Θεωρία στοιχήματος: Γιατί χρειαζόμαστε στρατηγικές για ποντάρισμα

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Υπάρχουν ορισμένοι αρχάριοι στο στοίχημα που καταφέρνουν να είναι τυχεροί με τα πρώτα πονταρίσματα. Ωστόσο, όλοι οι έμπειροι παίκτες γνωρίζουν πως χρειάζεται να είναι μεθοδικοί. Πρέπει να εφαρμοστεί ένας συστηματικός τρόπος παιχνιδιού για να διασφαλίσουν μια συνεπή θετική πορεία όσον αφορά τα κέρδη.

Αν ψάχνετε για δοκιμασμένες μεθόδους στοιχηματισμού, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς στρατηγικές. Μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας και να πετύχετε αξιοπρεπές κέρδος.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημασία της στρατηγικής

Πρώτον, πρέπει να σκεφτούμε γιατί είναι προς το συμφέρον μας να χρησιμοποιούμε στρατηγικές στοιχήματος.

Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι οι μέθοδοι στοιχηματισμού υπάρχουν για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα χρήματά σας. Να χρησιμοποιήσετε τις αποδόσεις με τρόπο που σας δίνει ένα ελαφρώς καλύτερο πλεονέκτημα.

Πολλοί καινούριοι στο αθλητικό στοίχημα θα ποντάρουν απρόσεκτα ένα ποσό σε μια ομάδα ή αθλητή ως αποτέλεσμα του ενστίκτου τους. Οι σοβαροί λάτρεις του στοιχήματος θα τηρούν πάντα ένα σύστημα που τους οδηγεί όχι μόνο στο που θα στοιχηματίσουν, αλλά και στο ποσό που επιλέγουν.

Πάνω απ’ όλα, οι στρατηγικές στοιχήματος είναι συστήματα που σας βοηθούν να διαχειριστείτε το κεφάλαιό σας μακροπρόθεσμα. Μπορούν επίσης σε θέση να σας βοηθήσουν να διαλέξετε στοιχήματα που βασίζονται σε στατιστικά στοιχεία και όχι να πορεύεστε στα τυφλά.

Δημοφιλή συστήματα στοιχημάτων που λειτουργούν

Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει πάντα να στοιχηματίζουμε υπεύθυνα και να θέτουμε ξεκάθαρα όρια στον προϋπολογισμό μας όταν ξεκινάμε το στοίχημα μιας ημέρας.

Και χρησιμοποιώντας μερικά από αυτά τα συστήματα στοιχημάτων, μπορούμε να αλλάξουμε το ποσό που ποντάρουμε με μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες συνέπειες. Μέσα από την εξήγησή τους, θα καταλάβετε καλύτερα με παραδείγματα γιατί οι μέθοδοι είναι απαραίτητες σε έναν παίκτη στοιχήματος.

Martingale

Το Martingale είναι ένα προοδευτικό σύστημα στοιχημάτων που στοχεύει να καλύψει τυχόν απώλειες με διπλασιασμό του πονταρίσματος στο επόμενο στοίχημα. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή είναι μία από τις καλύτερες στρατηγικές για αθλητικό στοίχημα.

Αν για παράδειγμα παίζατε στοίχημα 10 ευρώ στον πρώτο αγώνα και δεν επιβεβαιωνόταν, τότε θα ποντάρετε 20 ευρώ στον επόμενο αγώνα. Εάν και πάλι δεν ήσασταν τυχεροί, σύμφωνα με τη στρατηγική Martingale, θα ποντάρατε 40 ευρώ στο επόμενο παιχνίδι και ούτω καθεξής.

Έτσι, εάν κερδίζατε την τρίτη φορά, θα είχατε ένα ποσό που ξεπερνούσε τις δύο προηγούμενες ήττες σας. Ένα τέτοιο σύστημα στοιχημάτων λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι όλα τα αθλητικά στοιχήματα μας δίνουν νίκες και ήττες και ότι συνήθως είναι θέμα χρόνου μέχρι να έρθει στοιχηματικό κέρδος.

Τα μειονεκτήματα της στρατηγικής Martingale είναι αρκετά προφανή, ωστόσο. Εάν έχετε ένα ξαφνικό σερί ήττας, τότε θα πρέπει να στοιχηματίσετε αρκετά σημαντικά ποσά για να καλύψετε τις ζημίες σας.

Σε γενικές γραμμές, αν είστε διατεθειμένοι να ορίσετε έναν σταθερό προϋπολογισμό στοιχήματος, τότε αυτό είναι ένα σύστημα στοιχημάτων που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε κάποια λογικά και σταθερά κέρδη.

➡️ Βρες καθημερινά στο betarades.gr δυνατά προγνωστικα στοιχημα

Fibonacci

Η ακολουθία Fibonacci είναι ένα σύστημα αριθμών που εμφανίζεται σε πολλές περιπτώσεις και συναρπάζει τους μαθηματικούς για αιώνες.

Είναι μια σειρά αριθμών: 0, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 και ούτω καθεξής, και βασίζεται στην πρόσθεση των δύο αριθμών που έχουν προηγηθεί.

Πώς μπορείτε λοιπόν να την εφαρμόσετε στο αθλητικό σας στοίχημα; Πρώτα, θα τοποθετούσατε ένα στοίχημα 1 ευρώ σε έναν αγώνα, αν χάνατε το στοίχημα, τότε θα αυξάνατε το ποντάρισμά σας σε 2 ευρώ στον επόμενο. Αν και πάλι δεν κερδίζατε θα πηγαίνατε στα 3 ευρώ και μετά 5 ευρώ κλπ.

Σταθερό στοίχημα

Εάν οι στρατηγικές στοιχημάτων Martingale και Fibonacci ακούγονται λίγο περίπλοκες, τότε δοκιμάστε το σταθερό στοίχημα.

Αυτό σημαίνει ότι ποντάρετε πάντα το ίδιο ποσό, ανεξάρτητα από το αν κερδίσετε ή χάσετε. Αυτό σας δίνει μια καλύτερη πιθανότητα να μην σπαταλήσετε ολόκληρο το κεφάλαιό σας, αλλά σημαίνει επίσης ότι περιορίζονται οι πιθανότητές σας για μια δυνητικά μεγάλη νίκη.

Ενώ αυτή η μέθοδος είναι αρκετά δημοφιλής, αυτό σημαίνει ότι έχετε περιορισμούς στον τρόπο που επιλέγετε να ποντάρετε και έτσι μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους.

Χαμηλό ποσοστό bankroll

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα στρατηγική στοιχήματος που απαιτεί από τον παίκτη να ποντάρει ένα πολύ χαμηλό ποσοστό του προϋπολογισμού του σύμφωνα με τις πιθανότητες.

Ενώ μπορεί να είναι απογοητευτικό να στοιχηματίζετε μόνο 1% ή 2% του κεφαλαίου σας, αυτή η συντηρητική μέθοδος στοιχήματος έχει απήχηση μεταξύ των επαγγελματιών του στοιχήματος, καθώς σημαίνει ότι μειώνει τον κίνδυνο απωλειών.

Όλοι οι λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος γνωρίζουν ότι περιστασιακά θα περάσουν μια περίοδο με απανωτές χαμένες επιλογές.

Αλλά με χαμηλό ποσοστό πονταρίσματος, ακόμη και το πιο καταστροφικό σερί ηττών δεν θα σας εμποδίσει να κερδίσετε τελικά όταν η τύχη σας αλλάξει.

All-in

Και τέλος, το all-in στοίχημα είναι κάτι που δεν συνιστάται, και όμως είναι κάτι που εμφανίζεται σε συζητήσεις για στοίχημα κάθε τόσο.

Το να τοποθετείτε ολόκληρο τον προϋπολογισμό στοιχημάτων σας σε κάθε ποντάρισμα ναι μεν μπορεί να σας προσφέρει θεωρητικά τεράστια κέρδη αν είστε τυχεροί.

Ομοίως, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα χαμένο αποτέλεσμα και έπειτα είστε εκτός παιχνιδιού για το υπόλοιπο της ημέρας. Ένας καλός λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι μυημένοι στο στοίχημα δεν υποστηρίζουν αυτήν τη μέθοδο.

➡️ Παιχνίδι όπου κι αν βρίσκεσαι με το bet365 app