Τι ισχύει στο στοίχημα σε αναβολή αγώνα;

Ανανεώθηκε:
στοιχηματικη θεωρια αναβολή αγωνα

Η επιτυχία στο στοίχημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ως επί το πλείστον είναι αγωνιστικοί. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες, εξωγενείς λόγοι, επηρεάζουν την έκβαση μιας αναμέτρησης και κατά συνέπεια, ενός δελτίου στοιχήματος.

🎁 SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ για τα νέα μέλη!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

▶️ Αναβολή Αγώνα στο Στοίχημα

Στο παρακάτω κείμενο θα αναλύσουμε τι συμβαίνει με το ποντάρισμα ενός παίκτη, σε περίπτωση αναβολής αγώνα

Αρχικά, να αναφερθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο ορισμένοι κανόνες να είναι διαφορετικοί, με βάση το τί ορίζει η εκάστοτε εταιρεία στοιχήματος. Αυτό έχει να κάνει κυρίως, με το χρονικό όριο που τίθεται, αναλόγως με την περίπτωση που θα προκύψει. 

Το σύνηθες περιθώριο που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες αναφορικά με μια αναβολή ή διακοπή αγώνα, είναι 48 ώρες. Είναι δηλαδή το ανώτατο όριο που θα “περιμένει” η στοιχηματική για να αποφασιστεί αν μια αναμέτρηση θα παιχτεί κανονικά σύντομα ή θα προκύψει νέα ημερομηνία εν ευθέτω χρόνω.

👉  Εν προκειμένω, αν το παιχνίδι αναβληθεί μια συγκεκριμένη ημερομηνία και διεξαχθεί την επόμενη, το ποντάρισμα θα παραμείνει ανοικτό και η επιτυχία του θα εξαρτηθεί από την έκβαση της αναμέτρησης.

👉  Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι το παιχνίδι να αναβληθεί σε μεταγενέστερη, μελλοντική ημερομηνία, που δε θα οριστεί άμεσα από την εκάστοτε διοργανώτρια αρχή. Συνεπώς, σε αυτή την περίπτωση, θα επιστραφεί το ποντάρισμα.

Τέλος, είναι πιθανό ένα παιχνίδι να ξεκινήσει κανονικά και να διακοπεί στην πορεία του, για διάφορους λόγους, όπως καιρικές συνθήκες, ένας σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή, ρίψη αντικειμένων από την κερκίδα κ.α.


📍 Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Το Betarades.gr έχει τη λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για να δημιουργήσετε δελτίο με κορυφαίες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα:👇