+21

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 19 / 07 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Προσφορές

Οι στοιχηματικές λόγω των απαγορεύσεων της επιτροπής Παιγνίων, δεν δύναται πλέον να διαφημίζουν τα Προγράμματα Προσφορών* που προσφέρουν στους πελάτες τους. Παρόλα αυτά, όλες διατηρούν Ανταγωνιστικά Προγράμματα Επιβράβευσης* και Ανταγωνιστικά Προγράμματα Προσφορών*. Κάντε Εγγραφή παρακάτω για να ενημερωθείτε για αυτά!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Ταξινόμηση των ιστοσελίδων κάνοντας κλικ στις επιμέρους κατηγορίες
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧ. LIVE BETTING ΣΥΝΟΛΙΚΑ
stoiximan logo new Εγγραφή
10.0
9.7
10.0
9.8
9.6
9.7
9.80 Stoiximan
Εγγραφή
10.0
9.8
10.0
9.7
9.5
9.5
9.75 Betshop
interwetten Εγγραφή
9.8
9.6
9.7
9.5
8.9
9.7
9.53 Interwetten
goalbet bonus Εγγραφή
9.5
9.8
9.7
9.3
9.2
9.6
9.52 Goalbet
novibet Εγγραφή
9.4
9.3
9.6
9.2
9.6
9.3
9.40 Novibet
bwin Εγγραφή
9.3
9.1
9.7
9.4
9.1
9.6
9.37 Bwin
Εγγραφή
9.2
9.6
9.3
9.3
9.4
9.4
9.37 Winmasters
betrebels Εγγραφή
9.2
9.6
9.7
8.9
9.1
9.2
9.28 BetRebels
sportingbet bonus Εγγραφή
9.5
9.1
9.5
9.1
9.0
9.4
9.27 Sportingbet
Εγγραφή
9.2
9.0
9.2
9.0
9.0
9.2
9.10 Vistabet
tipbet Εγγραφή
7.5
9.0
7.5
8.5
7.8
8.5
8.13 Tipbet
championsbet bonus Εγγραφή
8.1
8.0
8.0
6.5
7.0
8.0
7.60 Championsbet

Τι να προσέξετε στις προωθητικές ενέργειες

Τα τελευταία χρόνια ο ανταγωνισμός μεταξύ των στοιχηματικών έχει αυξηθεί και αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τον παίκτη, καθώς οι προωθητικές ενέργειες είναι περισσότερες και προσφέρονται όλο και πιο ελκυστικά «πακέτα».Συχνά κάποιες από αυτές τα αναφέρουν ως προγράμματα ανταμοιβής*. 

  Αναμφίβολα, οι παίκτες δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανταμοιβή που έχουν μετά την εγγραφή τους και την πρώτη κατάθεση σε κάποια από τις ιστοσελίδες, ωστόσο οι τελευταίες διαθέτουν και μία σειρά άλλων παροχών με στόχο να προσελκύσουν νέους χρήστες. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι διαθέσιμοι αγώνες με 0% γκανιότα, να δίνονται διάφορα πριμ και επιστροφή πονταρίσματος αν μία αναμέτρηση ολοκληρωθεί ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0).

Ο παίκτης, από την πλευρά του, οφείλει να εναρμονίζεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάθε προσφοράς, να τους μελετά με προσοχή και να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάποια στοιχεία, όπως για παράδειγμα το τζιράρισμα που απαιτείται, την ελάχιστη απόδοση, αλλά και τις αγορές στις οποίες μπορεί να ποντάρει προκειμένου να τηρεί τους όρους, αλλά και για το αν χρειάζεται να εισάγει κάποιον κωδικό ή να επικοινωνήσει με e-mail με την ιστοσελιδα, για να λάβει το μπόνους. Τέλος, είναι απαραίτητο να τονιστεί εκ νέου ότι από τη στιγμή της τροποποίησης του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας, οι χρήστες για να δουν τις διαθέσιμες προσφορές αλλά και τους όρους, πρέπει πρώτα να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους.

Ποια είναι τα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρουν οι στοιχηματικες

Οι προωθητικές ενέργειες των στοιχηματικών μπορούν να έχουν πολλές διαφορετικές μορφές, ωστόσο μπορούν να χωριστούν, σε γενικές γραμμές, στις παρακάτω κατηγορίες:

Προσφορά καλωσορίσματος*: Δίνεται σε έναν χρήστη που ανοίγει για πρώτη φορά λογαριασμό σε μία στοιχηματική. Συνήθως εξαρτάται από το ύψος της πρώτης κατάθεσης και φτάνει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό. Άλλες ιστοσελίδες φτάνουν μέχρι το 100% της κατάθεσης, ενώ άλλες έως το 50%.

Επιβράβευση αφοσίωσης*: Ορισμένες ιστοσελίδες στοιχημάτων επιβραβεύουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τους παίκτες που μένουν «πιστοί» σε αυτές. Μάλιστα, κατά κανόνα η επιβράβευση αυτή δεν απαιτεί καμία ενέργεια από την πλευρά του χρήστη και δίνεται αυτόματα από την ιστοσελίδα.

Επιβράβευση στοιχήματος*: Σε αρκετές περιπτώσεις,προσφέρουν ένα συγκεκριμένο ποσό για ποντάρισμα στους χρήστες τους. Αυτό ενδέχεται να είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός, ακόμη και παρολί, επιθυμεί ο παίκτης, είτε μόνο σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διαφορετικές προωθητικές ενέργειες από κάθε πάροχο υπηρεσιών στοιχήματος. Για παράδειγμα, επιβράβευση για στοίχημα μέσω κινητού τηλεφώνου, επιπλέον επιβράβευση για συγκεκριμένα παιχνίδια, έξτρα κίνητρο για ένα παρολί και πολλές ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να δείτε ποιο είναι το προσφερόμενο «πακέτο» κάθε ιστοσελίδας, πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της, το οποίο μπορείτε να κάνετε μέσω του Betarades.gr, και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Πως λειτουργούν τα προγράμματα επιβράβευσης στις στοιχηματικές

Η προσφορά καλωσορίσματος* σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα είναι συνήθως μία αυτόματη διαδικασία. Με του πραγματοποιήσετε την 1η κατάθεση, τότε ενεργοποιείται η προωθητική ενέργεια, εκτός, βέβαια, αν επιλέξετε να μην την εκμεταλλευτείτε. Φυσικά, σε ορισμένες απαιτείται να στείλετε e-mail για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα προγράμματα επιβράβευσης, ειδοποιήστε από την ιστοσελίδα στην οποία έχετε κάνει την εγγραφή σας μέσω e-mail, αλλά ακόμη και μέσω sms εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη επιλογή.

Σε κάθε bookmaker υπάρχει, κατά κανόνα, μία σελίδα στην οποία επικοινωνούνται οι προσφορές που «τρέχουν» κάθε στιγμή. Βέβαια, για να τις δείτε πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας. Εκεί, επομένως, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλα τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ακόμη και αν δεν λάβετε κάποια σχετική ειδοποίηση.

Υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να προσέξετε, προκειμένου να μην βρεθείτε προ απροόπτου. Κάθε πρόγραμμα ανταμοιβής «συνοδεύεται» από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους καλό θα ήταν να έχετε διαβάσει προσεκτικά πριν τους αποδεχθείτε. Αυτοί στη μεγάλη πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο τζιράρισμα που απαιτείται προκειμένου να ικανοποιήσετε τους όρους του προγράμματος, με τις ελάχιστες αποδόσεις στους οποίους πρέπει να τοποθετήσετε ένα στοίχημα για να ενταχθεί στους «κανονισμούς», τον τρόπο κατάθεσης, τις αγορές που «συμμετέχουν», αλλά και αν απαιτείται κάποιος κωδικός για να λάβετε μέρος.

Μπορώ να κάνω ανάληψη ποσών που προήλθαν από προωθητικές ενέργειες;

Στην περίπτωση της προσφοράς καλωσορίσματος*, θα χρειαστεί να ικανοποιήσετε τους όρους του τζιραρίσματος προκειμένου να είστε σε θέση να προχωρήσετε σε αίτημα ανάληψης. Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, συνίσταται να μελετάτε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την κάθε ιστοσελίδα.

Εφόσον όλοι οι όροι έχουν ικανοποιηθεί, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αίτημα ανάληψης, αφού, βέβαια, πρώτα έχει ταυτοποιηθεί ο λογαριασμός σας, μία διαδικασία εύκολη και απλή που θα σας ζητηθεί ούτως ή άλλως από την εκάστοτε στοιχηματική.

Σε περιπτώσεις άλλων προωθητικών ενεργειών*, είναι πιθανό να είστε σε θέση να προχωρήσετε άμεσα σε ανάληψη, εφόσον το στοίχημα που τοποθετήσατε είναι πετυχημένο. Και εδώ πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τους όρους του προγράμματος, είναι άλλωστε κάτι το οποίο οφείλετε να κάνετε κάθε φορά.

7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας σε κάποια ιστοσελίδα ή λεπτομέρειες για τον τρέχοντα διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε απάντηση άμεσα:\r\n

  • μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
  • με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
  • με e-mail στο support@betarades.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε όλους εσάς που εγγράφεστε στις στοιχηματικές με κλικ στα διαφημιστικά Banner του σάιτ μας! Έτσι, κερδίζετε τα οφέλη που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, ενώ παράλληλα μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα, εφόσον προκύψει.

Επικοινωνία
Προσφορές Στοιχηματικών


winmasters logo

Winmasters.gr: Ώρα Στέψης στο Κόπα Άφρικα

Για Ντακάρ ή για Αλγέρι θα ταξιδέψει το τρόπαιο; Θα σκοράρουν τα μεγάλα αστέρια Μανέ και Μαχρέζ; Θα μπει αυτογκόλ και στον τελικό όπως έγινε…

tipbet

Tipbet: Έξι αγωνιστικές αήττητη η Ντέρι Σίτι

Για την 26η αγωνιστική της Premier Division, η Ντέρι Σίτι υποδέχεται τη Σλίγκο Ρόβερς (21:45) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών! Αήττητη εδώ και έξι αναμετρήσεις η…


bet365

Bet365: Τοπικό ντέρμπι στο Λος Άντζελες

Για το πρωτάθλημα του MLS, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι υποδέχονται το Λος Άντζελες (05:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον μεγάλο αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων! Επιστροφή στα αρνητικά…

stoiximan bonus

Stoiximan: Σενεγάλη – Αλγερία με πλήθος αγορών!

Για τον τελικό του Copa Africa, η Σενεγάλη αντιμετωπίζει την Αλγερία (22:00) και το Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*. Με απολογισμό πέντε νίκες…

stoiximan bonus

Stoiximan: Ίντερ Τούρκου – Μπρόντμπι με πλήθος αγορών!

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, η Ίντερ Τούρκου υποδέχεται τη Μπρόντμπι (18:30) και το Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*. Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη…

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Κορυφαία ιστοσελίδα
bet365