Πληροφορίες σχετικά με το Champions League

Το Champions League είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο ποδόσφαιρο. Χωρίς αμφιβολία, αποτελεί το πιο λαμπερό τουρνουά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάτε ότι για όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στον Stoiximan. Η τελική φάση του Champions League αποτελείται από 32 ομάδες. Αυτές, χωρίζονται σε οκτώ ομίλους. Την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Μετά τους «16», ακολουθούν προημιτελικοί, ημιτελικοί και ο τελικός. Από τους «16» μέχρι και τα ημιτελικά, η πρόκριση κρίνεται σε διπλές αναμετρήσεις. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση, και αν χρειαστεί, πέναλτι. Πλέον, στο Champions League γίνεται και η χρήση του VAR.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 1955 και ήταν αρχικά γνωστή ως Κύπελλο Πρωταθλητριών. Τη σεζόν 1992-1993, άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής και το όνομα. Έτσι, προέκυψε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτήν τη στιγμή, η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» έχει αναδειχθεί νικήτρια 13 φορές.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου ανυπομονούν κάθε χρόνο για την έναρξη του Champions League. Τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη δίνουν το «παρών» στις αναμετρήσεις της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις. Φυσικά, τεράστιο είναι το ενδιαφέρον και όσον αφορά το στοίχημα. Τα προγνωστικά Champions League είναι… περιζήτητα. Στο Betarades.gr λοιπόν, θα βρείτε τις κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις και τα προγνωστικά για όλους τους αγώνες της διάσημης διοργάνωσης.

Προγνωστικά Champions League στο Betarades.gr

Φυσικά, στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα βρείτε προγνωστικά για το Champions League. Να σημειωθεί, ότι εδώ συμπεριλαμβάνονται και τα προγνωστικά για τους αγώνες των προκριματικών γύρων και των πλέι-οφ της διοργάνωσης. Δηλαδή, πριν την έναρξη της φάσης των ομίλων. Τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ δεν περιορίζονται μόνο στην τελική φάση του θεσμού. Αντίθετα, εδώ θα εντοπίσετε τις προβλέψεις του Betarades.gr για τον πρώτο, τον δεύτερο και τον τρίτο προκριματικό γύρο, και για τα πλέι-οφ. Εννοείται, πως σε αυτήν την κατηγορία αναρτώνται και τα προγνωστικά για την τελική φάση του Champions league.

Τι βλέπετε στον πίνακα

Όπως παρατηρείτε, τα προγνωστικά Champions League είναι τοποθετημένα σε πίνακα. Αυτός, χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο κέντρο, βλέπετε τα παιχνίδια για τα οποία το Betarades.gr έχει δώσει προγνωστικό. Στα αριστερά, αναφέρεται η διοργάνωση στην οποία ανήκει ο αγώνας. Επίσης, δίπλα από τον τίτλο του παιχνιδιού αναγράφεται ο κωδικός του στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Κάτω από τον τίτλο του ματς, βλέπουμε την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Αμέσως δεξιά, είναι φανερό το προγνωστικό του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, αναφέρεται η απόδοση που έχουμε εντοπίσει το σημείο και το προτεινόμενο ποντάρισμα.Φυσικά, αυτό είναι ενδεικτικό, και ο καθένας το προσαρμόζει στα δικά του δεδομένα. Στο τέλος, φαίνεται το logo του bookmaker, στον οποίο εντοπίστηκε το συγκεκριμένο προγνωστικό και στη συγκεκριμένη απόδοση. Μετά το τέλος του αγώνα, στον πίνακα θα δείτε το αποτέλεσμά του. Αυτό συνοδεύεται από το νούμερο που προστίθεται ή αφαιρείται από την «κάβα» μας, ανάλογα με την επιτυχία/αποτυχία του προγνωστικού.

Ακριβώς πάνω από τον πίνακα με τις αναμετρήσεις, υπάρχει ένας συγκεντρωτικός πίνακας με αναλυτικές πληροφορίες για την πορεία των προγνωστικών μας. Να τονιστεί, ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία αφορούν μόνο τα προγνωστικά Champions League, και όχι ατ συνολικά προγνωστικά στοιχήματος του site μας. Εδώ λοιπόν, βλέπουμε τη σεζόν στην οποία αναφέρονται τα στατιστικά. Επιπλέον, καταγράφεται ο συνολικός αριθμός των προγνωστικών που έχουν δοθεί για το Champions League, πόσα από αυτά είναι κερδισμένα, και πόσα χαμένα. Ακόμη, υπάρχει και το νούμερο των πονταρισμάτων που επιστράφηκαν (π.χ. επιστρέφεται κάποιο προγνωστικό Draw No Bet, οταν το ματς λήξει ισόπαλο). Δεξιά, είναι φανερό το συνολικό μας ποντάρισμα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, και οι συνολικές επιστροφές. Έτσι, προκύπτει και το «Κέρδος/ROI», που φαίνεται ακριβώς από κάτω. Εδώ, το πρόσημο μπορεί να είναι είτε θετικό (πράσινο χρώμα), είτε αρνητικό (κόκκινο χρώμα), ανάλογα με τις επιδόσεις μας.

Πότε «ανεβαίνουν» τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Όπως συμβαίνει σε όλες τις διοργανώσεις, έτσι και στο Champions League, τα προγνωστικά αναρτώνται άμεσα. Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί της ημέρας του αγώνα, είναι φανερά στον σχετικό πίνακα του Betarades.gr. Δεν αποκλείεται, κάποιες φορές, τα προγνωστικά να «ανέβουν» το βράδυ της προηγούμενης μέρας. Το σίγουρο είναι, ότι τα προγνωστικά Champions League είναι άμεσα δημοσιευμένα στο Betarades.gr για να έχουν το χρόνο οι επισκέπτες να τα δουν και να εξετάσουν αν θα τα προτιμήσουν.