Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (09.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Πιο πλούσιο το μενού στο οπαπ κουπονι του Σαββάτου (09/07) σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Τραβούν τα βλέμματα τα φιλικά κατά χρονική σειρά του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ενώ δράση με ενδιαφέρον υπάρχει σε Σκανδιναβία και Βραζιλία. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Σταντάρ Λιέγης – ΠΑΟΚ

Τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για τον ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει τη Σταντάρ Λιέγης. Τραυματίες οι Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί.

Ολυμπιακός – Αλκμάαρ

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται στο Φάληρο την Αλκμάαρ σ’ ένα δυνατό τεστ πριν τους αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δοκιμασία για την καλύτερη επίθεση

Δύο παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 13η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η πρωταθλήτρια των δύο τελευταίων ετών Μπούντε/Γκλιμτ υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ η οποία έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.Επίσης, η Στρέμσγκουντσετ φιλοξενεί στο Ντράμεν την Οντ, που νίκησε στο προηγούμενο τη Μπούντε/Γκλιμτ.

Αφήνει στην άκρη την Ευρώπη

Δυο αναμετρήσεις ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α Σουηδίας. Στην πρώτη χρονικά (16:00), η Μάλμε υποδέχεται τη Βάρμπεργκς, κόντρα στην οποία καλείται να πάρει τη νίκη, έτσι ώστε να μη μείνει ακόμη πιο μακριά από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης, αφήνοντας για την ώρα στην άκρη την Ευρώπη και τη ρεβάνς με τη Βίκινγκουρ, που ακολουθεί. Λίγο αργότερα (18:30), Ντέγκερφορς και Νόρκεπινγκ κοντράρονται με στόχο να βάλουν τέλος στο σερί που έχουν φτιάξει χωρίς νίκη.

Αμφίρροπα ζευγάρια

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για τη 13η αγωνιστική της Veikkausliiga στη Φινλανδία. Η Χέλσινγκφορς αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Χάκα ενώ η Βάασα υποδέχεται τη Μάριεχαμν που έχει στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί της σε τρία παιχνίδια.

Ευκαιρία νίκης για Ακουρέιρι

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Ισλανδίας. Η Ακουρέιρι έχει την ευκαιρία για νίκη επί της ουραγού Βεστμανάεγιαρ, ενώ δύο ώρες αργότερα η Ακράνες φιλοξενείται στην έδρα της Βίκινγκουρ.

Απόλυτο φαβορί η Χέγκελμαν

Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Χέγκελμαν επί της Μπάνγκα στο πρωτάθλημα Λιθουανίας. Δύσκολο έργο θα έχει η ανεβασμένη Σιαουλιάι στην έδρα της Σούντουβα.

Δείτε αναλύσεις για όλους τους αγώνες σήμερα εδώ

Λέει “αντίο” ο Φρεντ

Για την 16η αγωνιστική στην Α Βραζιλίας, συνολικά τρία παιχνίδια είναι στο σημερινό πρόγραμμα. Στο πρώτο χρονικά (22:30), Μπραγκαντίνο και Αβαΐ κοντράρονται θέλοντας το θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει ψυχολογία στη μάχη για την απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις. Λίγο αργότερα (01:00), η Φλουμινένσε υποδέχεται τη Σεαρά, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας για τον επιθετικό Φρεντ, ενώ τέλος στις 02:30, η δεύτερη της κατάταξης Ατλέτικο Παραναένσε δοκιμάζεται στην έδρα της Γκοϊάς.

Πρεμιέρα και για τη Μιγιονάριος

Δύο ματς έχει το πρόγραμμα της ημέρας στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας, είναι η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα. Η Μιγιονάριος φιλοξενεί τη Ντεπορτίβο Πάστο και θέλει να μπει με το… δεξί και στο νέο γύρο πρωταθλήματος. Επίσης, η Ενβιγκάδο αντιμετωπίζει την Αμέρικα ντε Κάλι.

Πλήρες πρόγραμμα στο MLS

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του MLS με σημαντικότατες αναμετρήσεις σε κάθε μέτωπο. Οι Ρεντ Μπουλς φιλοξενούνται στο Σινσινάτι, η Ίντερ Μαϊάμι στο Ορλάντο. Με σύμμαχο την παράδοση το Σολτ Λέικ θα αντιμετωπίσει το Κολοράντο, δύσκολο έργο θα έχει το απογοητευτικό Κάνσας στο Μόντρεαλ.

Τα πιο δυνατά προγνωστικα για τα ματς της ημέρας είναι στο Betarades.gr!