Πληροφορίες σχετικά με τη Superleague

Η ελληνική Superleague αποτελεί το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Στον Stoiximan υπάρχει πλήθος αγορών για όλα τα παιχνίδια ημέρες πριν από την έναρξή τους. Φυσικά, δεν είχε πάντα αυτήν την ονομασία. Η αρχή έγινε το 1928. Τότε, ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αργότερα, προέκυψε η Α’ Εθνική και η Α’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία. Τη σεζόν 2006-2007, ήταν το ξεκίνημα της Superleague και από το 2019-2020 έχουμε τη Superleague 1. Όπως και να έχει, τα προγνωστικά Superleague απασχολούν πολύ τον κόσμο. Να αναφερθεί, ότι ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τον τίτλο περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα. Ειδικότερα, οι «Ερυθρόλευκοι» μετράνε 44 τρόπαια.

Η διοργάνωση έχει περάσει από διάφορες φάσεις σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν. Πλέον, είναι 14 αυτές που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο πρωταθλητής θα προκύπτει μέσα από πλέι-οφ, στα οποία θα αγωνίζονται οι έξι πρώτες ομάδες της κατάταξης. Στα πλέι-οφ μεταφέρεται η βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Μετά τη λήξη και του μίνι αυτού πρωταθλήματος, οι δύο πρώτες ομάδες περνάνε στα προκριματικά του Champions League. Η τρίτη, η τέταρτη και η θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Europa League. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, θα υπάρξουν πλέι-αουτ από τις θέσεις 7-14. Οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονταΙ στη Super League 2 (πρώην Football League).

Προγνωστικά Superleague και άλλα

Αν αναζητείτε για τη Superleague προγνωστικά, θα τα βρείτε στο site μας. Παρόλα αυτά, το Betarades.gr δεν περιορίζεται μόνο στην ανώτατη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντίθετα, δημοσιεύονται προτεινόμενα σημεία για τη δεύτερη εθνική (Superleague 2), για την τρίτη εθνική (Football League), και φυσικά, για το κύπελλο Ελλάδας. Είναι γνωστό ότι τα προγνωστικά ελληνικού πρωταθλήματος τραβάνε τον την πλειοψηφία του κόσμου. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται ενεργά με τις μικρότερες κατηγορίες. Όσοι λοιπόν, εκτός της Superleague και του κυπέλλου Ελλάδας, ενδιαφέρονται για στοίχημα στη Superleague 2 και στη Football League, θα βρουν κορυφαία tips στο Betarades.gr.

Για να γίνει πιο ξεκάθαρο, θα αναφέρουμε επιγραμματικά τις διοργανώσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, για τις οποίες θα βρείτε προγνωστικά στην ιστοσελίδα μας. Αυτές είναι η Superleague 1, η Superleague 2, η Football League και το κύπελλο Ελλάδας.

Τι φαίνεται στον πίνακα

Ο πίνακας του Betarades.gr στην κατηγορία προγνωστικά Superleague χωρίζεται σε δύο μέρη. Αρχικά, να τονίσουμε ότι στον ίδιο πίνακα τοποθετούνται τα προγνωστικά όλων των ελληνικών διοργανώσεων που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στο κέντρο λοιπόν, διακρίνονται τα προγνωστικά της ημέρας για την Ελλάδα. Συνοδεύονται από την εκτίμηση για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Με κλικ στο κουμπί «Ανάλυση» μεταβαίνετε και στο preview του αντίστοιχου ματς. Στον πίνακα βλέπετε τον τίτλο του αγώνα, μαζί με τον κωδικό για το κουπόνι ΟΠΑΠ, τη διοργάνωση και την ώρα/ημερομηνία διεξαγωγής του. Δεξιά από τον τίτλο, διακρίνεται το προγνωστικό, μαζί με την απόδοση και τον bookmaker στον οποίο βρίσκεται. Υπάρχει επίσης και το ποντάρισμα. Να σημειωθεί, ότι το νούμερο αυτό ο καθένας το προσαρμόζει στα δικά του δεδομένα και στις δικές του επιθυμίες. Χρησιμεύει πιο πολύ για να δείξει ποια προγνωστικά είναι τα πιο «δυνατά». Μόλις τελειώνει κάθε ματς, μπαίνει το αποτέλεσμα, «σβήνεται» η εκτίμηση και απεικονίζεται το ισοζύγιο που προέκυψε από το εν λόγω παιχνίδι.

Το συνολικό ισοζύγιο, για όλα τα ελληνικά παιχνίδια, όλων των διοργανώσεων, είναι φανερό στον συγκεντρωτικό πίνακα. Εκεί παρατηρούμε το συνολικό ποντάρισμα και τις επιστροφές, για την αγωνιστική περίοδο που αναγράφεται. Σε αυτό το section καταγράφεται ο αριθμός όλων των προγνωστικών για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πάντα για τη συγκεκριμένη σεζόν. Δίπλα, φαίνεται πόσα από αυτά είναι κερδισμένα, πόσα χαμένα και πόσα έχουν επιστρέψει το ποντάρισμα. Κάτω από αυτόν τον διπλό πίνακα, υπάρχει το γράφημα των κερδών με αναλυτική απεικόνιση της κατάστασης. Κάτω και από αυτό, διακρίνεται ένας νέος πίνακας, με τις δέκα κορυφαίες διοργανώσεις σχετικά με την επιτυχία των προγνωστικών.

Superleague Προγνωστικά: Πότε τα βλέπετε

Τα προγνωστικά Superleague, και γενικά όλων των διοργανώσεων, φαίνονται στο Betarades.gr από το βράδυ πριν τους αγώνες. Δηλαδή, την προηγούμενη των αναμετρήσεων, και δη το βράδυ αυτής, θα βρείτε στο site μας τα αντίστοιχα προγνωστικά. Κάπως έτσι, προλαβαίνετε να μελετήσετε τα παιχνίδια και τα σημεία τους, ώστε να αποφασίσετε ποιά ταιριάζουν με το σκεπτικό σας.