Εντός/Εκτός

Τα στατιστικά παίζουν σημαντικό ρόλο πλέον στις αναλύσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων και οι φίλοι του αθλήματος ασχολούνται λεπτομερώς με αυτά.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σελίδα στατιστικά εντός/εκτός παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τις ομάδες με τις περισσότερες νίκες, ισοπαλίες και ήττες τόσο στο γήπεδό τους, όσο και μακριά από αυτό. Επιπλέον, υπάρχει κατηγοριοποίηση για τα αποτελέσματά τους εντός έδρας, για τα αποτελέσματά τους εκτός και φυσικά για τις συνολικές επιδόσεις τους. Οι πίνακες είναι ξεκάθαροι και ευκόλως κατανοητοί, και μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμοι για τους παίκτες του στοιχήματος, ή για όσους τους αρέσει να μελετάνε λίγο περισσότερο το παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ

Στον πρώτο πίνακα, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ποιες ομάδες έχουν, εκείνη τη στιγμή, τις κορυφαίες επιδόσεις όταν αγωνίζονται είτε εντός είτε εκτός έδρας. Μάλιστα, δίνεται τόσο ο αριθμός των νικών, όσο και ο αριθμός των αγώνων που έχουν δώσει στο «σπίτι» τους και σε αντίπαλα γήπεδα. Το ποσοστό των νικών καταγράφεται δίπλα από αυτά τα νούμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Όποιοι αρέσκονται να στοιχηματίζουν σε ισοπαλίες, αφού προσελκύονται από τις μεγάλες αποδόσεις του εν λόγω σημείου, σίγουρα ενδιαφέρονται για αυτόν τον πίνακα. Και αυτό, γιατί εδώ θα εντοπίσουν τους συλλόγους με το μεγαλύτερο ποσοστό ισοπαλιών σε όλα τα πρωταθλήματα. Ξανά, καταγράφονται τα ακριβή νούμερα καθώς και το ποσοστό κάθε ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΤΤΕΣ

Οι μεγάλες πορείες απαιτούν συνήθως και υπεράσπιση της έδρας, ωστόσο κάποιες ομάδες δεν το καταφέρνουν αυτό. Στον πίνακα αυτό, μπορείτε να δείτε ποιες ομάδες μετράνε τις περισσότερες εντός έδρας ήττες, σε αναλογία με τον αριθμό αγώνων που έχουν δώσει στο γήπεδό τους.

MOST WINS (HOME)

Κάποιοι ομάδες πάλι, στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη της έδρας και φροντίζουν να μαζεύουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν όταν αγωνίζονται στο γήπεδό τους. Το Betarades.gr σας παρουσιάζει σε αυτόν τον πίνακα τους συλλόγους που τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν το καλύτερο ποσοστό νικών στους εντός έδρας αγώνες τους.

MOST DRAWS (HOME)

Εδώ, βλέπετε ποιες ομάδες δεν χάνουν μεν στην έδρα τους, αλλά δεν κερδίζουν κιόλας. Οι 15 σύλλογοι με τις περισσότερες εντός έδρας ισοπαλίες βρίσκονται στον πίνακα του Betarades.gr και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με στοιχηματική προοπτική, αλλά και με σκοπό την ποδοσφαιρική μελέτη.

MOST LOSES (HOME)

Αν αναρωτιέστε ποιες ομάδες θα προτιμούσαν να παίζουν πιο πολύ εκτός παρά εντός έδρας, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος. Στον συγκεκριμένο πίνακα παρατηρείτε τους συλλόγους που δεν τα πάνε και τόσο καλά στο «σπίτι» τους. Για την ακρίβεια, μετράνε τις περισσότερες ήττες στο γήπεδό τους από κάθε άλλο σύνολο, ενώ μπορείτε να διακρίνετε και το εν λόγω ποσοστό.

MOST WINS (AWAY)

Σε αυτόν τον πίνακα, διακρίνονται οι ομάδες που έχουν βρει μάλλον τον τρόπο για να κάνουν «αποδράσεις» από τα γήπεδα των αντιπάλων τους. Ετσι λοιπόν, βλέπετε κατά σειρά τις 15 κορυφαίες ομάδες όσον αφορά τις εκτός έδρας νίκες. Όποιος θέλει να ποντάρει σε «διπλό», μπορεί να συμβουλευτεί πρώτα αυτή τη λίστα.

MOST DRAWS (AWAY)

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τότε καλύτερα να μην το χάσεις. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που αγωνίζονται για την ισοπαλία, ειδικά μακριά από το «σπίτι» τους, και εδώ σας παρέχουμε τις 15 κορυφαίες του είδους. Οι σύλλογοι με τις πιο πολλές ισοπαλίες εκτός έδρας, είναι στην οθόνη σας.

MOST LOSES (AWAY)

Κάποιες ομάδες πάλι, δεν μπορούν να ανταποκριθούν όταν φεύγουν από το γήπεδό τους. Τις πιο αδύναμες λοιπόν σε αυτόν τον τομέα, τις βρίσκετε σε αυτόν τον πίνακα. Όπως παρατηρείτε στον πίνακα, είναι φανερές οι ομάδες με το μεγαλύτερο ποσοστό εκτός έδρας ήττων, καθώς και αναλυτικά τα παιχνίδια που έχουν χάσει σε συνάρτηση με αυτά που έχουν παίξει.