Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (24.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ανεβαίνουν σε σχέση με προηγούμενες μέρες ελαφρώς οι ρυθμοί στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (24/06) ενόψει Σαββατοκύριακου. Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του φιλικό για τη σεζόν κόντρα στη Ριντ, ενώ υπάρχει και παιχνίδι που θα κρίνει εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ας δούμε τα κυριότερα ματς σήμερα παρακάτω.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ριντ – Ολυμπιακός

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αυστρία, όπου βρίσκεται η ομάδα, με αντίπαλο τη Ριντ. Πρώτη φορά στα χρονικά αναμετρώνται οι δύο σύλλογοι, αναμένονται δοκιμές και σε νέα πρόσωπα από τον Μαρτίνς.

Φαβορί η Βίκινγκουρ

Μία αναμέτρηση για τον προκριματικό γύρο και την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, περιλαμβάνει το μενού της ημέρας. Έδρα διεξαγωγής είναι το γήπεδο της Βίκινγκουρ στην Ισλανδία, η οποία αντιμετωπίζει την Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Αντιδρά η Ιντερνασιονάλ

Η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας ξεκινάει απόψε, με την Ιντερνασιονάλ να υποδέχεται την Κοριτίμπα (03:00). Αν και θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, η Ιντερνασιονάλ θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μετά και την απώλεια της προηγούμενης αγωνιστικής, έτσι ώστε να πάει ανεβασμένη στη Χιλή. Έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Κοριτίμπα και να πετύχει το στόχο της.