--> Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα το 2019
+151

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 02 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα το 2018

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα βρίσκονται στο Betarades.gr. Με εμπειρία δέκα και πλέον ετών στο χώρο του στοιχήματος, η ομάδα του Betarades.gr μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει αντικειμενικά ποιες είναι οι καλύτερες online στοιχηματικές εταιρίες.

Πριν όμως, περάσουμε στην αξιολόγηση των εταιριών και των παραμέτρων που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να γίνει αυτή, και να καταλήξουμε στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα θα ήταν παράλειψη το να μην αναφερθούμε στο τοπίο που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Με βάση, λοιπόν, την ΠΟΛ.1248/ 13.12.2011, 24 εταιρίες έχουν αποκτήσει άδεια λειτουργίας και μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος και όχι μόνο, υπαγόμενες σε μεταβατικό καθεστώς με  βάση την παράγραφο 12 του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011.

Φυσικά, όσο εξελίσσεται η τεχνολογία, τα στοιχεία που κάνουν τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες να ξεχωρίζουν έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Πάντοτε οι παίκτες θα προτιμούν παρόχους με μεγάλες αποδόσεις, αξιόπιστες και γρήγορες πληρωμές και καλή εξυπηρέτηση πελατών, ωστόσο ολοένα και περισσότερα χαρακτηριστικά προστίθενται συνεχώς στην ατζέντα. Για παράδειγμα, ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής αποτελεί πλέον η mobile έκδοση μίας στοιχηματικής πλατφόρμας και πόσο εύχρηστη είναι αυτή ή ή ύπαρξη διαθέσιμης εφαρμογής, καθώς αυξάνονται διαρκώς όσοι στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

Το Betarades.gr με την αξιοπιστία που το διακρίνει και με τα 10 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ανέλυσε μία μία όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και κατέληξε στις επτά κορυφαίες εξ αυτών με σκοπό να σας διευκολύνει στην αναζήτηση και την επιλογή της καλύτερης εταιρίας:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Ταξινόμηση των εταιριών κάνοντας κλικ στις επιμέρους κατηγορίες
ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧ. LIVE BETTING ΣΥΝΟΛΙΚΑ
stoiximan logo new
10.0
9.7
10.0
9.8
9.6
9.7
9.80 Stoiximan Εγγραφή
10.0
9.8
10.0
9.7
9.5
9.5
9.75 Betshop Εγγραφή
interwetten
9.8
9.6
9.7
9.5
8.9
9.7
9.53 Interwetten Εγγραφή
goalbet bonus
9.5
9.8
9.7
9.3
9.2
9.6
9.52 Goalbet Εγγραφή
novibet
9.4
9.3
9.6
9.2
9.6
9.3
9.40 Novibet Εγγραφή
bwin
9.3
9.1
9.7
9.4
9.1
9.6
9.37 Bwin Εγγραφή
9.2
9.6
9.3
9.3
9.4
9.4
9.37 Winmasters Εγγραφή

Γιατί αυτές οι εταιρίες είναι οι καλύτερες; Σύμφωνα με τις αξιολογήσεις στις οποίες έχει προβεί η εξειδικευμένη ομάδα του Betarades.gr, με πάνω από μία δεκαετία στο χώρο των τυχερών παιγνίων, και βασιζόμενοι πάνω σε συγκεκριμένες παραμέτρους, σημαντικές για την πληρότητα και αξιοπιστία μίας εταιρίας στοιχήματος στο ίντερνετ, καταλήξαμε στις παραπάνω.

Ποια κριτήρια χρησιμοποιήσαμε; Τα κύρια στοιχεία με βάσει τα οποία αξιολογήσαμε τις εταιρίες είναι τα εξής: διαθέσιμα παιχνίδια στο Live Betting, πλήθος ειδικών στοιχημάτων, κάλυψη αγώνων με Live streaming, ταχύτητα πληρωμών, γκανιότα, προσφορές, mobile & tablet πλοήγηση και πρόγραμμα επιβράβευσης.

Κριτήρια επιλογής για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες

Ποια, όμως, είναι τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε προκειμένου να καταλήξουμε ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα; Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, αυτός, ίσως, που απασχολεί αρχικά τον κάθε παίκτη είναι οι αποδόσεις. Όσο μεγαλύτερες είναι, τόσο αυξάνονται τα πιθανά οφέλη. Κρίναμε, επομένως, το ποιες είναι οι καλύτερες ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες με βάση την γκανιότα και τις προσφερόμενες αποδόσεις.

Από εκεί και πέρα, αυτό που ξεχωρίζει έναν πραγματικά κορυφαίο πάροχο από τον ανταγωνισμό – και προχωρά ένα βήμα παραπέρα την απάντηση στο ερώτημα ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες –  είναι χωρίς αμφιβολία η αξιοπιστία, η ταχύτητα και οι εναλλακτικές λύσεις που διαθέτει όσον αφορά τις πληρωμές. Για την αξιοπιστία, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε περεταίρω. Δεν νοείται κορυφαία πλατφόρμα που να υπάρχουν «σκιές» γύρω από το αν και πότε θα «πληρώσει». Η ταχύτητα είναι σημαντική, επίσης, καθώς είναι αυτονόητο ότι ο καθένας επιθυμεί να δει τα κέρδη του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο λογαριασμό του. Τέλος, η ποικιλία στους τρόπους κατάθεσης και ανάληψης είναι ένα από τα στοιχεία που οφείλει να προσέχει κανείς, καθώς όσο περισσότεροι είναι, τόσο «λύνονται» τα χέρια του για τις συναλλαγές του.

Συνεχίζοντας, κανείς δε θα πρέπει να αμελεί το κατά πόσο λειτουργεί σωστά το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μίας πλατφόρμας, αλλά και τους τρόπους που μπορεί καταστεί εφικτή η επικοινωνία με αυτό. Το e-mail και το τηλέφωνο θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ, το live chat είναι «must», ενώ οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν και μία σειρά άλλων υπηρεσιών, όπως η επικοινωνία μέσω viber και το call me back.

Φυσικά, απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει και η ποιότητα του live betting που διαθέτει μία ιστοσελίδα. Το πλήθος των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα αποτελεί έναν παράγοντα, ένας δεύτερος, σημαντικότερος, ίσως, είναι το πόσο γρήγορα ενημερώνεται το σύστημα για τα τεκταινόμενα σε μία αναμέτρηση, αλλά και την ταχύτητα με την οποία γίνονται δεκτά τα στοιχήματα. Στην ίδια κατηγορία, μπορεί να προσθέσει κανείς και το πόσα, αλλά και ποια, ειδικά στοιχήματα προσφέρονται, τόσο στο ζωντανό ποντάρισμα, όσο και pre game.

Τέλος, καμία πλατφόρμα δεν μπορεί να μπει στη λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες αν δεν διαθέτει αξιόλογη mobile έκδοση της ιστοσελίδας της. Άλλωστε, οι χρήστες που επισκέπτονται χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο μία ιστοσελίδα προκειμένου να ποντάρουν να ποντάρουν αυξάνονται συνεχώς.

7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας σε κάποια εταιρία ή λεπτομέρειες για τον τρέχοντα διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε απάντηση άμεσα:

  • μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
  • με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
  • με e-mail στο support@betarades.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε όλους εσάς που εγγράφεστε στις εταιρίες με κλικ στα διαφημιστικά Banner του σάιτ μας! Έτσι, κερδίζετε τα οφέλη που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες, ενώ παράλληλα μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα, εφόσον προκύψει.

Επικοινωνία
Προσφορές από τις Στοιχηματικές Εταιρίες


interwetten bonus

Interwetten: Έξι σερί Over στο πρωτάθλημα η Μπάγερν

Για την 23η αγωνιστική της Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Χέρτα Βερολίνου (16:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών! Τη δεύτερη διαδοχική της…novibet

Η μάχη της… ουράς της Superleague παίζει στη Novibet

Η Superleague πλησιάζει σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωσή της, η "μάχη" για την κατάκτηση του τίτλου έχει ουσιαστικά ξεκαθαρίσει, με τον ΠΑΟΚ να αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί,…

winmasters logo

Winmasters.gr: Το «αιώνιο» ντέρμπι της συμπρωτεύουσας με σούπερ αγορές παικτών!

ΠΑΟΚ-Άρης με πλήθος στοιχηματικών επιλογών Ειδικά στοιχήματα* και συναρπαστικές αγορές για παίκτες Πολλαπλές επιλογές για σκορ από Ακπόμ και Γκαρσία Γρήγορες αγορές* και cashout* στο live παιχνίδι…
Κορυφαία εταιρία
bet365