Ασιατικό Χάντικαπ – Τι είναι και πως να παίξω (+0.5, +0.75, +1, +1.25, +1.5, +2)

Ανανεώθηκε:
ασιατικο χαντικαπ θεωρια στοιχηματος

Υπάρχουν πολλοί απ’ όσους παίζουν στοίχημα οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τον όρο ασιατικό χάντικαπ. Στο παρακάτω κείμενο θα αναλύσουμε τι σημαίνει στη θεωρία το ασιατικό χάντικαπ, όλους τους συνδυασμούς που έχει ο παίκτης ως επιλογή να προσθέσει στο δελτίο του, καθώς και τους λόγους που το κάνουν πιο “ασφαλές” για περισσότερα κέρδη μακροχρόνια.

Βρες πλήθος ασιατικών χάντικαπ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γενική ιδέα για το asian hanticap, όπως είναι ο αγγλικός όρος που ενδεχομένως θα συνατήσετε σε ορισμένες από τις καλύτερες στοιχηματικές της Ελλάδας, είναι ότι προσφέρει το περιθώριο να μη χαθεί το ποντάρισμα και επιστρέφει τα χρήματα, μειώνοντας πρακτικά τις απώλειες που μπορεί να πλήξουν σημαντικά την τσέπη του παίκτη.

Ασιατικό Χάντικαπ -0.5 και +0.5

Χάντικαπ +0.5: Σε περίπτωση που η ομάδα σας κερδίσει ή φέρει ισοπαλία, κερδίζετε το στοίχημα. Είναι πρακτικά η διπλή ευκαιρία και αξίζει να επιλέξετε το συγκεκριμένο ποντάρισμα διότι υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να προσφέρεται σε μεγαλύτερη απόδοση.

Χάντικαπ -0.5: Σε περίπτωση που η ομάδα σας κερδίσει, κερδίζετε. Είναι το ίδιο ποντάρισμα με τον “άσο” ή το “διπλό”, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις το χάντικαπ -0.5 έχει μεγαλύτερη απόδοση από ό,τι η απλή νίκη.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Stoiximan Αξιολόγηση

Ασιατικό Χάντικαπ +1.5 και -1.5

Χάντικαπ +1.5: Σε περίπτωση που η ομάδα την οποία επιλέξατε κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα  γκολ, κερδίζετε. Αν χάσει με διαφορά δύο τερμάτων και πάνω χάνετε το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -1.5: Σε περίπτωση που η ομάδα την οποία επιλέξατε κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ, κερδίζετε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνετε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Betarades.gr με ανάλυση για το Ασιατικό Χάντικαπ:


Ασιατικό Χάντικαπ +1 και -1

Xάντικαπ +1: Σε περίπτωση που η ομάδα σας κερδίσει ή έρθει ισόπαλη κερδίζετε. Εάν η ομάδα στην οποία ποντάρατε χάσει με ένα γκολ, τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.

Χάντικαπ -1: Σε περίπτωση που η ομάδα σας κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η ομάδα σας κερδίσει με ένα γκολ, τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε.

Ασιατικό Χάντικαπ +2 και -2

Χάντικαπ +2: Σε περίπτωση που η ομάδα την οποία επιλέξατε κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε. Εάν η ομάδα σας χάσει με δύο γκολ διαφορά τότε σας επιστρέφετε το ποσό που στοιχηματίσατε.

Χάντικαπ -2: Σε περίπτωση που η ομάδα σας κερδίσει με τρία ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Από την άλλη, αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τότε σας επιστρέφεται όλο το ποσό που στοιχηματίσατε.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Betshop Αξιολόγηση

Διπλά Ασιατικά Χάντικαπ

Χάντικαπ +0.25 ή +0.5: Σε περίπτωση που η ομάδα που έχετε επιλέξει με χάντικαπ +0.25 κερδίσει, τότε κερδίζετε ολόκληρο το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζετε το μισό από το max της απόδοσης.

Παράδειγμα: Αγοράζετε το +0.25 του Άρη μέσα στη Λάρισα. Το διπλό πληρώνει 3.00, ενώ το handicap +0.25 έχει απόδοση 1.90. Σε περίπτωση που κερδίσει ο Άρης εσείς πληρώνεστε το 1.90, σε περίπτωση που το παιχνίδι έρθει ισόπαλο εσείς παίρνετε: Τελική Απόδοση= (“Απόδοση +0.25″+1)/2, => Τελ. Απόδ.=(1.9+1)/2=1.45

Χάντικαπ -0.25 ή -0.5: Σε περίπτωση που η ομάδα που έχετε επιλέξει με χάντικαπ -0.25 κερδίσει τότε κερδίζετε το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνεται το μισό από το ποντάρισμα σας και το άλλο μισό σας επιστρέφετε

Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο ποντάρισμα είναι “μισό draw no bet”, δηλαδή μειώνεται η απόδοσή σας κατά το ήμισυ απ’ ό,τι θα μειωνόταν με το draw no bet, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνετε τα μισά χρήματά σας πίσω.

Αυτό το είδος στοιχήματος αξίζει να το χρησιμοποιείτε σε συστήματα που έχετε σημεία που τα πιστεύετε πολύ και δίνετε λιγότερη τύχη στην ισοπαλία. Σε περίπτωση τελικά που λήξει το παιχνίδι ισόπαλο δεν χάνονται οι στήλες σας, αλλά το παιχνίδι θεωρείται πιασμένο με 0,5 απόδοση.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Bet365 Αξιολόγηση

Χάντικαπ +0.75 ή +0.5, 1: Σε περίπτωση που η ομάδα σας κερδίσει ή φέρει ισοπαλία, παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η ομάδα σας χάσει με ένα γκολ, τότε παίρνετε πίσω τα μισά χρήματα από το ποντάρισμα σας.
Το συγκεκριμένο ποντάρισμα έχει μεγαλύτερη αξία σε συστήματα που με εκπλήξεις, όπου θεωρείτε ότι στη χειρότερη περίπτωση η ομάδα σας θα χάσει με ένα γκολ. Σε περίπτωση που τελικά χάσει η ομάδα σας με ένα γκολ δεν χάνονται οι στήλες σας, αλλά το παιχνίδι θεωρείται πιασμένο με 0,5 απόδοση.

Χάντικαπ -0.75 ή -0.5, 1: Σε περίπτωση που η ομάδα την οποία έχετε επιλέξει με -0.75 χάντικαπ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ, παίρνετε όλη την απόδοση. Εάν όμως κερδίσει με ένα γκολ τότε παίρνετε το μισό της max απόδοσης:

Παράδειγμα: Αγοράζετε στο -0.75 την Αστέρα Τρίπολης που υποδέχεται τη Λαμία. Ο άσσος πληρώνει 1.55, ενώ το Χάντικαπ -0.75 πληρώνει 1.80. Σε περίπτωση που κερδίσει ο Αστέρας με δύο γκολ εσείς πληρώνεστε το 1.80.

Σε περίπτωση που ο Αστέρας κερδίσει με ένα γκολ, τότε εσείς παίρνετε: Τελική Απόδοση= (“Απόδοση -0.75″+1)/2, => Τελ. Απόδ.=(1.80+1)/2=1.40.


Ασιατικό Χάντικαπ +1.25 και -1.25

Χάντικαπ +1.25 ή +1, 1.5: Σε περίπτωση που η ομάδα την οποία επιλέξατε κερδίσει ή έρθει ισόπαλη, κερδίζετε το στοίχημα. Εάν χάσει με ένα γκολ, τότε παίρνετε το μισό της max απόδοσης.

Παράδειγμα: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και εσείς επιλέγετε το +1.25 σε απόδοση 2.00. Αν το ματς λήξει Χ2 τότε πληρώνεστε την απόδοση του χάντικαπ. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει με ένα γκολ τότε παίρνετε: Τελική Απόδοση= (“Απόδοση +1.25″+1)/2, => Τελ. Απόδ.=(2.00+1)/2=1.50

Χάντικαπ -1.25 ή -1, 1.5: Σε περίπτωση που η ομάδα σας κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ, κερδίζετε το στοίχημα. Εάν κερδίσει με διαφορά ενός γκολ, χάνεται το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε ή όπως αναφέραμε και στις προηγούμενες περιπτώσεις, σας επιστρέφονται τα μισά χρήματα από αυτά που ποντάρατε. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα χάνεται.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Netbet Αξιολόγηση

Χάντικαπ +1.75 ή +1.5, 2: Σε περίπτωση που η ομάδα την οποία επιλέξατε κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε το στοίχημα. Εάν η ομάδα σας χάσει με δύο γκολ διαφορά τότε χάνεται το μισό του ποσού που στοιχηματίσατε και το άλλο μισό σας επιστρέφετε.

Χάντικαπ -1.75 ή -1.5, 2: Σε περίπτωση που η ομάδα την οποία επιλέξατε κερδίσει με τρία ή περισσότερα γκολ, τότε κερδίζετε. Εάν η ομάδα σας κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τότε παίρνετε το μισό της max απόδοσης.

Παράδειγμα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο άσσος δίνει 1.10 ενώ το χάντικαπ -1.75 πληρώνει 1.90. Σε περίπτωση που κερδίσει με 3 γκολ ο Ολυμπιακός πληρώνεστε το 1.90. Σε περίπτωση που κερδίσει με ένα γκολ χάνετε τα χρήματά σας. Ενώ στην περίπτωση που θα κερδίσει ο Ολυμπιακός με δύο γκολ παίρνετε: Τελική Απόδοση= (“Απόδοση -1.75″+1)/2, => Τελ. Απόδ.=(1.90+1)/2=1.45.

Διαβάστε τον οδηγό για το πως να κάνετε σωστή Διαχείρηση Κεφαλαίου στο Στοίχημα.

Χάντικαπ 0 ή Draw No Bet: Σε περίπτωση που η ομάδα την οποία έχετε επιλέξει με χάντικαπ 0 κερδίσει, τότε κερδίζετε το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας σας επιστρέφετε το ποσό που ποντάρατε.

Το συγκεκριμένο ποντάρισμα έχει μεγαλύτερη αξία σε σημεία που έχουν γύρω στο 2.70 απόδοση, αγοράζοντάς τα στο 1.90+, αλλά με κάλυψη στην ισοπαλία. Έχοντας ένα draw no bet σε κάποιο σύστημα, αν έρθει το παιχνίδι ισόπαλο, τότε παίρνετε μονάδα και δεν χάνετε καμία στήλη από το σύστημα!


Τρέχον Ασιατικό Χάντικαπ (In-running Asian Handicap)

Τη εν λόγω κατηγορία του ασιατικού χάντικαπ θα τη βρείτε στο live betting. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς δεν υπολογίζονται τα τέρματα που έχουν σημειωθεί πριν ποντάρετε στο παιχνίδι.

Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου, πως, όταν ποντάρετε στο τρέχον asian handicap, το σκορ ξεκινάει από το 0-0, ανεξάρτητα από το ποιο είναι το σκορ του αγώνα εκείνη τη στιγμή.


Ασιατικό Χάντικαπ Over / Under

Παρακάτω θα αναλύσουμε τα ασιατικά χάντικαπ στο σύνολο τερμάτων, ένας προς ένα. Παράλληλα, θα δώσουμε απλά παραδείγματα για να διευκολύνουμε το παιχνίδι σας στο στοίχημα.

Χάντικαπ Over 1.0: Σε περίπτωση που στο παιχνίδι το οποίο επιλέξατε επιτευχθεί ένα γκολ, τότε παίρνετε το ποντάρισμά σας πίσω. Με 0-0 το ποντάρισμα χάνεται και με οποιοδήποτε σκορ πέραν του 1-0 ή 0-1, κερδίζετε.

Χάντικαπ Under 1.0: Σε περίπτωση που στο παιχνίδι το οποίο επιλέξατε επιτευχθεί ένα γκολ, τότε παίρνετε το ποντάρισμά σας πίσω. Με 0-0 το στοίχημα είναι κερδισμένο. Με οποιοδήποτε σκορ πέραν του 0-0 ή 1-0/0-1, χάνετε.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Fonbet Αξιολόγηση

Χάντικαπ Over 1.5, 2.0:  Λειτουργεί σαν διπλό στοίχημα. Σε περίπτωση που στον αγώνα τον οποίο επιλέξατε επιτευχθούν 2 γκολ, κερδίζετε το Over 1.5, δηλαδή το μισό του πονταρίσματός σας και το υπόλοιπο, το Over 2.0 είναι VOID.

Δηλαδή θα κερδίσετε το μισό ποντάρισμα επί την απόδοση που πήρατε. Αν για παράδειγμα ποντάρατε 10 ευρώ σε απόδοση 1.40 και στο παιχνίδι μπουν δύο γκολ, θα πάρετε 5 ευρώ επιστροφή και 5 Χ 1.40 = 7 ευρώ, σύνολο 12 ευρώ.

Χάντικαπ Under 1.5, 2.0: Λειτουργεί σαν διπλό στοίχημα. Σε περίπτωση που στον αγώνα που επιλέξατε επιτευχθούν 2 γκολ χάνετε το Under 1.5, δηλαδή το μισό του πονταρίσματός σας και το υπόλοιπο, το Over 2.0 είναι VOID.

Δηλαδή θα χάσετε το μισό ποσό που στοιχηματίσατε. Αν δεν μπουν γκολ ή μπει μόνο 1 κερδίζετε ολόκληρο το στοίχημα. Σε περίπτωση που σημειωθούν 3 τέρματα, χάνετε ολόκληρο το στοίχημα.


Ασιατικό Χαντικαπ Over 2

Χάντικαπ Over 2.0: Σε περίπτωση που στο παιχνίδι που επιλέξατε επιτευχθεί ένα γκολ, το στοίχημα σας χάνεται, ενώ σε περίπτωση δύο τερμάτων παίρνετε το ποντάρισμά σας πίσω και κερδίζετε αν επιτευχθούν 3+ γκολ.

Λειτουργεί σαν το κανονικό Over, μόνο που στην περίπτωση που σημειωθούν μόνο δύο γκολ ,το στοίχημά σας είναι VOID.

Χάντικαπ Under 2.0: Σε περίπτωση που στο παιχνίδι που επιλέξατε επιτευχθεί ένα γκολ ή δεν μπει κανένα, κερδίζετε. Έχετε επιστροφή των χρημάτων που ποντάρατε αν σημειωθούν δύο γκολ, αν επιτευχθούν 3+ γκολ χάνετε.

Λειτουργεί σαν το κανονικό Under, μόνο που στην περίπτωση που το ματς έχει μόνο δύο γκολ το στοίχημά σας είναι VOID.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Betsson Αξιολόγηση

Χάντικαπ Over 2.0, 2.5: Λειτουργεί σαν διπλό στοίχημα. Σε περίπτωση που στον αγώνα που επιλέξατε επιτευχθούν 2 γκολ, τότε σας επιστρέφεται το μισό (1/2) της αξίας του πονταρίσματός σας για το Over 2.0 και χάνετε το Over 2.5. Δηλαδή θα έχετε μισή επιστροφή. Αν ποντάρατε π.χ. 10 ευρώ και μπουν 2 γκολ, τότε θα πάρετε  5 ευρώ πίσω. Σε περίπτωση που μπουν 3 γκολ κερδίζετε.

Χάντικαπ Under 2.0, 2.5: Λειτουργεί σαν διπλό στοίχημα. Σε περίπτωση που στον αγώνα που επιλέξατε δεν σημειωθούν γκολ ή μπει μόνο ένα, κερδίζετε ολόκληρο το στοίχημα. Αν επιτευχθούν 2 γκολ, τότε σας επιστρέφεται το μισό (1/2) της αξίας του πονταρίσματός σας για το Under 2.0 και κερδίζετε το Under 2.5. Mε 3 γκολ χάνετε. Αν ποντάρατε π.χ. 10 ευρώ με απόδοση 1.40 και μπουν 2 γκολ, τότε θα πάρετε 5 ευρώ πίσω και 5 Χ1.40=7 ευρώ, άρα 12 ευρώ συνολικά.


Χάντικαπ Over 2.5, 3.0: Λειτουργεί και αυτό σαν διπλό στοίχημα. Με τρία γκολ στο παιχνίδι κερδίζετε την επιλογή του Over 2.5 και είναι VOID το Over 3.0. Δηλαδή αν ποντάρατε 10 ευρώ και το παιχνίδι λήξει π.χ. 3-0 τότε θα πληρωθείτε το Over 2.5 για τα 5 ευρώ επί την απόδοση της αγοράς.

Αν για παράδειγμα η συγκεκριμένη αγορά προσφέρεται σε απόδοση 2.3ο τότε θα πάρετε 5 Χ 2.30, δηλαδή 11.5 ευρώ.

Χάντικαπ Under 2.5, 3.0: Λειτουργεί και αυτό σαν διπλό στοίχημα. Με 0, 1 ή 2 γκολ στο παιχνίδι κερδίζετε. Με τρία γκολ χάνετε την επιλογή του Under 2.5 και είναι VOID το Under 3.0, οπότε σας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμά σας.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Interwetten Αξιολόγηση

Χάντικαπ Over 3.0:  Σε αυτή την περίπτωση ο μίνιμουμ στόχος σας είναι τα τρία γκολ. Τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Για να κερδίσετε πρέπει να μπουν 4+ γκολ.

Χάντικαπ Under 3.0:  Σε αυτή την περίπτωση ο μίνιμουμ στόχος σας είναι τα τρία γκολ. Τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Για να κερδίσετε πρέπει να μπουν δυο, ένα ή κανένα γκολ.

Πλήθος ασιατικών χάντικαπ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασιατικό Χαντικαπ Over 3, 3.5

Χάντικαπ Over 3.0,3.5: Λειτουργεί και πάλι σαν διπλό στοίχημα. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε 3 γκολ για να πάρετε το μισό (1/2) ποντάρισμα πίσω και 4 γκολ για να κερδίσετε. Αν ποντάρατε 10 ευρώ και ο αγώνας λήξει με τρία γκολ τότε παίρνεται την μισή επιστροφή για το Over 3.0, αλλά χάνεται το Over 3.5 Π.χ. αν ποντάρατε 10 ευρώ θα πάρετε πίσω 5.

Χάντικαπ Under 3.0,3.5: Λειτουργεί και πάλι σαν διπλό στοίχημα. Σε αυτή την περίπτωση με 0, 1 ή 2 γκολ στο ματς κερδίζετε ολόκληρο το στοίχημα. Με 3 γκολ παίρνετε το μισό (1/2) ποντάρισμα πίσω για το Under 3 και κερδίζετε το Under 3.5. Αν ποντάρατε 10 ευρώ σε απόδοση 2.30 και ο αγώνας λήξει με 3 γκολ τότε έχετε την μισή επιστροφή 5 ευρώ και 5 Χ 2.30 = 11.5, άρα συνολικά 16.5 ευρώ.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Pamestoixima.gr Αξιολόγηση

Χάντικαπ Over 3.5, 4.0: Διπλό στοίχημα και σε αυτή την περίπτωση. Πρέπει να μπουν 4 γκολ για να πληρωθείτε την μισή επιλογή του Over 3.5 και να βγει VOID το Over 4.0. Ας πούμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή πληρώνει 4.50 και ποντάρατε 10 ευρώ θα πληρωθείτε τα 5 Χ το 4.50, δηλαδή 22.5.

Χάντικαπ Under 3.5, 4.0: Διπλό στοίχημα και σε αυτή την περίπτωση. Με 0, 1, 2 ή 3 γκολ στο παιχνίδι πληρώνεστε ολόκληρο το στοίχημα. Αν μπουν 4 γκολ χάνετε το μισό ποντάρισμα για το Under 3.5 και το άλλο μισό βγαίνει VOID για το Over 4.0. Με 5+ γκολ χάνετε όλο το στοίχημα.


Χάντικαπ Over 4.0: Σε αυτή την περίπτωση, με 4 γκολ σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, με 3 και κάτω το στοίχημα σας χάνεται και πρέπει να μπουν 5+ γκολ για να κερδίσετε.

Χάντικαπ Under 4.0: Σε αυτή την περίπτωση, με 4 γκολ σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, με 3 και κάτω κερδίζετε και αν μπουν 5+ γκολ χάνετε.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα πιο μεγάλα χάντικαπ.

Στοιχηματικές Εταιρίες με Ασιατικά Χάντικαπ ▶️ Novibet Αξιολόγηση

Ασιατικό Χάντικαπ: Πως βγαίνουν οι αποδόσεις;

Πως βγαίνουν όμως οι αποδόσεις του ασιατικού χάντικαπ; Δεν είναι μια απλή υπόθεση, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι αν… σας κουράζουν οι μαθηματικοί τύποι και οι πράξεις, με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετές «μηχανές» μετατροπής.

Υπάρχουν συγκεκριμένες ιστοσελίδες που προσλαμβάνονται απ’ τις Στοιχηματικές Εταιρίες προκειμένου να αναλύσουν και να προσφέρουν τις αποδόσεις του ασιατικού χάντικαπ.

Αυτές προκύπτουν μέσω στατιστικών δεδομένων και απεικονίσεων, αλλά και εκτιμήσεις της δυναμικής της κάθε ομάδας. Υπολογίζονται χωρίς γκανιότα και παίρνουν την τελική μορφή τους με βάση συγκεκριμένες μαθηματικές αντιστοιχίες.

🏀 Σου αρέσει και το μπάσκετ; Δες εδώ τι είναι το χάντικαπ μπάσκετ στοίχημα!