BET BUILDER ✔️ Τι είναι & Πώς παίζεται στο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
online stoixima bet builder

Μία από τις πιο καινοτόμες προσθήκες στη βιομηχανία του online gaming, γενικότερα, και στο αθλητικό στοίχημα, ειδικότερα, ήταν αναμφισβήτητα το Bet Builder.  Η βασική ιδέα του του Bet Builder, είναι ότι ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του στοιχήματα εντός του ίδιου αγώνα.

Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του κερδίζει συνεχώς την προτίμηση των παικτών και έχει αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες που διαθέτουν οι στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Stoiximan και η Bet365

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το επόμενο βήμα για το Bet Builder, είναι να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, ώστε να καταστήσει καλύτερη την εμπειρία του παίκτη, τόσο από τον σταθερό υπολογιστή του, όσο και από κινητές συσκευές, όπως τα smartphones ή τα tablets. Παράλληλα, μετά την αρχική εστίαση στο ποδόσφαιρο, στόχος είναι η υπηρεσία να είναι διαθέσιμη για όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα. Ένας ακόμη στόχος είναι να προστίθενται συνεχώς νέα χαρακτηριστικά, όπως το in-play cash out, αλλά και η επεξεργασία ενός στοιχήματος που έχει παιχθεί μέσω του Bet Builder.

Το βέβαιο, είναι ότι η υπηρεσία του Bet Builder αν και σχετικά “νέα” στην αγορά, κερδίζει διαρκώς και περισσότερους παίκτες και πλέον η εξέλιξή της και η βελτίωσή της αποτελούν προτεραιότητα για τους παράγοντες της αγοράς.

Τι είναι το Bet Builder

Το Bet Builder δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να δημιουργήσει το στοίχημα που επιθυμεί για έναν αγώνα. Έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς αγορές σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, όπως για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, ποιος παίκτης θα σκοράρει, αν θα δεχθεί κάρτα ένας παίκτης, ποιος θα είναι ο αριθμός των κόρνερ σε ένα παιχνίδι. Οι καλύτερες στοιχηματικές οφείλουν πλέον να έχουν το Bet Builder. Και σιγά-σιγά και στο live betting!

Για παράδειγμα, σε ένα υποτιθέμενο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο, μπορεί να ποντάρει κανείς ότι θα σκοράρει και θα δεχτεί κάρτα ο Σουάρες, θα κάνει χατ τρικ ο Μπενζεμά και ότι οι δύο ομάδες θα δεχθούν συνολικά περισσότερες από έξι κάρτες. Πρόκειται, επομένως, για μία υπηρεσία που κάνει τη διαφορά για τον παίκτη του online στοιχήματος και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα..

Αυτός ο νέος τρόπος πολλαπλού πονταρίσματος εντός του ίδιου συμβάντος βοηθά τους παίκτες να επιτύχουν μια πιθανώς υψηλότερη απόδοση στις παραδοσιακές αγορές και επίσης τους παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία για να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους. Η προσθήκη της συγκεκριμένης υπηρεσίας στο “οπλοστάσιο” των bookmakers, έτυχε θετικής υποδοχής τόσο μεταξύ αυτών, όσο και μεταξύ των χρηστών τους.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε και με διαφορετικές ονομασίες στις στοιχηματικές εταιρείες, όπως για παράδειγμα “Φτιάξτε Αγορά”. Πρόκειται ακριβώς για την ίδια υπηρεσία, που έφερε επανάσταση στο online στοίχημα. Αν, λοιπόν, σας ενδιαφέρουν δύο ή περισσότερες επιλογές για ποντάρισμα από μια συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα πράγματα είναι απλά.

Η διαδικασία είναι εύκολη, ακόμη και για τους αρχάριους στον χώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαρκάρετε τις διαθέσιμες αγορές που έχετε επιλέξει από τον ίδιο αγώνα με το Bet Builder, όπως θα κάνατε πάντα, χτίζοντας έτσι το δελτίο σας. Συνδυάζετε με τον τρόπο αυτό επιλογές σε ένα μονό στοίχημα με καλύτερη τελική απόδοση, που σας εμφανίζεται άμεσα.

Φυσικά, όλα τα πονταρίσματα που προσφέρονται από μια εταιρία για το παιχνίδι είναι στη διάθεσή σας και μπορείτε να στοιχηματίσετε σε όποιο από αυτά επιθυμείτε με το Bet Builder. Τα υπόλοιπα είναι θέμα απόφασης του κάθε παίκτη. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια καινοτομία που αγκαλιάστηκε από τους χρήστες, καθώς δίνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για στοιχηματισμό.

✅ Δες εδώ τα Bet Builder σήμερα που προτείνουν οι tipsters του Betarades.gr!

Δείτε ποιες είναι οι Στοιχηματικές Εταιρίες που διαθέτουν Bet Builder