και των διαφορών πόντων που προτείνονται στο μπάσκετ. Αν διακρίνουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μια ομάδα χάσει έναν σταρ ή έναν ηγέτη, τότε αξίζει να την πάμε κόντρα στο Live.

Διαβάστε ακόμα: