+43

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 22 / 09 / 2017
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Οδηγός στοιχήματος για τένις

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν ποντάρετε στο κορυφαίο σπορ

Μια απ’ τις πιο ευρέως διαδεδομένες στοιχηματικές αγορές είναι αυτή του τένις, καθώς τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι παίκτες επιλέγουν να ποντάρουν σε διάφορα στοιχήματα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δημοφιλές σπορ, για χάρη του οποίου εκατομμύρια άνθρωποι πληρώνουν πανάκριβα εισιτήρια, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς τις σπουδαίες αναμετρήσεις μεγάλων τουρνουά. Παράλληλα, τα τελευταία 10-15 χρόνια, η τηλεόραση έχει κάνει το τένις πιο «φιλικό» προς τον μέσο τηλεθεατή, κάτι που σημαίνει ότι αρκετός κόσμος θα αφιερώσει 1-2 ώρες απ’ τη ζωή του για να παρακολουθήσει έναν μεγάλο αγώνα, για παράδειγμα Φέντερερ – Ναδάλ. Όπως είναι φυσιολογικό, ένα τόσο ευρέως διαδεδομένο σπορ δε θα μπορούσε να λείπει απ’ τα στοιχηματικά δρώμενα.

Όπως σε κάθε άθλημα το οποίο προσεγγίζουμε στοιχηματικά, έτσι και στο τένις, οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι για τα πάντα και ασφαλώς να προσπαθήσουμε να μυηθούμε στους κανόνες του παιχνιδιού. Άλλωστε, μιλάμε για τα λεφτά μας. Παρακάτω θα σας παραθέσουμε μια σειρά από παραμέτρους τους οποίους θα πρέπει να λαμβάνετε υπ’ όψιν σας πριν αποφασίσετε να ποντάρετε. Ίσως το βασικότερο ζήτημα, που βρίσκει εφαρμογή σε όλα τα αθλήματα, είναι η φόρμα των παικτών. Οφείλουμε να τσεκάρουμε τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων, ποιους κέρδισε, ποιους έχασε, από ποιους αντιπάλους, ποια είναι η απόδοση ενός παίκτη γενικά μέσα στη χρονιά.

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Παίζει ρόλο η κόπωση

Ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας είναι η κούραση. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι τενίστες ταξιδεύουν αρκετά συχνά, από χώρα σε χώρα και από πόλη σε πόλη, συνήθως αυτά τα ταξίδια διαρκούν αρκετές ώρες. Όταν, μάλιστα, ένας τενίστας καλείται να κάνει 2-3 ταξίδια μέσα σε διάστημα 10 ημέρων και παίζει κατά μέσο όρο 4-5 αγώνες, τότε είναι προφανές ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να βγάζει κούραση στο τερέν. Σημαντικός παράγοντας είναι επίσης η τοποθεσία της τέλεσης του τουρνουά. Έχει αποδειχτεί ότι οι τενίστες που κατάγονται απ’ τη χώρα διεξαγωγής ενός τουρνουά συνηθίζεται να τα πηγαίνουν αρκετά καλά στα εν λόγω τουρνουά. Συνεπώς, δεν είναι σοφή επιλογή να κοντράρετε γηγενείς τενίστες σε δικά τους τουρνουά.

Προϊστορία

Όπως σε κάθε σπορ, έτσι και στο τένις, η προϊστορία ανάμεσα σε δύο πλευρές (στην προκειμένη περίπτωση, δύο αθλητές) είναι πολύ σημαντική και πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν. Για παράδειγμα, όταν ένας τενίστας έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες από έναν συγκεκριμένο αντίπαλο, είναι σίγουρο ότι έχει αναπτύξει κάποιο είδους ψυχολογικό μειονέκτημα, το κοινώς λεγόμενο «κόμπλεξ». Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ακόμη μια ήττα στο μεταξύ τους παιχνίδι, παρά να μειωθεί η διαφορά.

Τραυματισμοί

Όπως σ’ όλα τα ατομικά σπορ, έτσι και στο τένις, ένας πιθανός τραυματισμός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Το αντίθετο, μάλιστα, αφού δεν αποκλείεται να αποτελέσει αιτία ματαίωσης μιας αναμέτρησης, ενώ είναι προφανές ότι θα επηρεάσει την εξέλιξη της αν τελικά ο τραυματίας αθλητής αποφασίσει να «σφίξει τα δόντια». Πρόκειται για έναν αστάθμητο παράγοντα, τον οποίο είναι αδύνατον να λάβει κανείς υπ’ όψιν του πριν αποφασίσει να ποντάρει σ’ ένα αθλητικό γεγονός. Δεν είναι κακή ιδέα να κοντράρετε ένα φαβορί που έρχεται από τραυματισμό, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε θα παρουσιαστεί έτοιμο να ανταποκριθεί στο 100%.

Επιφάνεια διεξαγωγής

Κομμάτι της μελέτης πριν το ποντάρισμα πρέπει να αφιερώνεται στην ιδιοσυγκρασία και τα χαρακτηριστικά του κάθε τενίστα. Για παράδειγμα, όλοι γνωρίζουν ότι ο Ναδάλ είναι ο κορυφαίος παίκτης στο χώμα, ο Φέντερερ στα γήπεδα συνθετικού χορτοτάπητα, ενώ τα τελευταία χρόνια ο Τζόκοβιτς δείχνει ότι ανταποκρίνεται τέλεια στις σκληρές επιφάνειες. Ο κάθε τενίστας έχει τα χαρακτηριστικά του, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις υπόλοιπες επιφάνειες. Τέλος, ένας ακόμη παράγοντας που πάντα οφείλουμε να τσεκάρουμε είναι η ειδησεογραφία. Μας ενδιαφέρει αν κάποιος τενίστας έχει προσφάτως βιώσει μια ερωτική απογοήτευση ή αν χώρισε με τον προπονητή. Τέτοιου είδους πληροφορίες μπορούν να αποδειχτούν χρήσιμες πριν ποντάρετε. Ασφαλώς, στο τένις μπορείτε να ποντάρετε και Live σε πολλές στοιχηματικές αγορές, όπως στον νικητή του αγώνα, break στο game του αντιπάλου, Οver/Under στα games, Οver/Under 2,5 set ή 3,5 set και ακριβές σκορ στα σετ ή ακριβές σκορ στο ματς.

Διάβασε επίσης

100€ Κορυφαία εταιρία