Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (10.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Παρουσιάζει ενδιαφέρον το κυριακάτικο (10/07) παμε στοιχημα κουπονι οπαπ με τις αναμετρήσεις που περιλαμβάνει. Ξεχωρίζει το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γουότφορντ, τα ματς για τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας, όπως και εκείνα δυνατών διοργανώσεων στη Λ. Αμερική. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Παναθηναϊκός – Γουότφορντ

Το πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, επί αυστριακού εδάφους, αντιμετωπίζοντας τη Γουότφορντ (14:30). Οι Άγγλοι έχουν δώσει ήδη ένα φιλικό, το περασμένο Σάββατο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 από την Κέμπριτζ.

Επικίνδυνη έξοδος για τη Χάκεν

Για την 13η αγωνιστική της Α Σουηδίας, διεξάγονται σήμερα τρεις αναμετρήσεις. Στις 16:00, η πρωτοπόρος Χάκεν δοκιμάζεται στην έδρα της ανεβασμένης Μιάλμπι, ενώ την ίδια ώρα ανοίγει σέντρα και το Έλφσμποργκ – ΑΪΚ. Τέλος, στις 18:30, η Κάλμαρ υποδέχεται τη Σίριους.

Το απόλυτο εντός έδρας η Λίλεστρεμ

Έξι παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 13η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Λίλεστρεμ έχει 6Χ6 εντός έδρας και υποδέχεται τη Βίκινγκ που θα παίξει χωρίς τον Μπερίσα. Επίσης, η Μόλντε φιλοξενεί την Τρούμσε και η Ρόσενμποργκ τη Γερβ. Η Χάουγκεσουντ παίζει με τη ΧαμΚαμ, η Σάντεφιορντ με την Όλεσουντ και η Βολερένγκα με την Κρίστιανσουντ.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Μάχη” στο Μπέργκεν

Τρία παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας για την 14η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μπραν που δεν έχει ήττα ακόμα στη σεζόν, υποδέχεται τη Στάμπεκ. Επίσης, η Σάντνες φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Ράνχαϊμ και τέλος η ουραγός της κατάταξης Στιέρνταλς-Μπλινκ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ράουφος.

Κερδίζει η Κουόπιο

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για τη 13η και 14η αγωνιστική της Veikkausliiga στη Φινλανδία. Η πρωτοπόρος Κουόπιο αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λάχτι και έχει προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς, έστω και με χαμηλό σκορ. Επίσης, η Σεϊναγιόεν που έχει και ευρωπαϊκό ματς την ερχόμενη Πέμπτη, υποδέχεται τη Χόνκα.

Δείτε αναλύσεις για όλους τους αγώνες σήμερα εδώ

Με υπηρεσιακό τεχνικό η Σάντος

Κυρίως πιάτο στην Α Βραζιλίας, με έξι παιχνίδια να είναι στο σημερινό πρόγραμμα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο πρώτο χρονικά (17:00), η Κοριτίμπα υποδέχεται τη Ζουβεντούδε, ενώ στις 22:00 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα σε Κορίνθιανς και Φλαμένγκο. Δυο ώρες μετά, η Σάντος φιλοξενεί την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, έχοντας υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο της, την ίδια ώρα που διεξάγονται και τα Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο και Φορταλέζα – Παλμέιρας. Τέλος, για τη 01:00 είναι προγραμματισμένο το Κουιάμπα – Μποταφόγκο.

Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα

Τρία ματς έχει το πρόγραμμα της ημέρας στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας, είναι η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα. Η Εκιδάδ φιλοξενεί την Σάντα Φε, ενώ αργότερα η Ατλέτικο Νασιονάλ υποδέχεται την Κορτουλουά. Τέλος, η Ντεπόρτες Τολίμα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν.