Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (01.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Οι αγώνες με ελληνικό ενδιαφέρον στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (01/07) είναι τα φιλικά του Ολυμπιακού και του Άρη με Αρμίνια Μπίλεφελντ και Αμβούργο αντίστοιχα. Άλλα ματς με ενδιαφέρον έρχονται από τις ανώτερες κατηγορίες της Σουηδίας και της Αργεντινής. Δράση υπάρχει, φυσικά, και σε άλλα πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Λ. Αμερική. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Ακόμη ένα φιλικό για τον Ολυμπιακό

Το τέταρτο φιλικό της προετοιμασίας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, που θέλει τη δεύτερη νίκη του κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Πρεμιέρα για τον Άρη

Με δύσκολο ματς ανοίγει η αυλαία των φιλικών για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σε αυστριακό έδαφος το Αμβούργο.

Με το μυαλό στην Ευρώπη

Η Μάλμε δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Σούντσβαλ (20:00), στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Α Σουηδίας. Είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, ωστόσο έχει το μυαλό της στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τη Βίκινγκουρ (05/07), για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το μυαλό στην Κορίνθιανς η Μπόκα

Ανοίγει απόψε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστική στην Αργεντινή με δύο αναμετρήσεις. Στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο, η Σεντράλ Κόρδοβα θέλει να χτίσει επάνω στο διπλό της Κόρδοβα, υποδεχόμενη την προσφάτως κακή εκτός έδρας Αρχεντίνος Τζούνιορς. Λίγο αργότερα στο “Μπομπονέρα”, η Μπόκα υποδέχεται την Μπάνφιλντ, με τον κόουτς των γηπεδούχων να ετοιμάζει ολικό rotation ενδιάμεσα στα νοκ άουτ παιχνίδια για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Κορίνθιανς.

Ταξίδι στη Βίνια ντελ Μαρ

Με τον αγώνα Έβερτον – Κόλο Κόλο συνεχίζεται απόψε η 1η αγωνιστική του Β’ γύρου στη Χιλή. Με αλλαγμένη επίθεση οι γηπεδούχοι στο μεταγραφικό παζάρι, με αλλαγές στο βασικό της σχήμα αναμένεται η Κόλο Κόλο, αφού ακολουθεί η ρεβάνς με την Ιντερνασιονάλ στο Πόρτο Αλέγκρε για τους “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στη σέντρα και πάλι το Μεξικό

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία στο Απερτούρα 2022 του Μεξικού. Στις 03:00, η Νεκάξα υποδέχεται την Τολούκα, ενώ δυο ώρες μετά (05:05), η Μασατλάν φιλοξενεί την Πουέμπλα.

Ευκαιρία για ρεφάρισμα

Η Λεβάντια θέλει να αφήσει πίσω την γκέλα στην έδρα της Κουρεσάρε, υποδέχεται την Ταλίνα Κάλεφ με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί κοντά στην πρωτοπόρο Φλόρα στο πρωτάθλημα Εσθονίας.

Ασταμάτητη η Βίκινγκουρ

Από επτά σερί νίκες προέρχεται η Βίκινγκουρ, έχει σύμμαχο την πρόσφατη παράδοση ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στην έδρα της Ρέικιαβικ για το πρωτάθλημα Ισλανδίας.

Δύσκολη έξοδος για Ρίγα

Μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Βαλμιέρα, η Ρίγα ταξιδεύει στην έδρα της Λιεπάγια στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λετονίας.

Διαβάστε αναλύσεις για όλα τα σημερινά ματς εδώ

Τον πρώτο λόγο η Ζαλγκίρις

Με στόχο το 4Χ4, η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Χέγκελμαν σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λιθουανίας.

Όλοι οι αγώνες της ημέρας με πολλά ειδικά στοιχήματα στη sportingbet mobile