Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (06.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και αυτά του Κόνφερενς Λιγκ στο στοιχημα οπαπ κουπονι της Τετάρτης (06/07). Παράλληλα, υπάρχει φιλικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Άλκμααρ και συνεχίζεται η δράση με άλλες διοργανώσεις σε Ευρώπη αλλά και στη Λατινική Αμερική. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Αλκμάαρ – ΠΑΟΚ

Το τρίτο φιλικό της προετοιμασίας δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, που καλείται να αντιμετωπίσει την ποιοτική Αλκμάαρ του Βαγγέλη Παυλίδη. Χωρίς τον Ολιβέιρα ο δικέφαλος, παρελθόν αποτελεί ο Τσόλακ, που αποχωρεί για τη Ρέιντζερς.

Τομπόλ – Φερεντσβάρος

Πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τομπόλ είναι σε δράση, σε αντίθεση με τη Φερεντσβάρος που είναι σε φάση προετοιμασίας.

Ελσίνκι – Ρίγας Σκόλα

Η Ελσίνκι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της με αντίπαλο τη Ρίγας Σκόλα. Τα πρωταθλήματα και των δύο ομάδων βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και καιρό.

Ζρίνσκι – Σέριφ Τίρασπολ

Μετά την σπουδαία πορεία που πραγματοποίησε την προηγούμενη σεζόν, η Σέριφ Τίρασπολ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα στη Ζρίνσκι την ευρωπαϊκή πορεία της.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριμπορ – Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ

Αγωνιστικό προβάδισμα έχει η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στην έδρα της Μάριμπορ, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ντουντελάνζ – Τίρανα

Ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα είναι η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ντιναμό Μπατούμι

Το φαβορί για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί η Σλόβαν Μπρατισλάβας, κάτι που καλείται να αποδείξει κόντρα στην Ντιναμό Μπατούμι που έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Μπούντε/Γκλιμτ – Κλάκσβικ

Πρώτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ της Μπούντε/Γκλιμτ από τη Νορβηγία και της Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε, για μια θέση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Νορβηγίας των τελευταίων δύο ετών δεν έχουν κάνει ιδανική εκκίνηση στη σεζόν, όμως είναι πιο έμπειρο σύνολο πλέον, από την Κλάκσβικ.

Ίντερ Τούρκου – Ντρίτα

Σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό βρίσκεται η Ίντερ Τούρκου, καθώς το πρωτάθλημα Φινλανδίας είναι σε εξέλιξη. Γεγονός που της δίνει επιπλέον προβάδισμα, από τη στιγμή που παίζει και στην έδρα της, κόντρα στη Ντριτα (18:00), για τον πρώτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Βίκινγκουρ – Γιουρόπα

Για τον πρώτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, η Βίκινγκουρ υποδέχεται τη Γιουρόπα (21:00), με το παιχνίδι να διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα. Φαβορί η Βίκινγκουρ, καθώς βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

“Καθαρίζουν” Σεαρά και Σάντος

Τρία παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της νοκ-άουτ φάσης για το Κόπα Σουδαμερικάνα. Η Σεαρά υποδέχεται τη Δε Στρόνγκεστ και θέλει να υπερασπιστεί τη νίκη 1-2 του πρώτου αγώνα, ενώ η Σάντος φιλοξενεί τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα με παρακαταθήκη το 1-1 στη Βενεζουέλα. Τέλος, η Μέλγαρ αντιμετωπίζει τη Ντεπορτίβο Κάλι μετά το 0-0 του πρώτου ματς.

Διαβάστε αναλύσεις για όλα τα σημερινά ματς εδώ

Με απουσίες στο εξ αναβολής

Ένα παιχνίδι έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 11η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Μόλντε υποδέχεται στο στάδιο “Άκερ” τη Γερβ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να βρεθεί εκ νέου στο -1 από τη Λίλεστρεμ που είναι στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι έχουν εκ νέου απουσίες να αντιμετωπίσουν.

Δες στοιχήματα για όλα τα ματς της ημέρας στο betsson gr app