Προγνωστικά NBA

Το NBA είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο. Ως εκ τούτου, τα προγνωστικά NBA είναι στις πρώτες προτεραιότητες του στοιχηματικού κοινού.. Τα αρχικά σημαίνουν «National Basketball Association», που είναι η αρχή η οποία διοργανώνει το πρωτάθλημα. Το NBA ιδρύθηκε το 1946, στη Νέα Υόρκη. Σε αυτό το θεσμό, αγωνίζονται οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου, που είναι κατά κύριο Αμερικανοί. Άλλωστε, οι ΗΠΑ είναι η χώρα με την πιο σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ. Διαθέτουν μια πανίσχυρη εθνική ομάδα που έχει σαρώσει τους τίτλους. Φυσικά, η δύναμή της πηγάζει από το NBA.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 30 ομάδες. Οι 29 προέρχονται από τις ΗΠΑ και μία, οι Τορόντο Ράπτορς, από τον Καναδά. Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο περιφέρειες, την ανατολική και τη δυτική. Με τη σειρά τους, οι περιφέρειες χωρίζονται σε υποκατηγορίες. Αυτές είναι οι εξής: Atlantic, Central, Southeast, Southwest, Northwest και Pacific. Οι πρώτες τρεις ανήκουν στην Ανατολή και οι δεύτερες στη Δύση. Η regular season του NBA αποτελείται από 82 αγωνιστικές. Έπειτα ακολουθούν τα NBA Playoffs που οδηγούν στους τελικούς της κάθε περιφέρειας και στους NBA Finals. Οι σειρές στα playoffs κρίνονται στις τέσσερις νίκες.

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν κατακτήσει τον τίτλο περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα, έχουν 17 τρόπαια. Όπως είπαμε, η διοργάνωση είναι ιδιαίτερα εμπορική. Έτσι, όσοι ασχολούνται με το στοίχημα δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα προγνωστικά στοιχήματος NBA.

Τι προγνωστικά ΝΒΑ θα βρείτε στο Betarades.gr

Όπως υποδεικνύει και το όνομα της κατηγορίας, εδώ θα βρείτε τα προγνωστικά NBA του Betarades.gr. Αυτή είναι η μόνη διοργάνωση για την οποία υπάρχουν tips στη συγκεκριμένη ενότητα του site μας. Το NBA είναι τόσο σημαντικό και εμπορικό πρωτάθλημα, που δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μια κατηγορία μόνο του. Επομένως, στην ιστοσελίδα μας υπάρχει αυτή η ειδική σελίδα, όπου δημοσιεύονται τα προτεινόμενα σημεία για τους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Υπάρχουν προβλέψεις για στοιχήματα όλων των ειδών. Και για το νικητή αγώνα, χάντικαπ, ειδικά παικτών, προγνωστικά NBA Over Under και άλλα.

Φυσικά, στο Betarades.gr υπάρχει η κατηγορία Προγνωστικά Μπάσκετ με προβλέψεις για όλες τις διοργανώσεις!

Ο πίνακας για τα NBA προγνωστικά

Την παράσταση και σε αυτήν την κατηγορία προγνωστικών, κλέβει ο πίνακας. Τα προγνωστικά NBA σήμερα, είναι περιζήτητα, και σε αυτόν τον πίνακα διακρίνονται ξεκάθαρα και συγκεντρωμένα. Αρχικά, βλέπουμε την αναμέτρηση και το δεξιά της το προγνωστικό. Αριστερά από τον τίτλο του ματς υπάρχει ο κωδικός του στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Εννοείται, φαίνεται η διοργάνωση, που σε αυτήν την κατηγορία είναι το NBA. Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του αγώνα είναι διαθέσιμη κάτω από τον τίτλο. Η απόδοση, ο bookmaker που εντοπίστηκε και το ενδεικτικό ποντάρισμα, βρίσκονται στα δεξιά. Να τονιστεί, ότι το ποντάρισμα θέλει περισσότερο να δείξει ποιά προγνωστικά στοίχημα NBA είναι αυτά μοιάζουν πιο «ισχυρά». Το πραγματικό ύψος του πονταρίσματος το αποφασίζει κάθε παίκτης για τον εαυτό του, ανάλογα με τις δυνατότητές του.

Το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα εμφανίζεται στον πίνακα, μετά το τέλος των αναμετρήσεων. Τότε, φαίνεται αν το προγνωστικό είναι κερδισμένο ή χαμένο, και το νούμερο που προστέθηκε ή αφαιρέθηκε στο συνολικό ταμείο. Να σημειωθεί, ότι εκτός των σημείων της ημέρας, μπορείτε να βλέπετε και αυτά που έχουν προηγηθεί.

Αυτό το συνολικό ταμείο των προγνωστικών NBA, εντοπίζεται στον σκουρόχρωμο πίνακα που υπάρχει στην κατηγορία. Εδώ βλέπετε πόσα προγνωστικά έχουν δοθεί την τρέχουσα σεζόν για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Φυσικά, αναφέρεται ο αριθμός των κερδισμένων προβλέψεων, των χαμένων και όσων το ποντάρισμά τους επιστράφηκε. Επιπλέον, καταγράφεται το ύψος του πονταρίσματος από την αρχή της χρονιάς, και οι επιστροφές που προέκυψαν. Δίπλα από το Κέρδος (ROI) βλέπουμε αν το πρόσημο είναι θετικό ή αρνητικό, και το ακριβές νούμερο.

👉 Δες εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για στοίχημα ΝΒΑ!

Πιο χαμηλά, θα δείτε έναν ακόμα πίνακα που περιέχει ένα άκρως ενδιαφέρον γράφημα. Τι βλέπετε σε αυτό; Μα φυσικά, τις επιδόσεις του Betarades.gr στα ΝΒΑ Προγνωστικά κάθε μέρα ξεχωριστά. Δηλαδή, υπάρχει το ισοζύγιο που προκύπτει από το σύνολο των προβλέψεων κάθε μέρα. Έτσι, αντιλαμβάνεστε αν η κατηγορία είναι σε… φόρμα και ποιές είναι οι καλύτερες περίοδοι για τα tips.

Ο τελευταίος πίνακας που βλέπετε σε αυτήν τη σελίδα, σας βοηθάει να έχετε ακόμα πιο σφαιρική άποψη συνολικά για τα προγνωστικά στο betarades.gr. Είναι ο πίνακας με τα top-10 πρωταθλήματα του site, όσον αφορά το ποσοστό επιτυχίες στις προβλέψεις. Μάλιστα, παρατηρείτε και τη μέση απόδοση στα σημεία σε κάθε διοργάνωση. Να ξεκαθαριστεί, ότι ο εν λόγω πίνακας αφορά όλα τα αθλήματα και όλες τις διοργανώσεις. Δεν περιορίζεται δηλαδή στο μπάσκετ και το NBA που είναι το επίκεντρο της εν λόγω σελίδας.

👉 Δες εδώ τι σημαίνει το χάντικαπ μπάσκετ που είναι χρήσιμο και στο NBA στοίχημα!

Ειδικά Προγνωστικά ΝΒΑ

Ναι, στο Betarades.gr θα βρείτε… διαφορετικά στοιχήματα για το NBA. Συγκεκριμένα, εκτός από τα βασικά για νίκες ομάδων, χάντικαπ κλπ., ανεβαίνουν και ειδικά προγνωστικά NBA. Τόσο για παίκτες, όσο και για ομάδες. Αυτά μπορεί να αφορούν τα τρίποντα, τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα και κάθε άλλη στατιστική! Φυσικά, αυτά τα σημεία προτείνονται σε στοιχηματικές εταιρίες στις οποίες είναι διαθέσιμα.

👉 Δες εδώ τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα με ειδικά στοιχήματα NBA!

Προγνωστικά Μπάσκετ NBA Σήμερα : Τότε δημοσιεύονται

Τα προγνωστικά NBA έχουν ανέβει στο Betarades.gr ένα βράδυ πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης της αντίστοιχης αναμέτρησης. Το διάστημα που μεσολαβεί είναι αρκετό για να διαβάσει ο επισκέπτης την ανάλυση του παιχνιδιού, να μελετήσει το προγνωστικό μας και να δει αν ταιριάζει στην κρίση του. Άλλωστε, τα σημεία συνοδεύονται πάντα και από την ανάλυση του αντίστοιχου αγώνα. Γενικά, στο site θα βρείτε πλήρρη ενημέρωση για το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Και φυσικά, σε εξέχουσα θέση υπάρχουν πάντα, όταν διεξάγονται αγώνες, τα προγνωστικά nba.