Πώς παίζω στοίχημα στο ίντερνετ

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Ολοένα και πιο δημοφιλές γίνεται το στοίχημα στο ίντερνετ σε όλο τον πλανήτη. Όπως και στην Ελλάδα! Όμως, ορισμένοι το αποφεύγουν από αδικαιολόγητο… φόβο. Η’ ενδεχομένως να θεωρούν την όλη διαδικασία περίπλοκη.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν έχουν βάση. Καθώς υπάρχουν νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στις οποίες μπορεί να ποντάρει κανείς online. Δίχως κίνδυνο να χάσει τα λεφτά του φυσικά. Το να στοιχηματίσει κάποιος στο διαδίκτυο είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία. Και για τους περισσότερους πιο βολική από το επίγειο στοίχημα.

Πιο κάτω, θα βρείτε τα βασικά βήματα που πρέπει να πραγματοποιήσει κανείς προκειμένου να στοιχηματίσει στο ίντερνετ. Με ιδιαίτερη βαρύτητα, μεταξύ άλλων, στις μεθόδους ανάληψης και κατάθεσης. Είναι ένα θέμα που φαίνεται πως μπερδεύει το κοινό χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα πιο κάτω.

Η Super League στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιατί να παίξω στοίχημα στο ίντερνετ

Πριν από αυτό, όμως, θα επιχειρηθεί να δοθεί απάντηση στο βασικό ερώτημα «γιατί να παίξω στοίχημα στο ίντερνετ».

Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Πρώτον, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το να στοιχηματίσει κάποιος στο ίντερνετ είναι γρήγορο και απλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι βασικές γνώσεις υπολογιστών. Ή εναλλακτικά, ένα κινητό με πρόσβαση στο ίντερνετ και να ξέρει κάποιος πως να το χειρίζεται.

Από εκεί και πέρα, ο κυριότερος, ίσως, λόγος είναι ότι στο διαδίκτυο οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες. Σε σχέση με αυτές που προσφέρει ο επίγειος bookmaker πάντα, οπότε είναι προς το συμφέρον σας. Σκεφτείτε ότι για την ίδια ακριβώς επιτυχία σας εκεί θα πληρωθείτε ακόμη πιο πολλά κέρδη. Κάτι που αξίζει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν.

Επιπλέον, ο παίκτης έχει σίγουρα περισσότερες επιλογές και μάλιστα ό,τι ώρα αυτός επιθυμεί. Τόσο σε όγκο αγώνων, όσο και στα στοιχήματα που προσφέρονται σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυξάνονται, επομένως, οι πιθανότητες του να κερδίσει. Καθώς πέρα από τα «κλασικά» «1Χ2», «Over/Under», «Goal/No Goal», θα βρει μία σειρά από πολλές ακόμη εναλλακτικές. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει περισσότερο.

Επιπρόσθετα, έχει τη δυνατότητα για άμεσες πληρωμές και δεν χρειάζεται συνήθως να περιμένει πολύ για να του πιστωθούν τα κέρδη του. Με αρκετές μεθόδους διαθέσιμες πέρα από τις κλασικές, όπως για παράδειγμα τα δημοφιλή μεταξύ των χρηστών ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Πώς παίζω στοίχημα online

Για να ξεκινήσει να παίζει κανείς στοίχημα στο ίντερνετ, το πρώτο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει μία από τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Οι επιλογές είναι αρκετές στην ελληνική αγορά και καλύπτουν όλα τα γούστα. Σας προτείνουμε πάντα να παίζετε σε όσες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα (δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες). Έτσι, θα είστε σίγουροι σε θέματα ασφάλειας, καθώς έχουν λάβει άδεια με βάση αυστηρά κριτήρια.

Έπειτα, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τον δικό σας λογαριασμό. Αυτός θα είναι μοναδικός και θα σας ανήκει. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, ακόμη και για όσους δεν γνωρίζουν από tostoixima. Σε μια φόρμα, συμπληρώνετε κάποια προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν και είστε έτοιμοι για παιχνίδι.

Προσοχή θέλει ώστε να δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία. Και αυτό γιατί αργότερα θα κληθείτε να τα επαληθεύσετε. Για μια περίοδο 30 ημερών ο λογαριασμός θα παραμείνει ανοιχτός χωρίς κάποια άλλη ενέργεια. Αλλά σε αυτό το διάστημα, καλό είναι να έχετε προχωρήσει τη διαδικασία για ταυτοποίηση. Γίνεται πολύ απλά, και συνήθως αρκεί η ταυτότητά σας όπως και κάποιος λογαριασμός ΔΕΚΟ (για ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο κλπ). Στέλνετε τα έγγραφα αυτά στην εταιρία και μόλις γίνουν αποδεκτά έχετε ολοκληρώσει ό,τι χρειάζεται να γίνει.

Από εκεί και πέρα, μόλις κάνετε την εγγραφή σας μπορείτε να προχωρήσετε στην πρώτη σας κατάθεση. Δηλαδή, θα πρέπει να πιστωθούν χρήματα στον λογαριασμό σας, ώστε να μπορείτε να ποντάρετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό και είναι σίγουρο πως θα βρείτε κάποιον που να σας εξυπηρετεί.

Online Στοίχημα: Τα απαραίτητα βήματα

Α) Για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία σας παραπέμπουμε σε ειδικό άρθρο, όπου παραθέτουμε αναλυτικά τη διαδικασία. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Σας ξαναθυμίζουμε, μόνο, ότι είναι επιτακτική η συμπλήρωση πραγματικών στοιχείων όταν κάνετε την εγγραφή.

Β) Οι μέθοδοι κατάθεσης διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία, υπάρχουν όμως ορισμένες που είναι σαφώς οι πιο διαδεδομένες: 1) πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, 2) κάρτα Paysafe, 3) ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Skrill ή Neteller).

Γ) Το επόμενο στάδιο μετά την εγγραφή και την κατάθεση χρημάτων έχει να κάνει με τη διαδικασία ταυτοποίησης. Κοινώς, η εκάστοτε εταιρία θέλει να πιστοποιήσει ότι ο λογαριασμός αφορά… εσάς. Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας χρειάζεται η αποστολή των παρακάτω εγγράφων: 1) αποδεικτικό ηλικίας (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο), 2) αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητού τηλεφώνου, ο οποίος έχει εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο), 3) αποδεικτικό μέσου πληρωμής.

Δ) Ήρθε και η ώρα της ανάληψης... Σε περίπτωση, λοιπόν, που η κατάθεσή σας έχει γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η ανάληψη πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο. Αν, όμως, έχετε επιλέξει κατάθεση με κάρτα Paysafe (ή με κάρτα Mastercard), τότε απαιτείται άλλη μέθοδος ανάληψης. Το πιο σύνηθες είναι η ανάληψή σας να πραγματοποιηθεί με έμβασμα (τραπεζική μεταφορά).

Μέθοδοι κατάθεσης

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν αρκετές επιλογές στον κάθε παίκτη για οικονομικές συναλλαγές. Προκειμένου να καταθέσει τα πρώτα του χρήματα και να ξεκινήσει να παίζει στο ίντερνετ.

Μπορεί, λοιπόν, κανείς να χρησιμοποιήσει την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που διαθέτει από κάποια τράπεζα. Όπως επίσης ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ή ακόμη και μία paysafe card, την οποία μπορεί να προμηθευτεί κανείς από διάφορα σημεία πώλησης εύκολα. Δίνεται ακόμη, η επιλογή στον παίκτη, να πραγματοποιήσει κατάθεση και μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Θα πρέπει να πούμε και κάτι ακόμη εδώ. Θα χρειαστεί κανείς να επαληθεύσει τα στοιχεία του για το μέσο πληρωμής που χρησιμοποιεί για να κάνει κατάθεση συνήθως. Είναι ένα απλό βήμα, ωστόσο, και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση.

Δείτε τις μεθόδους για Betshop καταθεση:

Betshop καταθέσεις

Μέθοδοι ανάληψης

Όσο απλή είναι η διαδικασία κατάθεσης, τόσο εύκολη είναι και η διαδικασία ανάληψης. Και πάλι, οι ιστοσελίδες προσφέρουν μία σειρά από επιλογές στους παίκτες.

Μία από τις πιο διαδεδομένες είναι η απευθείας μεταφορά των χρημάτων που έχει κερδίσει κάποιος στη χρεωστική ή πιστωτική του κάρτα. Αρκεί να την έχει καταχωρήσει στην ιστοσελίδα. Τα χρήματα, σε αυτή την περίπτωση, χρειάζονται κάποιο χρόνο προκειμένου να πιστωθούν στο λογαριασμό του παίκτη. Συνήθως μπορεί να πάρει 2-3 εργάσιμες ημέρες. Τον ίδιο χρόνο περίπου, θα χρειαστεί κάποιος και στην περίπτωση που επιλέξει να λάβει τα χρήματά του με τραπεζικό έμβασμα.

Επιπλέον, ένας τρόπος εύκολος και ταχύτατος για να πραγματοποιήσει κανείς ανάληψη είναι με ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Όπως της Skrill ή της Viva για παράδειγμα. Kαθώς θα λάβει το ποσό που έχει επιλέξει εντός της ημέρας και θα το έχει άμεσα στη διάθεσή του.

Η Super League στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε με ποιους τρόπους μπορεί να κάνετε Betshop αναληψη:

Betshop αναλήψεις