Προγνωστικά Τέννις

Τα προγνωστικά τέννις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και προσφέρουν αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές. Το τέννις στα ελληνικά είναι γνωστό ως αντισφαίριση. Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα σπορ παγκοσμίως. Ο πρώτος αγώνας τένις στην ιστορία, πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Η αρχή έγινε στην Αγγλία, και από εκεί το σπορ επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά, το τένις είναι ολυμπιακό άθλημα. Κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται πάρα πολλές διοργανώσεις αντισφαίρισης. Ωστόσο, οι πιο σημαντικές είναι τέσσερις. Ο λόγος για τα περίφημα Grand Slam, για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω. Το τένις λοιπόν, έχει το δικό του φανατικό κοινό, το οποίο μάλιστα μεγαλώνει. Συνεπώς, έχει τη δική του θέση και στο στοίχημα.

Όπως αναφέρθηκε, την παράσταση κλέβουν κάθε χρόνο τα Grand Slam. Ποιά είναι όμως αυτά; Αρχικά, έχουμε το Αυστραλιανό Open. Διεξάγεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και οι αγώνες γίνονται σε ακρυλική επιφάνεια. Έπειτα, είναι το Ρολάντ Γκαρός, που πραγματοποιείται στο Παρίσι. Τα courts εδώ, είναι χωμάτινα. Ακολουθεί το Γουίμπλεντον που γίνεται στο Λονδίνο και η επιφάνεια είναι από χόρτο. Τέλος, υπάρχει το US Open στις ΗΠΑ, το οποίο παίζεται επίσης σε ακρυλική επιφάνεια. Αυτά τα τέσσερα τουρνουά τραβάνε περισσότερο την προσοχή του κοινού. Έτσι, η κατηγορία Στοίχημα Τέννις εστιάζει σε αυτές τις διοργανώσεις, για να επεκταθεί και στα υπόλοιπα τουρνουά.

Προγνωστικά Τέννις στο Betarades.gr

Όπως συμβαίνει και στα άλλα αθλήματα, στο Betarades.gr θα βρείτε και προγνωστικά τέννις. Εννοείται, πως στην ιστοσελίδα μας ανεβαίνουν κανονικά tips για κάθε ένα από τα Grand Slam. Ωστόσο, δεν μένουμε εκεί. Κατά τη διάρκεια και πολλών ακόμα διοργανώσεων, οι σχετικές προβλέψεις εντοπίζονται σε αυτήν την κατηγορία. Συγκεκριμένα, εδώ θα δείτε προγνωστικά για ATP 250, ATP 500, ATP Challenger, ATP Masters, Davis Cup, ITF, WTA, Exhibition Events. Επίσης, υπάρχουν προγνωστικά για τους αγώνες τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για παιχνίδια από ολόκληρο τον κόσμο.

Συνεπώς, γίνεται αντιληπτό ότι στο Betarades.gr δημοσιεύονται προγνωστικά τένις από μια σειρά διοργανώσεων. Από τα πιο μικρά, μέχρι τα πιο μεγάλα, τα τουρνουά τένις παίζουν σε αυτήν την κατηγορία.

Τι φανερώνει ο πίνακας

Όπως βλέπετε, εξέχουσα θέση στην κατηγορία Προγνωστικά Τένις έχει ο πίνακας με τις προβλέψεις. Σε αυτόν λοιπόν, βλέπετε αρχικά το παιχνίδι και το σημείο που έχουν επιλέξει. Αριστερά είναι φανερός ο κωδικός στο κουπόνι ΟΠΑΠ, αν υπάρχει. Επίσης, μπορείτε να δείτε και σε ποιά διοργάνωση ανήκει το εν λόγω ματς. Πιο δεξιά, είναι τοποθετημένη η απόδοση και το ποντάρισμα. Το δεύτερο, είναι ενδεικτικό και πιο πολύ δείχνει ποιά προγνωστικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν, σύμφωνα με το Betarades.gr. Ο αναγνώστης «φτιάχνει» το ποντάρισμά του όπως ο ίδιος επιθυμεί. Παρατηρείτε ακόμα, τον bookmaker στον οποίο έχει βρεθεί το προτεινόμενο σημείο, στην αναγραφόμενη τιμή. Το ματς συνοδεύεται από την εκτίμησή του, που είναι συνοπτικά οι λόγοι που οδηγούν σε αυτή τη στοιχηματική επιλογή.

Όταν τελειώνει κάθε παιχνίδι, μπαίνει το αποτέλεσμά του. Επιπροσθέτως, υπάρχει και το «ταμείο» κάθε προγνωστικού, δηλαδή το θετικό ή αρνητικό πρόσημο και το ακριβές νούμερο αυτού.

Το συνολικό «ταμείο» υπάρχει στον σκουρόχρωμο πίνακα που διακρίνεται στην κατηγορία. Εκεί θα δείτε πόσα προγνωστικά έχουν δοθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου που καταγράφεται. Επίσης, αναφέρεται ο αριθμός των κερδισμένων, των χαμένων και όσων διευθετήθηκαν με μονάδα. Τέλος, δεξιά βλέπετε τα συνολικά πονταρίσματα/επιστροφές και το Κέρδος (ROI). Αυτό μπορεί να είναι είτε θετικό, είτε αρνητικό, ανάλογα με τις επιδόσεις των προγνωστικών.

Προβλέψεις Τέννις: Πότε «ανεβαίνουν»;

Τα προγνωστικά τέννις σήμερα αποτελούν μία άκρως ενδιαφέρουσα πτυχή για το στοιχηματικό κοινό. Είναι λογικό λοιπόν, ο επισκέπτης να θέλει να τα διαβάζει όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Στην κατηγορία Προγνωστικά Τένις του Betarades.gr, τα σημεία δημοσιεύονται από το προηγούμενο βράδυ, πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία της εκάστοτε αναμέτρησης.