Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (05.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Οι αγώνες που τραβούν τα βλέμματα στο κουπονι στοιχηματος οπαπ της Τρίτης (05/07) είναι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Κόνφερενς Λιγκ. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Νιου Σεντς – Λίνφιλντ

Φαβορί για την πρόκριση η Νιου Σεντς, κυρίως λόγω έδρας. Αμφότερες οι ομάδες είναι επιθετικές, πρωταθλήτριες στις χώρες τους.

Λεχ Πόζναν – Καραμπάχ

Ως πρωταθλήτρια έρχεται η Λεχ Πόζναν, που έκανε τρομερή πορεία πέρυσι στην Πολωνία. Ακόμη καλύτερη ήταν η χρονιά για την Καραμπάχ, που έκανε το νταμπλ στο Αζερμπαϊτζάν.

Σάμροκ Ρόβερς – Χιμπέρνιανς

Ξεκάθαρο φαβορί η Σάμροκ Ρόβερς, τόσο λόγω εμπειρίας και ποιότητας, όσο και διότι βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιούνικ – Κλουζ

Το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί η Κλουζ στις δύο αναμετρήσεις με την Πιούνικ.

Μάλμε – Βίκινγκουρ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα Σουηδίας και Ισλανδίας, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως η Μάλμε αναμένεται να προσπεράσει το εμπόδιο της Βίκινγκουρ στο μεταξύ τους ζευγάρι για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λουντογκόρετς – Σουτιέσκα

Προερχόμενη από το 11ο σερί και συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία της, η Λουντογκόρετς θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση επί της Σουτιέσκα.

Σκούπι – Λίνκολν Ρεντ Ιμπς

Πρώτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ της Σκούπι από τη Βόρεια Μακεδονία και την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από τη Γιβραλτάρ, για μια θέση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς διεξάγεται στα Σκόπια, αλλά στο “National Arena Todor Proeski” το οποίο δεν αποτελεί τη φυσική έδρα της Σκούπι.

Μπάλκανι – Ζαλγκίρις

Την παρθενική αναμέτρηση για τη νέα σεζόν δίνει απόψε η Μπάλκανι με αντίπαλο την Ζαλγκίρις που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα Λιθουανίας.

Γκζίρα Γιουνάιτεντ – Ατλέτικ Γκλουμπ Εσκάλδες

Μπορεί να μην έχει τόσο ποιοτικό ρόστερ, ωστόσο η Γκζίρα Γιουνάιτεντ έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο από την “πρωτάρα” Ατλέτικ Γκλουμπ Εσκάλδες.

Σεντ Τζόσεφς – Λαρν

Για τον πρώτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, η Σεντ Τζόσεφς υποδέχεται τη Λαρν. Οι Βορειοϊρλανδοί είχαν πολύ καλή παρουσία στα περσινά προκριματικά της διοργάνωσης, φτάνοντας μια ανάσα από τα πλέι οφ. Κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ της η γηπεδούχος.

Διαβάστε αναλύσεις για όλα τα σημερινά ματς εδώ

Φαβορί η Ατλέτικο Μινέιρο

Τρία παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της νοκ-άουτ φάσης για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ατλέτικο Μινέιρο αντιμετωπίζει την Έμελεκ με το 1-1 του πρώτου αγώνα να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς. Η Λιμπερτάδ υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε και η Μπόκα Τζούνιορς την Κορίνθιανς μετά το 0-0 του πρώτου ματς στη Βραζιλία.