Η λογική των ανατροπών

Ανανεώθηκε:
στοιχημα ανατροπες

Αρκετοί εκ των παικτών που ασχολούνται με το στοίχημα επιλέγουν να πορευτούν στα γνωστά μονοπάτια των κλασικών επιλογών. Ποντάρουν σε καθαρά σημεία, κάνουν «παιχνίδι» με τα γκολ (Over ή Under, G/G ή NG), κοιτούν τα ημίχρονα ή κάποιον σκόρερ (anytime ή πρώτο σκόρερ).

Λίγοι εμπιστεύονται τις αγορές των ανατροπών, μια λογική στάση, αφού εκεί μιλάμε για στοιχήματα που χρειάζονται αρκετή δόση τύχης. Δεν είναι ακριβώς Τζόκερ, αφού κι εκεί απαιτείται γνώση και πρόβλεψη. Όμως το να επιβεβαιωθείς σε ανατροπή από ημίχρονο σε τελικό ή σε live μορφή δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βέβαιο είναι ότι οι αποδόσεις στις ανατροπές είναι πάρα πολύ υψηλές. Μπορεί να πέσεις σε… τοίχο στις 99/100 φορές, όμως αυτή τη μια και μοναδική που θα τα «πιάσεις», θα πάρεις πολύ καλά χρήματα. Η αγορά της ανατροπής στο «ημίχρονο-τελικό» προσφέρεται απ’ όλες τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες και συνήθως οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλές. Αυτές διαφέρουν μεταξύ τους, αφού συνήθως το 2 ημίχρονο – 1 τελικό προσφέρεται χαμηλότερα. Μιας και οι ιστοσελίδες θεωρούν πιθανότερο να γίνει ανατροπή απ’ τον γηπεδούχο, που τις περισσότερες φορές είναι και το φαβορί για τη νίκη.

Αυτό που πρέπει να κοιτάμε πριν επιλέξουμε να επενδύσουμε στην αγορά των ανατροπών είναι λογική και το αγωνιστικό ύφος των ομάδων. Οφείλουμε να ψάξουμε ομάδες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και παρουσιάζουν μια γενικότερη αστάθεια στην απόδοση τους. Ψάχνουμε τα παιχνίδια όπου εκτιμούμε ότι θα δούμε αρκετά γκολ. Ποντάροντας κυρίως στις μέτριες άμυνες και το επιθετικό στυλ των δύο ομάδων. Επειδή, όμως, πολλές φορές οι ανατροπές δεν ολοκληρώνονται ή «σπάνε» στο φινάλε, οφείλουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση για να προλάβουμε καταστάσεις.

Παράδειγμα

Αν ένα ματς τελείωσε στο ημίχρονο 1-0 και στο 75’ έχει γίνει 1-2, δε θα ήταν κακή ιδέα να εκμεταλλευτούμε την επιλογή του cash out, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψει ισοφάριση (2-2). Κάπως έτσι, θα έχουμε κέρδος και δε θα «χτυπιόμαστε» αν χάσουμε το στοίχημα μας στο τέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λογική των ανατροπών χρειάζεται υπομονή και μελέτη, αφού –όπως τονίσαμε και παραπάνω- αναζητούμε αυτή τη μια φορά απ’ τις… πολλές που θα πάρουμε καλά λεφτά.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ