Πληροφορίες σχετικά με τα Προγνωστικά Αγγλίας

Ίσως το πιο εμπορικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, να είναι αυτό της Αγγλίας. Ο λόγος φυσικά, για την περίφημη Πρέμιερ Λιγκ. Είναι λογικό τα προγνωστικά Αγγλίας να τραβάνε την προσοχή του στοιχηματικού κόσμου. Το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας μαγνητίζει την προσοχή των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Η διοργάνωση ξεκίνησε το μακρινό 1888, με πρώτη πρωταθλήτρια την Πρέστον. Από τη σεζόν 1992-1993, ονομάζεται Πρέμιερ Λιγκ. Οι σύλλογοι που έπαιζαν στη Football League First Division αποχώρησαν από αυτή, και ίδρυσαν την Premier League. Για το αγγλικό πρωτάθλημα μπορείτε να βρείτε επιλογές στις νόμιμες στοιχηματικές και να στοιχηματίσετε με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σας.

Αρχικά, οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ήταν 22. Το 1995 άρχισαν να λαμβάνουν μέρος 20 ομάδες. Τελικά, μέχρι και σήμερα, το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποιείται με 20 συμμετέχοντες. Η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές 20 φορές. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, είναι ο Άλαν Σίρερ, με 260 γκολ σε 441 συμμετοχές.

Πώς είναι σήμερα η Premier League

Έτσι λοιπόν, η Premier League απαρτίζεται από 20 ομάδες. Πραγματοποιούνται συνολικά 38 αγωνιστικές. Οι πρώτες τέσσερις ομάδες της τελικής βαθμολογίας προκρίνονται απευθείας στους ομίλους του Champions League. Η πέμπτη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League. Τέλος, στην Τσάμπιονσιπ υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες ομάδες της κατάταξης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, το πρώτο κριτήριο που λαμβάνεται υπόψιν, είναι η διαφορά τερμάτων. Ακολουθεί η καλύτερη επίθεση. Όσον αφορά την εταιρική διάρθρωση της Πρέμιερ, η Football Association Premier League Ltd (FAPL) είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Η FA, που είναι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, δεν έχει άμεση με το πρακτικό κομμάτι της διοργάνωσης.Από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, φυσικά και τα προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο το κοινό.

Προγνωστικά Αγγλία : Τι θα βρείτε στο Betarades.gr

Στο Betarades.gr θα εντοπίσετε κορυφαία προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός αυτών όμως, στο site μας υπάρχουν προτάσεις στοιχήματος και για άλλες διοργανώσεις του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Τσάμπιονσιπ, που είναι η δεύτερη τη τάξει κατηγορία, απασχολεί επίσης τον κόσμο. Οι προβλέψεις και για αυτήν τη διοργάνωση, εντοπίζονται στο Betarades.gr. Επιπλέον, δημοσιεύονται προγνωστικά Αγγλία 1 και προγνωστικά Αγγλία 2. Δηλαδή, για τη League One και τη League Two. Πλούσια κάθε χρόνο είναι η δράση και στην Κόνφερενς, γνωστή και ως National League. Τα προγνωστικά της θα τα βρείτε και αυτά στην ιστοσελίδα μας.

Επίσης, στην Αγγλία υπάρχουν και ενδιαφέροντες θεσμοί κυπέλλων. Το FA Cup, το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το Σούπερ Καπ, προσελκύουν τον κόσμο και προσφέρουν επιλογές για το στοίχημα. Έτσι, και αυτές οι διοργανώσεις καλύπτονται στο θέμα των προγνωστικών από το Betarades.gr. Συνοπτικά, στο site μας υπάρχουν προγνωστικά για: Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ, League One, League Two, National League, FA Cup, Λιγκ Καπ, Σούπερ Καπ. Βέβαια, τα πιο εμπορικά είναι τα προγνωστικά Premier League

Αγγλία Προγνωστικά : Τι δείχνουν οι πίνακες

Στην κατηγορία Προγνωστικά Αγγλία βλέπετε έναν πίνακα. Αυτός βέβαια, μπορεί να θεωρηθεί διπλός. Από τη μία, έχουμε τον πίνακα με τον απολογισμό των προβλέψεών μας. Από την άλλη, είναι ο κύριος πίνακας, με τα ίδια τα προγνωστικά. Στον πρώτο, διακρίνουμε την αγωνιστική περίοδο στην οποία αναφέρονται τα στατιστικά στοιχεία. Έπειτα, παρατηρούμε πόσα είναι τα συνολικά tips που έχουν δημοσιευτεί για την Αγγλία, για τη συγκεκριμένη σεζόν. Στη συνέχεια, φαίνεται πόσα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, πόσα χάθηκαν, και πόσα επιστράφηκαν. Από δίπλα, ξεχωρίζει το συνολικό ποντάρισμα και οι συνολικές επιστροφές της σεζόν. Κάτω από αυτά, βλέπουμε αν το ισοζύγιο είναι θετικό ή αρνητικό, με ακριβή νούμερα.

Στον πίνακα με τους αγώνες, διακρίνονται οι αναμετρήσεις για τις οποίες υπάρχει προγνωστικό. Εννοείται, πως διακρίνεται η διοργάνωση στην οποία ανήκει το ματς. Κάτω από τον τίτλο του αγώνα βλέπουμε πότε ακριβώς διεξάγεται (ημερομηνία/ώρα). Ο κωδικός του ματς στο κουπόνι πάμε στοίχημα είναι επίσης φανερός. Το σημείο που προτείνει το Betarades.gr είναι σε δεσπόζουσα θέση. Σε αυτό, προστίθενται τόσο η απόδοσή του, όσο και το ενδεικτικό ποντάρισμα. Στα δεξιά, παρατηρούμε το λογότυπο του bookmaker, στον οποίο βρέθηκε το σημείο, στην απόδοση που αναγράφεται. Να τονιστεί, ότι το νούμερο του πονταρίσματος ο κάθε επισκέπτης το φέρνει στα μέτρα του. Είναι αυτονόητο, ότι κάθε παίκτης παίζει με βάση τα οικονομικά του δεδομένα. Το συγκεκριμένο νούμερο, έχει περισσότερο σημασία ως «δείκτης» της βαρύτητας ενός προγνωστικού.

Πιο κάτω, υπάρχει και ένα αναλυτικό γράφημα για τα προγνωστικά στοιχήματος Αγγλίας. Ειδικότερα, σε αυτό βλέπετε πώς τα πήγε το Betarades.gr στα tips για την Αγγλία, κάθε μέρα ξεχωριστά. Όπως θα δείτε, υπάρχει το ισοζύγιο κάθε μέρας και φαίνεται αν τα σημεία είναι σε… φόρμα.

Πότε ανεβαίνουν τα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Τα tips σε αυτήν την κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων όλων των διοργανώσεων, δημοσιεύονται πολύ έγκαιρα. Ειδικότερα, το βράδυ πριν τους αγώνες έχουν αναρτηθεί και τα αντίστοιχα προγνωστικά. Έτσι, ο αναγνώστης προλαβαίνει να εξετάσει τις προτάσεις, να διαβάσει τις αναλύσεις και να καταλήξει στα συμπεράσματά του για τα Προγνωστικά Αγγλίας