Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (30.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Οι αγώνες σε Λατινική Αμερική δεσπόζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (30/06), με το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Σουνταμερικάνα, όπως και το κύπελλο Βραζιλίας να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Φορταλέζα – Εστουντιάντες Ντε Λα Πλάτα

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το “μενού” στο σημερινό κουπόνι για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Φορταλέζα, που παραπαίει στο πρωτάθλημα Βραζιλίας όντας ουραγός, υποδέχεται την Εστουντιάντες Ντε Λα Πλάτα, που σημείωσε εξαιρετική πορεία στους ομίλους του Λιμπερταδόρες.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στο Κόπα Σουνταμερικάνα

Με τρεις αγώνες στο κουπόνι της Πέμπτης συνεχίζεται η δράση στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, που ψάχνει τα πατήματά της με νέο προπονητή στον πάγκο, φιλοξενεί την Ατλέτικο Λανούς, η οποία έχει απουσίες. Αργότερα, η φορμαρισμένη τελευταία Ολίμπια υποδέχεται την Ατλέτικο Γκοϊανένσε και η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα αντίστοιχα την ποιοτική Σάο Πάολο.

Αμέρικα Μινέιρο – Μποταφόγκο

Για τη φάση των “16” του κυπέλλου Βραζιλίας, η Αμέρικα Μινέιρο υποδέχεται απόψε (01:00) τη Μποταφόγκο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη σε δυο εβδομάδες. Στα τέλη του Μάη, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 για το πρωτάθλημα, στο ίδιο γήπεδο.

Πρεμιέρα Β’ γύρου στη Χιλή

Επιστρέφει στη δράση η Primera Division της Χιλής μετά από ένα μήνα διακοπής, με την πρωτοπόρο Νιουμπλένσε να υποδέχεται την Αουντάξ, στο ματς που ανοίγει το β’ μισό της σεζόν.

Φορμαρισμένες έδρες στο MLS

Με δύο αναμετρήσεις ολοκλήρώνεται σήμερα η εμβόλιμη αγωνιστική στην Αμερική, η Σάρλοτ που βασίζεται στο γήπεδό της για να προλάβει τα playoffs υποδέχεται το πληθωρικό Όστιν, ενώ στη Νέα Υόρκη, όπου οι Ρεντ Μπουλς τρέχουν σερί 4/4 νικών φιλοξενούν την προβληματική Ατλάντα.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Ασταμάτητη η Βαλμιέρα

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Λετονίας. Η πρωτοπόρος Βαλμιέρα υποδέχεται την Σπάρτακς, ενώ μία ώρα αργότερα η Ρίγας Σκόλα αντιμετωπίζει την Ντάουγκαβπιλς όντας το μεγάλο φαβορί για νίκη.

Sportingbet live betting για τα τα παιχνίδια της Πέμπτης