--> Bet365 | Προσφορές & Οδηγίες Εγγραφής Βήμα-Βήμα (Video)
+161

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 20 / 10 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Bet365

Συνολική Βαθμολογία: 9.7
Αποδόσεις :
9.5
Live Betting :
10.0
Εξυπηρέτηση :
9.3
Πληρωμές/Αναλήψεις :
10.0
Προσφορές :
9.8
Ειδικά στοιχήματα :
9.7

BET365: ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤHΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ

  • Κορυφαίες αποδόσεις σε όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου
  • Live Betting & Live Streaming* στους περισσότερους αγώνες
  • Δυνατότητα Cash-Out*
  • Ασιατικά & ειδικά στοίχηματα σε όλους τους αγώνες
  • Live Chat Ελληνική Εξυπηρέτηση
  • Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές με αναλήψεις εντός 2-3 ημέρων

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γενικές Πληροφορίες

Ιστοσελίδα https://www.bet365.gr Γλωσσα ιστοσελίδας Ελληνικά Mobile/Tablet Έκδοση Ναι

Εξυπηρέτηση πελατών

Ελληνικό τμήμα Ναι Live Chat Ναι Ωράριο λειτουργίας Chat 24/7

Συναλλαγές & Μέγιστα κέρδη

Χρεώσεις Καταθέσεων Όχι Χρεώσεις Αναλήψεων Όχι Φόροι Το αφορολόγητο ισχύει για καθαρό κέρδος μέχρι 100€ ανά στήλη (ανά 0.10€ ποντάρισμα). Άρα αν κερδίσετε έως 1.000€ με ένα ευρώ ποντάρισμα δεν θα φορολογηθεί το δελτίο. Για καθαρό κέρδος στήλης από 100,01 έως 500€: φόρος 15% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 100€ αφορολόγητου καθαρού κέρδους) και τέλος για καθαρό κέρδος στήλης από 500,01€ και πάνω: φόρος 20% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 500€ καθαρού κέρδους)

7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας σε κάποια εταιρία ή λεπτομέρειες για τον τρέχοντα διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε απάντηση άμεσα:

  • μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
  • με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
  • με e-mail στο support@betarades.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε όλους εσάς που εγγράφεστε στις εταιρίες με κλικ στα διαφημιστικά Banner του σάιτ μας! Έτσι, κερδίζετε τα οφέλη που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες, ενώ παράλληλα μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα, εφόσον προκύψει.

Επικοινωνία

Μάθετε περισσότερα για την εταιρία

Η Bet365 ιδρύθηκε το 2000 και πλέον αποτελεί ίσως την κορυφαία στοιχηματική εταιρία παγκοσμίως, καθώς προσφέρει την υπηρεσία της σε περισσότερες από 200 χώρες κι έχει περίπου 19 εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο.

Προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα σύμφωνα με το άρθρο 50 του νόμου 4002/2011, έχει άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στη χώρα μας, λειτουργεί υπό την αιγίδα της B2B Gaming Services, η οποία είναι αδειοδοτημένη από τη ρυθμιστική αρχή της Μάλτας (MGA).

Οι λόγοι όπου έχουν κάνει την Bet365 να ξεχωρίζει παγκοσμίως είναι απλοί, καθώς διαθέτει μια απλή κι εύχρηστη πλατφόρμα, στην οποία οι επισκέπτες της μπορούν να βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν. Επίσης προσφέρει τις κορυφαίες αποδόσεις της ελληνικής αγοράς, ενώ παράλληλα διαθέτει και πολλές επιπλέον αγορές με ειδικά στοιχήματα, σχεδόν για όλα τα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη. Εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι είναι από τις λίγες εταιρίες όπου προσφέρει και Ασιατικό Χάντικαπ στα περισσότερα από τα παιχνίδια ποδοσφαίρου, μια αγορά όπου της δίνει έξτρα “πόντους” στις προτιμήσεις των Ελλήνων παικτών κι όχι μόνο.

Συνεχίζοντας τη “βόλτα” μας στη σελίδα της Bet365, θα αντιληφθούμε γρήγορα ότι προσφέρει Live Streaming* για πολλά από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη κι όχι μόνο, ενώ η υπηρεσία αυτή δεν κάνει τη διαφορά μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα όπως είναι το μπάσκετ, το τένις, το χόκεϊ κ.α. Εδώ, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε ότι δείχνει σε ζωντανή μετάδοση όλους τους αγώνες του NBA και του NHL εντελώς δωρεάν.

Φυσικά, από την Bet365 δεν θα γινόταν να λείπει και η υπηρεσία Cash Out*. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να “κλείσουν” το στοίχημά τους ανά πάσα στιγμή, ενώ η διαφορά της εταιρίες σε σχέση με τις υπόλοιπες της ελληνικής αγοράς είναι πως μπορείτε να ρυθμίσετε να γίνει αυτόματο Cash Out* σε περίπτωση που το δελτίο σας “πιάσει” το επιθυμητό ποσό.

Το Live Betting της εταιρίας είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και τα γούστα ακόμη και του πιο απαιτητικού παίκτη, καθώς προσφέρει αγώνες προς στοιχηματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τη δράση να μην απουσιάζει ούτε στιγμή. Φυσικά, η Bet365 προσφέρει πολλές αγορές και στα παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη, με το Ασιατικό Χάντικαπ να είναι και σε αυτήν την περίπτωση το δυνατό της “χαρτί”.

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία στις συναλλαγές είναι δυο λέξεις συνώνυμες με την Bet365, ενώ η ταχύτητα με τις οποίες γίνονται οι καταθέσεις και οι αναλήψεις δύσκολα συγκρίνονται με τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς. Φυσικά, η Bet365 προσφέρει πολλούς τρόπους συναλλαγών, κάτι που “λύνει” τα χέρια των παικτών όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα καταθέσουν ή θα κάνουν ανάληψη. Φυσικά, οι αναλήψεις είναι είναι δωρεάν, κάτι που δεν προσφέρουν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες.

Η εταιρία επίσης είναι διαθέσιμη μέσω κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ, με τη mobile version να είναι το ίδιο απλή κι εύχρηστη όπως είναι η desktop έκδοση.

Τέλος, η Bet365 διαθέτει ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης 24/7, με τους πελάτες της να μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου, Live Chat, e-mail κ.α.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+

Κορυφαία εταιρία