Αριθμός Γκολ

Ο αριθμός γκολ αποτελεί μία από τις αγαπημένες αγορές πολλών παικτών στο στοίχημα και εδώ μπορείτε να βρείτε τις ομάδες ταξινομημένες με βάση το εύρος των τερμάτων που σημειώνονται στα παιχνίδια τους.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσιάζονται οι αγώνες κάθε συλλόγου μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν, ο αριθμός των αγώνων που έχουν εμφανίσει το κάθε σύνολο τερμάτων (0-1 γκολ, 2-3, 4-6, 7+), ενώ στην τελευταία στήλη βλέπετε το ποσοστό των αγώνων με το συγκεκριμένο αριθμό γκολ. Οι συγκεκριμένες αγορές προσφέρονται κατά κανόνα σε αρκετά ελκυστικές αποδόσεις στην Stoiximan και τους υπόλοιπους Bookmakers, από τη στιγμή που το ζητούμενο βρίσκεται σε ένα αρκετά περιορισμένο πλαίσιο.

0-1 γκολ

Όταν ποντάρετε στη συγκεκριμένη αγορά, το στοίχημά σας είναι επιτυχημένο αν στο παιχνίδι σημειωθεί το μέγιστο ένα γκολ. Στον πίνακα μπορείτε να διαπιστώσετε ποιες είναι οι ομάδες που εμπλέκονται περισσότερο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, που είναι κλειστές και δεν χαρακτηρίζονται από πολλά τέρματα. Το στοίχημα 0-1 γκολ έχει συνήθως υψηλές αποδόσεις και ενδιαφέρει πολύ τους παίκτες.

2-3 γκολ

Στον δεύτερο πίνακα εμφανίζονται οι ομάδες με τα περισσότερα παιχνίδια στα οποία σημειώνονται 2-3 γκολ. Πολλές φορές ο παίκτης αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο Over και το Under και ο αριθμός γκολ 2-3 μπορεί να αποτελέσει μία λύση σε αυτή την περίπτωση. Για να επαληθευτεί ένα ποντάρισμα σε αυτό το εύρος τερμάτων, πρέπει στο παιχνίδι να σημειωθούν είτε δύο, είτε τρία τέρματα. Αυτό το στοίχημα, αποτελεί συχνή προτίμηση του κοινού, καθώς καλύπτει και το Over και το Under, και επιβεβαιώνεται σε μεγάλο αριθμό αγώνων.

4-6 γκολ

Εδώ βρίσκονται οι ομάδες που εμπλέκονται σε παιχνίδια με αρκετά τέρματα, και για την ακρίβεια από 4 έως 6. Η συγκεκριμένη αγορά είναι αρκετά δημοφιλής στους Έλληνες παίκτες που αναζητούν υψηλές αποδόσεις. Συνδυαστικά, οι δύο ομάδες πρέπει να σκοράρουν 4, 5 ή 6 γκολ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το στοίχημα είναι χαμένο. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να στοιχηματίσετε στο 4-6 γκολ, ρίξτε πρώτα μια ματιά στον πίνακα με τις ομάδες που το… συνηθίζουν.

7+ γκολ

Σειρά έχουν οι ομάδες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως η… χαρά του ποδοσφαίρου. Αυτές, δηλαδή, στα παιχνίδια των οποίων σημειώνονται συχνότερα 7 ή περισσότερα τέρματα. Για να είναι πετυχημένο το συγκεκριμένο στοίχημα, ο αριθμός γκολ πρέπει να είναι είτε 7 ακριβώς, είτε μεγαλύτερος. Πρόκειται για ένα σημείο, που όπως γίνεται αντιληπτό είναι σχετικά σπάνιο. Ωστόσο, συνιστά μία από τις αγαπημένες των παικτών του στοιχήματος, καθώς οι αποδόσεις της κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Όποιος επιθυμεί να κυνηγήσει την επιλογή 7+ γκολ, τότε δεν έχει παρά να συμβουλευτεί τον εν λόγω πίνακα.