Τι ισχύει στο στοίχημα σε διακοπή αγώνα;

Ανανεώθηκε:
διακοπη αγωνα στοιχημα

Στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να μην ολοκληρωθεί μια αναμέτρηση για εξωγενείς παράγοντες. Στην Ελλάδα, το φίλαθλο κοινό καθώς και όσοι ασχολούνται με το στοίχημα συγκεκριμένα, το έχουν βιώσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, με αγώνες να διακόπτονται και τους λόγους ωστόσο, να ποικίλουν.

Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτού αναλύσουμε τις επιλογές πονταρισμάτων και το τι ισχύει με το δελτίο στοιχήματος αν ένα παιχνίδι διακοπεί, να σημειώσουμε ότι ορισμένοι κανόνες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το τί ορίζει η εκάστοτε στοιχηματική ιστοσελίδα.

👉 Διαβάστε τα κριτήρια για το πως να επιλέξετε την καλύτερη στοιχηματική εταιρία.

Ένα ματς μπορεί να διακοπεί για διάφορους λόγους, όπως είναι επεισόδια στις εξέδρες, πτώση αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, καιρικές συνθήκες, ακαταλληλότητα γηπέδου κ.α.


Αποτέλεσμα Αγώνα ή Χάντικαπ Νίκης

Σε περίπτωση που έχετε ποντάρει στο τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα και δεν ολοκληρωθεί, τότε ισχύει το χρονικό περιθώριο 48 ωρών που θέτουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες ώστε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Αν δε συμβεί αυτό και διακοπεί οριστικά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται και διευθετείται ως μονάδα. Στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί εντός 48 ωρών, τότε η επιτυχία ή όχι του δελτίου, θα κριθεί από το τελικό αποτέλεσμα.


Ποντάρισμα Over/Under

Στο σενάριο που έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα αγώνα στα γκολ, με over ή under, τότε τίθεται πάλι το περιθώριο των 48 ωρών που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τη διευθέτησή του αλλά προκύπτει διαφορά συγκριτικά με το “τελικό αποτέλεσμα”.

Αν το ματς συνεχιστεί, δεν επιστρέφεται ως μονάδα, αλλά θα μετρήσει το τελικό σκορ και αν επιβεβαιώθηκε το ποντάρισμα.


Ποντάρισμα Goal/Goal ή No Goal

Το ίδιο με το ποντάρισμα over/under ισχύει και στην περίπτωση της επιλογής ενός δελτίου με goal/goal ή No Goal. Στο χρονικό όριο του 48ώρου, θα κριθεί η επιτυχία του δελτίου από το τελικό σκορ.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα Σούπερ Λιγκ, με όλους τους αγώνες, τα αποτελέσματα και αποδόσεις!

Ποντάρισμα Σκόρερ

Στην περίπτωση που επιλέξετε στη Bet365 ποντάρισμα σε σκόρερ και η αναμέτρηση διακοπεί, η έκβαση του στοιχήματος εξαρτάται από τη συμμετοχή του παίκτη. Αν φυσικά, αγωνιστεί και πετύχει γκολ, το ποντάρισμα είναι κερδισμένο και δεν επηρεάζεται από τη συνέχιση ή όχι του παιχνιδιού.

Στο σενάριο που ο ποδοσφαιριστής που επιλέξατε, αγωνίστηκε, δεν πέτυχε κάποιο τέρμα και το ματς αποφασιστεί να μη συνεχιστεί, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμά σας και το στοίχημα περνά ως μονάδα.


Ποντάρισμα Ακριβές Σκορ

Αν τα προγνωστικά στοιχήματος σας αφορούν τελικό αποτέλεσμα με ακριβές σκορ και το παιχνίδι συνεχιστεί, τότε αναμενόμενα, όλα εξαρτώνται από το πόσο θα λήξει. Αν ωστόσο, δεν υπάρξει συνέχεια της αναμέτρησης, επιστρέφεται το ποντάρισμά σας.


Αναβολή ή Ακύρωση αγώνα

Μετά από μια πιθανή διακοπή ενός αγώνα, υπάρχει και το ενδεχόμενο οριστικής ακύρωσης της αναμέτρησης με απόφαση ομοσπονδίας και να κατοχυρωθεί σε μία από τις δύο ομάδες. Σε αυτό το σενάριο, ανεξαρτήτως της απόφασης, το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Όσον αφορά την αναβολή σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενός παιχνιδιού που ενδεχομένως δεν αρχίσει για καιρικές συνθήκες, αν αυτό δε συμβεί την επόμενη ημέρα ή συνολικά εντός 24 ωρών, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται.


Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

📍 Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Το Betarades.gr έχει τη λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για να ποντάρετε στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Super League 👇