--> Τζίροι Στοιχήματος και Αποδόσεις από το ανταλλακτήριο της Betfair
+3

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 10 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

ΤΖΙΡΟΙ

Τζίροι και Πτώση Αποδόσεων στα παιχνίδια της Τετάρτης (17/10)

Τζίροι στοιχήματος και πτώση αποδόσεων στα παιχνίδια της ημέρας
tziroi

Ελάχιστα τα πράγματα με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, καθώς σιγά σιγά μπαίνουμε και πάλι σε ρυθμούς συλλόγων μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Δράση υπάρχει στο πρωτάθλημα του MLS, καθώς και στα κύπελλα Ισπανίας και Βραζιλίας. Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές αποδόσεων και τους πιο σημαντικούς τζίρους των αγώνων.

Δείτε αναλυτικά τους σημερινούς Τζίρους στο Στοίχημα

Σε ότι αφορά τις αποδόσεις, υποχωρεί όλο και περισσότερο ο Άσσος στην αναμέτρηση Ουάσινγκτον – Τορόντο και από το 1.65 βρίσκεται πλέον στο 1.49. Πτωτικά κινείται παράλληλα και ο Άσσος της Ορλάντο Σίρι στο παιχνίδι με το Σιάτλ, το οποίο είναι πλέον στο 2.88, από το 3.38 στο οποίο το συναντήσαμε. Τέλος, σημαντική πτώση έχει και ο Άσσος στο παιχνίδι Πίσα – Πιατσένζα και από το 1.86 που βρισκόταν, είναι πλέον στο 1.68.

Οι κυριότεροι τζίροι αγώνων

Σε ό,τι αφορά τους τζίρους των σημερινών αναμετρήσεων, το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα είναι αυτό ανάμεσα σε Σανταντέρ και Λογκρόνες, όπου έχουν παιχτεί 9.573€, με το 63% να πηγαίνει στους γηπεδούχους και το 12% στους φιλοξενούμενους. Από και έπειτα δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.
Κορυφαία εταιρία