*3η αγωνιστική

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Μόλις μια νίκη έχει ο Ολυμπιακός Β απέναντι στη Μαρκό (1-1-2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 1-2 απέναντι στη Νίκη Βόλου, την προηγούμενη αγωνιστική. Παρότι βρέθηκε να χάνει από αυτογκόλ στο τέλος του πρώτου μέρους (45+2′), έφτασε στην ανατροπή στην επανάληψη με τα γκολ των Ζουγλή (57′) και Μπιλάλ (64′).

Ο Ολυμπιακός Β μπήκε δυνατά στη σεζόν και δείχνει πολύ πιο έτοιμος από τις πρώτες εκτιμήσεις. Έχασε στα σημεία τη νίκη στη Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ Β, ενώ έβγαλε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Νίκη Βόλου (1-2).

Ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος επιθετικά και έφτασε στην ανατροπή μέσα σε επτά λεπτά! Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί μετά τη λήξη.

Βελτίωσε το ρόστερ του και περιμένει μια άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Πέρυσι, στο Νότο εξασφάλισε τα πλέι οφ και για την ώρα δείχνει εξόχως ανταγωνιστικός. Δεν αναφέρονται προβλήματα, σπάνια ανακοινώνει εξάλλου αποστολή.

Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* με 1000 ΧΡΥΣΑ ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁
superbet logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΡΚΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη εκτός έδρας, για το Κύπελλο Ελλάδος Superbet. Το ματς κρίθηκε από αυτογκόλ του Σμαλή στο 63′.

Κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια στο ματς με τον Άρη και παρότι έπαιξε με πολλές αλλαγές, χρειάστηκε ένα αυτογκόλ για να λυγίσει στη Θεσσαλονίκη και να χάσει εν τέλει με 1-0.

«Εμείς είμαστε σε καλό φεγγάρι και μομέντουμ. Επιλέξαμε να παίξουμε με νέα παιδιά, εννέα αλλαγές που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Καλλιθέα, γιατί όλοι οι παίκτες μας είναι ισάξιοι και το απέδειξαν», ικανοποιημένος ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος.

Στο πρωτάθλημα, έχει πραγματοποιήσει άριστο ξεκίνημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αμφότερα στην έδρα της και απέναντι σε ομάδες που έχουν μεγάλους στόχους για φέτος. Πιο πρόσφατη, εκείνη κόντρα στην Καλλιθέα με ανατροπή (2-1).

Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την ομάδα του Μαρκόπουλου και πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή, ενώ αναμένεται να επαναφέρει αρκετούς βασικούς στην ενδεκάδα.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β – ΜΑΡΚΟ στην Superbet
superbet logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ