Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (02.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Αυξημένος ο όγκος αγώνων στο παμε στοιχημα κουπονι του Σαββάτου (02/07), με τα φιλικά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν για το ελληνικό κοινό. Στο πρόγραμμα ενδιαφέρον έχουν και ματς από πρωταθλήματα της Βόρεια Ευρώπης κυρίως, όπως και από τη Λ. Αμερική. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Τελευταίο φιλικό στην Αυστρία για Ολυμπιακό

Το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Σάλτσμπουργκ. Θα παίξει με τους θεωρητικά βασικούς και έπειτα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μια ακόμη καλή εμφάνιση θέλει ο ΠΑΟΚ

Δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας δίνει ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τη Χρόνινχεν στην Ολλανδία. Ο δικέφαλος έρχεται από το 4-0 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που είχε καλή εικόνα.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι

Δύο παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 12η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Γερβ υποδέχεται τη Χάουγκεσουντ, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα. Επίσης, η Οντ υποδέχεται τη Μπούντε/Γκλιμτ έχοντας τέσσερις διαδοχικές ήττες εντός έδρας.

Αήττητη εδώ και 24 εντός

Δυο αναμετρήσεις συνεχίζουν σήμερα την 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Σουηδίας. Στην πρώτη χρονικά (16:00), η αήττητη εδώ και 24 παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, ΑΪΚ, υποδέχεται τη Μιάλμπι. Λίγο αργότερα (18:30), η Κάλμαρ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Χέλσινγκμποργκ.

Ντέρμπι κορυφής στο Ελσίνκι

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 12η και τη 13η αγωνιστική της Veikkausliiga στη Φινλανδία. Η δεύτερη Ελσίνκι φιλοξενεί την πρωτοπόρο Κουόπιο και θέλει να την “πιάσει” στην κορυφή. Επίσης, η Λάχτι υποδέχεται την Ίντερ Τούρκου και η Χόνκα τη Μάριεχαμν. Τέλος, η Ούλου αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Βάασα.

“Κυρίως πιάτο” στην Α Βραζιλίας

Η 15η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, ξεκινάει απόψε με πέντε παιχνίδια να είναι στο πρόγραμμα. Στις 22:30, η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο δοκιμάζεται στην έδρα της Ζουβεντούδε, ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται και το πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Κορίνθιανς, με τη δεύτερη να είναι αποδεκατισμένη. Στη 01:00 έχουμε σέντρα στους αγώνες Σάντος – Φλαμένγκο και Σεαρά – Ιντερνασιονάλ, ενώ δυο ώρες μετά, η Παλμέιρας φιλοξενεί την Ατλέτικο Παραναένσε, στο τρίτο μεταξύ τους ματς μέσα στο 2022.

Με το μυαλό στο Λιμπερταδόρες

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική στην Αργεντινή και οι τρεις εξ αυτών είναι δραστικά επηρεασμένες από τις μεσοβδόμαδες ρεβάνς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής. Με εκτεταμένο rotation αναμένεται να παραταχθούν η Ταγιέρες στην έδρα της Τίγκρε, η Κολόν στην έδρα της Γοδόι Κρους και η Βέλεζ υποδεχόμενη την Ατλέτικο Τουκουμάν. Το πρόγραμμα κλείνει με τις αποδυναμωμένες στο μεταγραφικό παζάρι Χιμνάσια και Ντεφένσα να μάχονται στη Λα Πλάτα.

Έτοιμη για restart η “Λα Ου”

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Β’ γύρου στη Χιλή. Νωρίς, δυνατό το ντερμπάκι στο Σαντιάγο ανάμεσα στην Παλεστίνο και την Ουνιόν Εσπανιόλα, η οποία έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή. Λίγο αργότερα η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε επιστρέφει ενισχυμένη, με νέο προπονητή και κομβικές μεταγραφές μεσοαμυντικά, απέναντι στην σοκαρισμένη Λα Καλέρα. Τέλος, στο Ταλκαουάνο, δύο εκ των ευχάριστων εκπλήξεων του πρώτου γύρου, Ουατσιπάτο και Κούρικο Ουνίδο ψάχνουν ποδαρικό με το δεξί στο καλοκαίρι.

Εξορμήσεις στον Καναδά

Πέρα από τα αμερικάνικα σύνορα ταξιδεύουν σήμερα το Σιάτλ και το Λος Άντζελες για την τύποις 18η αγωνιστική του MLS, δοκιμάζονται στις έδρες των Τορόντο και Βανκούβερ αντίστοιχα.

Εκτός έδρας αποστολή για Φλόρα

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Εσθονίας. Η Πάιντε δοκιμάζεται στην έδρα της Τρανς Νάρβα, τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Φλόρα επί της Λίζιον. Το βράδυ Βάπρους και Ταμέκα διασταυρώνουν ξίφη στην έδρα της πρώτης.

Τον πρώτο λόγο η Μπρέινταμπλικ

Στην έδρα της ουραγού Βεστμανάεγιαρ δοκιμάζεται η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ισλανδίας Μπρέινταμπλικ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Διαβάστε αναλύσεις για όλα τα σημερινά ματς εδώ

Με σύμμαχο την παράδοση

Η Κάουνο Ζαλγκίρις ταξιδεύει στην έδρα της Ριτεριάι με σύμμαχο την παράδοση, νωρίτερα η ουραγός Γιόναβα υποδέχεται την Σούντουβα. Στις 18:00 η Πανεβέζις φιλοξενείται στην έδρα της Μπάνγκα.