Πληροφορίες σχετικά με το Μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον πλανήτη. Στα ελληνικά, είναι γνωστό ως «καλαθοσφαίριση». Παρόλα αυτά, και στη χώρα μας, ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία αναφέρεται στο σπορ ως «μπάσκετ». Ο πρώτος αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε στο Σπρίνγκφιλντ της Μασσαχουσέτης, στις ΗΠΑ. Εμπνευστής του αθλήματος ήταν ο Τζέιμς Νέισμιθ. Επρόκειτο για έναν καθηγητή φυσικής αγωγής από τον Καναδά. Να σημειωθεί ότι αρχικά το άθλημα παιζόταν με μπάλες ποδοσφαίρου. Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια, και να φτάσουμε στο 1950, για να δημιουργηθούν οι πρώτες μπάλες ειδικά για το μπάσκετ. Τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Άλλωστε οι αγώνες του αθλήματος βρίσκονται στις πλατφόρμες των στοιχηματικών ιστοσελίδων συνοδευόμενες από πλήθος αγορών. Εκτός του νικητή του αγώνα, έχουν προστεθεί τα προγνωστικά μπάσκετ Over/Under, το στοίχημα στις περιόδους, σε παίκτες και άλλα πολλά.

Το άθλημα είχε μεγάλη πέραση στο κοινό και σήμερα είναι ένα από τα πιο διάσημα σπορ παγκοσμίως. Κυρίως στην Ευρώπη και την Αμερική, το μπάσκετ χαίρει μεγάλης αναγνώρισης. Τα τελευταία χρόνια, εξελίσσεται ραγδαία και στην Ασία, με μεταγραφές σημαντικών παικτών, ιδιαίτερα σε ομάδες της Κίνας. Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο είναι το NBA που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Στην Ευρώπη, η πιο σημαντική διοργάνωση είναι η Euroleague. Εννοείται πως μεγάλη σημασία έχει κάθε εγχώριο πρωτάθλημα και κύπελλο. Το μπάσκετ λοιπόν, προσελκύει τον κόσμο τόσο από αγωνιστικής άποψης, όσο και σχετικά με το στοίχημα.

Προγνωστικά Μπάσκετ Σήμερα

Το Betarades.gr δεν θα μπορούσε να μην ασχολείται λεπτομερώς με τα προγνωστκά μπάσκετ. Εξάλλου, τα εν λόγω tips τυγχάνουν μεγάλης ζήτησης από το αναγνωστικό κοινό. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχουν κερδίσει πολλές θέσεις στις προτιμήσεις του κόσμου τα προγνωστικά Euroleague και τα προγνωστικά NBA. Φυσικά, προβλέψεις για αυτές τις διοργανώσεις βρίσκετε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Betarades.gr. Ωστόσο, το site μας δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, το Eurobasket, το Mundobasket και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, συμπεριλαμβάνονται στο μενού μας. Επίσης, το «παρών» δίνουν προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ για το Eurocup, το FIBA Champions League, το NCAA, τη VTB League.

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύονται tips για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα των χωρών. Στην ιστοσελίδα μας, εντοπίζονται προτάσεις στοιχήματος για τις διοργανώσεις των παρακάτω χωρών: Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Γαλλία, Γερμανία. Επιπλέον, υπάρχουν προγνωστικά για διοργανώσεις της Αφρικής, και διάφορα άλλα τουρνουά από την Ευρώπη και τον κόσμο.

Ο πίνακας

Όπως σε κάθε σπορ του Betarades.gr, έτσι και στο μπάσκετ, τα προγνωστικά βρίσκονται εντός του σχετικού πίνακα. Στην κατηγορία προγνωστικά μπάσκετ θα βρείτε τα σημεία της ημέρας, από όλες τις διοργανώσεις του αθλήματος. Σε κεντρικό σημείο βλέπουμε τον τίτλο της αναμέτρησης. Αριστερά παρατηρούμε το όνομα της διοργάνωσης και τον κωδικό στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Επίσης, διακρίνουμε την ώρα και την ημερομηνία που θα γίνει το ματς. Δεξιά, εντοπίζεται το προγνωστικό, η απόδοση και το ποντάρισμα, το οποίο ο κάθε επισκέπτης το προσαρμόζει στις δικές του επιθυμίες. Περισσότερο, το νούμερο αυτό φανερώνει ποιά προγνωστικά είναι πιο «ισχυρά». Δίπλα από αυτά τα στοιχεία, έχουμε το logo της στοιχηματικής, στην οποία βρήκαμε το συγκεκριμένο σημείο και στη συγκεκριμένη απόδοση.

Όταν τελειώνει κάθε παιχνίδι για το οποίο υπάρχει προγνωστικό, το αποτέλεσμα μπαίνει και στον πίνακα. Έτσι, κάτω από τα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ της ημέρας, βλέπετε και αυτά που έχουν προηγηθεί, μαζί με την έκβασή τους.

Ο συγκεντρωτικός πίνακας που εντοπίζεται στην κατηγορία με τα προγνωστικά μπάσκετ, κάνει τον απολογισμό. Αναφέρει σε ποιά σεζόν είμαστε και πόσα προγνωστικά έχουν δοθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης, παρατηρούμε πόσα εξ αυτών στέφθηκαν από επιτυχία, πόσα όχι και πόσα διευθετήθηκαν με μονάδα (δηλαδή επέστρψαν το ποντάρισμα). Τέλος, υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για το νούμερο των πονταρισμάτων από την αρχή της σεζόν, αλλά και το σύνολο των επιστροφών. Έτσι, προκύπτει το θετικό ή αρνητικό πρόσημο, που είναι φανερό από κάτω.

Μπάσκετ Προγνωστικά: Πότε τα βρίσκετε;

Τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα είναι μια κατηγορία για την οποπία το κοινό θέλει άμεση ενημέρωση. Το Betarades.gr ανεβάζει τα σημεία από το προηγούμενο βράδυ, πριν την ημέρα των αναμετρήσεων. Ο αναγνώστης λοιπόν, έχει την ευκαιρία να μάθει από νωρίς τις επιλογές του site μας, να τις αξιολογήσει και να αποφασίσει αν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του.