Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (08.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Χαλαροί οι ρυθμοί στο κουπονι οπαπ της Παρασκευής (08/07), οι αναμετρήσεις που τραβούν το ενδιαφέρον είναι κυρίως στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, σε Αργεντινή, Μεξικό και ΗΠΑ. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροσάριο Σεντράλ – Σαρμιέντο

Η Σεντράλ φιλοξενεί τη Σαρμιέντο στο Ροσάριο για την 7η αγωνιστική της Α’ Αργεντινής. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της η γηπεδούχος μετά από βαθμολογικές απώλειες τελευταία με τον Τέβες στον πάγκο, φορμαρισμένη εσχάτως η φιλοξενούμενη.

Μάχες στο Μεξικό

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι σήμερα από την Α΄Μεξικού και τη 2η αγωνιστική του. Η Μασατλάν υποδέχεται την Τίγκρες, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αντίδραση μετά από αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα. Αργότερα, η Πουέμπλα φιλοξενεί τη Σάντος Λαγκούνα, με την άμυνα να είναι πρόβλημα για αμφότερες, ενώ την ίδια ώρα η Τιχουάνα παίζει στην έδρα της με τη Χουάρεζ, σε αγώνα που αναμένεται “σφιχτός”.

Διαβάστε αναλύσεις για όλα τα σημερινά ματς εδώ

Ντέρμπι στο Λος Άντζελες

Το ντέρμπι του Λος Άντζελες κλέβει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα MLS, νωρίτερα η Φιλαδέλφεια υποδέχεται την Ουάσινγκτον, ενώ στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου Βανκούβερ και Μινεσότα διασταυρώνουν ξίφη στην έδρα της πρώτης.