Ήρθε για να μείνει στο online στοίχημα η Winmasters gr. Είναι μία από τις πιο αξιόπιστεςστοιχηματικές που έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά. Ανήκει στις νεότερες στοιχηματικές, αφού έτος ίδρυσής της είναι το 2014. Στην Ελλάδα έχει πάρει νόμιμη άδεια λειτουργίας από την ΕΕΕΠ. Το γεγονός αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να προσαρμοστεί κατάλληλα για να παρέχει μία μοντέρνα εμπειρία σε κάθε παίκτη. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η προσπάθεια που καταβάλει για να έχει συνεχή βελτίωση. Όλα της τα τμήματά της δουλεύουν με επαγγελματικότητα και αξιοπιστία. Οι υπηρεσίες που προσφέρει βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο που μπορείτε να συναντήσετε στην αγορά του στοιχήματος.

Μας αρέσει στη Winmasters

Η σχετικά σύντομη παρουσία της στην Ελλάδα δεν έχει να στερήσει κάτι από τη Winmasters Greece. Είναι γεγονός πως χρόνο με τον χρόνο δείχνει αξιοσημείωτη εξέλιξη. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο και από το προϊόν που προσφέρει, με το επίπεδο να είναι υψηλό. Ξεκινώντας από το winmasters bonus το οποίο είναι διαθέσιμο και έχετε τη δυνατότητα να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Περίοπτη θέση καταλαμβάνει το αθλητικό στοίχημα. Θα βρείτε πολλούς αγώνες κάθε μέρα, μεταξύ αυτών και τα εξαιρετικά δημοφιλή ασιατικά χάντικαπ. Τα οποία δεν είναι αυτονόητο ότι θα βρει κάποιος όπου και αν ψάξει στην Ελλάδα. Στα πολύ θετικά της winmasters gr ανήκει και ο ζωντανός στοιχηματισμός. Το Live Betting το καθιστά απλή διαδικασία ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί η πλατφόρμα. Με ένα κλικ και χωρίς καθυστερήσεις, όλα είναι στο “πιάτο” σας. Χαρακτηριστικό του πόσο έχει επενδύσει η Winmasters στο live στοίχημα είναι και ο αριθμός των αγώνων που προσφέρει σε μηνιαία βάση. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ξεπερνάνε τις 30 χιλιάδες συνολικά! Εδώ υπάρχει και η επιλογή για Cash Out*, ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο για το ζωντανό στοίχημα.

Άλλο ένα συν έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση του χρήστη αν υπάρξει κάποιο ζήτημα. Οι υπάλληλοι βοηθήσουν αλλά και να λύσουν όποιο πρόβλημα προκύψει. Αλλά και στις οικονομικές συναλλαγές, άλλη καθοριστική παράμετρος για επιλογή στοιχηματικής, είναι ιδιαίτερα δυνατή. Τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις πραγματοποιούνται με αξιοπιστία. Το περιβάλλον της ιστοσελίδα είναι απόλυτα ασφαλές και σε αυτό τον τομέα. Προσόν αποτελεί και η αμεσότητα της εκτέλεσης των πληρωμών.

Δεν θα πρέπει να αφήσουμε απέξω και το άριστο live καζίνο που διαθέτει η winmasters greece. Οι φανατικοί των τυχερών παιχνιδιών θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την επίσκεψή τους σε αυτό. Διατίθεται μεγάλη ποικιλία, με ενημερωμένους τίτλους και ευκρινή γραφικά. Από κοντά βρίσκονται και τα live tables, με τη live ρουλέτα αλλά και το live μπλακ τζακ να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Συνεχώς η λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές εμπλουτίζεται με σύγχρονες προτάσεις για διασκέδαση.

Αν και δεν υπάρχει κάποια σημαντική παράλειψη για να σχολιάσουμε, με ορισμένες στοχευμένες προσθήκες το προϊόν της Winmasters θα άγγιζε το ιδανικό. Αυτές έχουν κυρίως να κάνουν με την προσθήκη Live Streaming και την άμεση ανταπόκριση στην επικοινωνία. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι, λοιπόν, το κομμάτι στο οποίο αναφερόμαστε. Προς το παρόν, το ωράριο για να πάρετε άμεση απάντηση σε κάποιο ερώτημα ή σχόλιο είναι περιορισμένο. Αν οι ώρες αυτές αυξηθούν για να καλύψουν ακόμη μεγαλύτερο μέρος ή και όλο το 24ωρο, τότε θα κερδίσει αρκετούς ακόμη πόντους. Εξάλλου, η προσπάθεια που κάνει σε αυτή την κατηγορία είναι αρκετά καλή.

Στοίχημα στην Winmasters

Το αθλητικό στοίχημα είναι κυρίαρχο στην πλατφόρμα της Winmasters. Με την είσοδό σας σε αυτή, θα βρείτε κάθε μέρα εκατοντάδες επιλογές για το ποντάρισμά σας. Σε πρώτο πλάνο έρχονται τα πιο εμπορικά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις, που αναζητούν οι περισσότεροι. Οι αγορές είναι πολλές και διάφορες σε κάθε αγώνα. Εκτός από τις βασικές, θα βρείτε και ειδικά στοιχήματα που έχουν πάντα το δικό τους ενδιαφέρον.

Αν για κάτι ξεχωρίζει στον τομέα του στοιχήματος στα σπορ είναι και οι επιλογές σε ασιατικά χάντικαπ και γκολ που προσφέρει. Δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να τα βρίσκουμε με ευκολία στη χώρα μας, κακά τα ψέματα. Μπορεί και να καθορίσει και αν κάποιος προτιμήσει μία στοιχηματική. Όλα τα διαθέσιμα πονταρίσματα είναι οργανωμένα σωστά και λογικά ώστε ο καθένας να μπορεί να τα αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά.

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και τα υπόλοιπα αθλήματα και αυτά μόνο λίγα δεν είναι. H σχετική λίστα είναι ήδη μεγάλη και συνεχώς επεκτείνεται. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από πληθώρα σπορ, ακόμη και πιο ιδιαίτερων. Όπως είναι, για παράδειγμα, τα darts, το φλόρμπολ και το μπέιζμπολ. Υπάρχει και ξεχωριστή κατηγορία για Virtual Sports, αλλά και για… εναλλακτικό στοίχημα, για την πολιτική και μουσικούς διαγωνισμούς.

Live Betting στη Winmasters

Μία μεγάλη κατηγορία παικτών του στοιχήματος είναι αυτοί που ασχολούνται, ως επί το πλείστον, με το Live Betting. Η Winmasters αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τους προαναφερθέντες. Το ζωντανό στοίχημα είναι ένα από τα πιο δυνατά “χαρτιά” της συγκεκριμένης στοιχηματικής εταιρίας. Τεράστια είναι η ποικιλία αγορών στις περισσότερες διοργανώσεις. Ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες οι αναμετρήσεις, στις οποίες μπορεί να ποντάρει κανείς ζωντανά κάθε μήνα. Στα αξιοσημείωτα επίσης ανήκει το ότι μπορεί κανείς να βρει και στο live στοίχημα την επιλογή των ασιατικών αγορών.

Φυσικά, όταν μιλάμε για ζωντανό στοίχημα στον συγκεκριμένο bookmaker δεν αναφερόμαστε μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο παίκτης έχει την δυνατότητα να ποντάρει και σε λιγότερο δημοφιλή σπορ, όπως για παράδειγμα στο πινγκ πονγκ, στο κρίκετ ή στο ποδόσφαιρο σάλας. Διαθέσιμη και στο ζωντανό στοίχημα είναι η υπηρεσία Cash Out*.

Στοίχημα από το κινητό

Με προσοχή στη σχεδίαση και στη λεπτομέρεια έχει στηθεί η ιστοσελίδα της Winmasters. Το σύγχρονο design αντικατοπτρίζει και τη φιλοσοφία της στοιχηματικής θα έλεγε κανείς. Είναι εμφανές ότι θέλει να είναι μέσα στις εξελίξεις. Έτσι, έχει αναπτύξει μία εφαρμογή που είναι από τις καλύτερες της ελληνικής αγοράς. Το winmasters app είναι λειτουργικό και γρήγορο, οπότε ο καθένας μπορεί με άνεση να προχωρήσει στο παιχνίδι του. Να σημειωθεί ότι υπάρχει winmasters android εφαρμογή όπως και iOS, επομένως όλο το κοινό της είναι καλυμμένο. Θα πρέπει να γίνει αναφορά και στην εκδοχή της ιστοσελίδας για πρόσβαση από κινητό τηλέφωνο και tablet. Μέσω του winmasters mobile είστε σε θέση να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα. Το μενού είναι ορατό μόλις μπείτε στην αρχική σελίδα με πολλές επιλογές. Το γεγονός ότι είναι εύχρηστο και βολικό σας βοηθάει να βρείτε αυτό που ψάχνετε άμεσα. Η πλοήγησή σας από οποιαδήποτε συσκευή θα είναι το ίδιο εύκολη.

Winmasters Πληρωμές

Στο κομμάτι της ασφάλειας είναι φανερό πως έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από τον συγκεκριμένο bookmaker. Μπορείτε να κάντε άφοβα τις συναλλαγές σας εδώ, αφού η αξιοπιστία τον χαρακτηρίζει. Στο κομμάτι της ταχύτητας διεκπεραίωσης και της γενικότερης ευκολίας των οικονομικών δοσοληψιών τα πάει περίφημα. Προσφέρονται αρκετές μέθοδοι για να καταθέσει κανείς τα λεφτά του, αλλά και για να προχωρήσει σε ανάληψη των κερδών του. Σε γενικές γραμμές, θα καλυφθείτε με τις επιλογές, αφού υποστηρίζει όλους τους πιο γνωστούς τρόπους συναλλαγών. Όσον αφορά την κατάθεση, δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, οι Paysafe cards, αλλά και ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως Viva, Skrill και Neteller. Και για την ανάληψη ισχύει το ίδιο, αλλά υπάρχει και επιπλέον πρόβλεψη για Fast Bank Transfer. Ο χρόνος ανταπόκρισης στο αίτημα για μεταφορά χρημάτων κινείται σε καλά επίπεδα. Μοναδική, ίσως, μικρή καθυστέρηση να υπάρξει στις αναλήψεις προκειμένου να δοθεί έγκριση. Άπαξ και αυτή προχωρήσει, τότε όλα τα υπόλοιπα πραγματοποιούνται πολύ γρήγορα. Πάντα με την εγκυρότητα που εγγυάται το όνομά της.

Winmasters Εξυπηρέτηση πελατών

Η Winmasters έχει κάνει καλή δουλειά και στον τομέα της επικοινωνίας με τους χρήστες που έχουν κάνει εγγραφή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απευθυνθεί κανείς σε εκπροσώπους της στοιχηματικής, ώστε να διευθετηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα και να προκύψει. Η επιλογή του Winmasters Chat είναι μία καλή λύση σε αυτή την περίπτωση. Το γεγονός πως κάποιος σας απαντά σε πραγματικό χρόνο είναι σημαντικό για τη συνεννόηση. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι ώρες εξυπηρέτησης είναι συγκεκριμένες, ειδικότερα για το live chat 10:00 – 22:00 και για το τηλέφωνο 09:00 – 23:00. Άλλη μέθοδος για να μεταφέρετε όσα θέλετε είναι το email (support@winmasters.gr) και απάντηση θα λάβετε από τις 08:00 ως 01:00 οποιαδήποτε μέρα και να στείλετε. Στο ίδιο ωράριο, μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας και μέσω Facebook και Viber στον λογαριασμό της Winmasters. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να στείλετε μήνυμα και μέσω του λογαριασμού σας, όπου πάλι ισχύουν οι ίδιες ώρες για εξυπηρέτηση του κοινού.

Ταυτοποίηση στη Winmasters Ο νόμος πλέον ορίζει πως η ταυτοποίηση είναι υποχρεωτική με την εγγραφή σας σε εταιρεία αν θέλετε να παραμείνει ενεργός ο λογαριασμός σας. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε γίνεται φυσικά μία φορά και μετά έχετε καλυφθεί. Για να το πετύχετε, θα μεταβείτε στον λογαριασμό σας και από στο μενού θα δείτε την ένδειξη για ταυτοποίηση. Θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε συγκεκριμένα έγγραφα που έχετε σκανάρει ή φωτογραφίσει. Το πρώτο είναι η ταυτότητα ή το διαβατήριό σας, μπροστά και πίσω όψη, και σε έγχρωμο αντίγραφο. Έπειτα θα χρειαστεί ένα έγγραφο που να είναι πρόσφατο, δηλαδή των τελευταίων τριών μηνών, και να πιστοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας σας. Είναι αναγκαίο να φαίνεται καθαρά το ονοματεπώνυμό σας όπως και η οδός σας. Αυτό μπορεί να είναι κάποιος λογαριασμός σταθερής τηλεφωνίας, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ ή τραπεζικής κίνησης. Αν δεν είστε σε θέση να παρέχετε κάποιο από αυτά, έχετε το δικαίωμα να στείλετε συμπληρωμένη μία υπεύθυνη δήλωση κατοικίας, που θα έχει επικυρωθεί από ΚΕΠ.

Winmasters Αξιολόγηση

Με όλα τα παραπάνω, γίνεται σαφές πως αν επιλέξετε τη winmasters ελλαδα για το παιχνίδι σας θα δικαιωθείτε. Πρόκειται για έναν σοβαρό πάροχο, που δείχνει πάνω απ’ όλα σεβασμό στον πελάτη. Καθώς είναι από τις πιο καινούριες δυνάμεις στην ελληνική αγορά, στοχεύει να κάνει τη διαφορά έχοντας μοντέρνες και ευέλικτες υπηρεσίες. Δυνατή είναι στο αθλητικό στοίχημα, με δελεαστικές αγορές πριν τον αγώνα, αλλά και στο live. Όλες μπορείτε να τις δείτε είτε προτιμάτε να χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή κάποια “έξυπνη” συσκευή. Ειδικά για κινητά ή tablet, η προσπέλαση γίνεται παιχνιδάκι από την ιστοσελίδα, καθώς και την εφαρμογή. Ταχύτητα δεν υπάρχει μόνο κατά την πλοήγηση αλλά και στις συναλλαγές τις ιστοσελίδας. Σε συνδυασμό με την απαραίτητη ασφάλεια για τα στοιχεία σας. Όπως προείπαμε, ποιοτικές είναι όλες οι παροχές της προς τον παίκτη. Έτσι, και το τμήμα εξυπηρέτησης παίρνει πολύ καλό βαθμό. Η Winmasters είναι μία από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για το ποντάρισμά σας.

Winmasters Προσφορές*

Οι Winmasters Προσφορές* είναι φανερές στην αντίστοιχη ενότητα, στο site του bookmaker. Η παρουσία τους ανεβάζει επίπεδο την ιστοσελίδα και αποτελεί πόλο έλξης για παλιούς και νέους παίκτες. Η αύξηση των προσφορών* είναι ένα ακόμα δείγμα της βελτίωσης της πλατφόρμας. Να τονιστεί, ότι είναι μια από τις ιστοσελίδες που θέτουν στη διάθεση του κοινού app για κινητά και τάμπλετ. Εννοείται πως και η mobile version του site λειτουργεί περίφημα. Τα γεγονότα προς στοιχηματισμό είναι πολυάριθμα και οι αποδόσεις ελκυστικές. Η ασφάλεια τόσο στο παιχνίδι, όσο και στις συναλλαγές είναι δεδομένη, κάτι που ενισχύει τη διασκέδαση. Επίσης, το δίδυμο Live Betting – Live Streaming* τείνει να γίνει… αχτύπητο!

Η ιστοσελίδα όμως, δίνει μεγάλη έμφαση και στο θέμα των προσφορών*. Πατώντας στο σχετικό κουμπί, στην αρχική σελίδα, θα δείτε όλες τις εκπλήξεις του παρόχου. Το Πρόγραμμα Ανταμοιβής* είναι πλούσιο και αφορά και τους… πιστούς παίκτες. Το Παιχνίδι Χωρίς Ρίσκο δίνει την ασφάλεια της επιστροφής πονταρίσματος*, αν το ματς έρθει 0-0. Με το Πριμ στο Παρολί*, παίρνετε ενισχυμένη απόδοση στο δελτίο σας. Μεγάλο ενδιαφέρον, παρουσιάζει και το «Ζήτα το και Έγινε». Μέσω αυτού, εσείς ζητάτε ένα στοίχημα που δεν υπάρχει και η ιστοσελίδα σας το προσφέρει με την αντίστοιχη απόδοση. Στην περίπτωση του Your Bet από την άλλη, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας στοίχημα με επιλογές από τον ίδιο αγώνα!

Winmasters Casino Live

Η winmasters διαθέτει και ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο live casino. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πληρωμές, το payout αγγίζει το 97%. Στο Winmasters Casino Live δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις προσφορές* που κάνουν τις επιλογές ακόμα πιο συναρπαστικές. Εκπλήξεις της ιστοσελίδας υπάρχουν κάθε μέρα και ανεβάζουν τη διασκέδαση στα ύψη. Όλοι οι τίτλοι είναι διαθέσιμοι και στο κινητό, από το app και τη mobile version του site.

Η εμπειρία Live Casino

Μία από τις τελευταίες προσθήκες της Winmasters, ήταν αυτή του live casino στην πλατφόρμα της. Το ζωντανό live καζίνο λειτουργεί πάνω στη σύνθεση της Evolution Gaming και κινείται σε εξαιρετικό επίπεδο. Εδώ, θα βρείτε αγαπημένα ζωντανά παιχνίδια για διασκέδαση. Η Live Ρουλέτα, το Live Μπλάκτζακ, το Live Πόκερ, το Live Μπακαρά, είναι διαθέσιμα και σε πολλές εκδοχές. Εκτός αυτών, στο live casino έχουν κάνει την εμφάνισή τους και πιο εναλλακτικά παιχνίδια. Για παράδειγμα, το Dream Catcher, το Football Studio και το Dragon Tiger, αρέσουν στο κοινό. Όλες δημιουργίες κορυφαίων παρόχων, όπως η Evolution, η Pragmatic και η Playtech.

Το ζωντανό live καζίνο έλειπε από τη Winmasters και η εν λόγω «μεταγραφή» ανέβασε ακόμα περισσότερο το επίπεδο του. Οι παίκτες το αναζητούσαν, και τώρα το… βρήκαν στα καλύτερά του! Οι ζωντανοί dealers και η συνολική ατμόσφαιρα, σας μεταφέρει σε ένα αληθινό καζίνο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Παιχνίδι στο Winmasters Casino Live

Η winmasters διαθέτει πλήθος επιλογών live καζίνο για παιχνίδι σε ρουλέτες, μπλακτζακ, live casino poker και δημοφιλή τηλεπαιχνίδια, όπως το Dream Catcher, η Monopoly και το Deal που φέρουν την υπογραφή της Evolution Gaming.

Γιατί αξίζει να το επιλέξω;

Το Winmasters Casino Live είναι από τα πιο δυνατά στην ελληνική αγορά, αλλά δεν παύει να κάνει βήματα προόδου. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Oι επιλογές που προσφέρει αυξάνονται συνεχώς και ήδη καλύπτουν τις προτιμήσεις διαφόρων ειδών παικτών. Οι συναλλαγές γίνονται έγκυρα και έγκαιρα, ενώ το ελληνόφωνο Τμήμα Εξυπηρέτησης είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Η προσθήκη του live casino απογείωσε την ιστοσελίδα, που έχει μεριμνήσει ιδιαιτέρως για πρόσβαση μέσω κινητών και τάμπλετ. Όσο περνάει ο καιρός, το ζωντανό live καζίνο της Winmasters πάει μόνο προς τα… μπρος, και κερδίζει τη δική του θέση ανάμεσα στους παρόχους κορυφαίων υπηρεσιών live καζίνο .

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας