Η λογική του Cash Out

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Το live betting έχει μπει στις ζωές των παικτών που ποντάρουν χρήματα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Οι περισσότερες εξ αυτών δε αρκούνται μόνο στις «ζωντανές» αυξομειώσεις των αποδόσεων κατά τη διάρκεια των αθλητικών γεγονότων, αλλά προσφέρουν περαιτέρω δυνατότητες στους συνδρομητές τους.

Μια ιδιαίτερα διαδεδομένη και δημοφιλής υπηρεσία είναι το Cash Out*, την οποία μπορείτε να βρείτε σε αρκετές εταιρίες πλέον.

Πρόκειται για μια online υπηρεσία, που σας προσφέρει την ευχέρεια να αποφασίσετε αν θέλετε να επιμείνετε στο στοίχημα σας. Ουσιαστικά, η στοιχηματική εταιρία σας προσφέρει ένα ποσό, η τιμή του οποίου εξαρτάται απ’ την εξέλιξη του πονταρίσματος σας, προκειμένου να αγοράσει το στοίχημα σας (δίκην trading στο ανταλλακτήριο). Αυτό συμβαίνει και πριν και κατά τη διάρκεια του στοιχήματος, με το ποσό να αυξομειώνεται ανάλογα με την εξέλιξη ή την ειδησεογραφία του αγώνα ή των αγώνων.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν το στοίχημα σας έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί. Ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι εταιρίες προσφέρουν Cash Out* ακόμη και σε στοίχημα που χάνει. Σε περίπτωση που το στοίχημα σας οδεύει προς επαλήθευση, οφείλετε να είστε προσεκτικοί με την επιλογή σας τη στιγμή της προσφοράς του Cash Out*. Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείτε ένα στοίχημα που έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης (πχ. Έχετε παίξει άσσο και το σκορ είναι 2-0 στο 80’) και να συμβιβαστείτε με το μικρότερο ποσό προσφοράς του Cash Out*. Το οποίο συνήθως πλησιάζει το 70% του αρχικού σας κέρδους (πχ. Αν το κέρδος σας είναι στα 20 ευρώ, το Cash Out* θα σας προσφερθεί στα 14 ευρώ). Στηρίξτε το στοίχημα σας αν το πιστεύετε και διακρίνετε κερδοφορία.

Στην περίπτωση που το στοίχημα σας επαληθεύεται, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ανατροπής (πχ. Αν η ομάδα που ποντάρατε μείνει με 10 παίκτες ή αν ο αντίπαλος πιέζει πολύ και χάνει ευκαιρίες), η αποδοχή του Cash Out* συνίσταται. Πάμε και στο ενδεχόμενο του Cash Out* στο ενδεχόμενο διαφαινόμενης στοιχηματικής ήττας. Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο book σας προσφέρει ένα μικρό ποσό, προκειμένου να μη χάσετε όλο το ποσό που ποντάρατε και έτσι ώστε να σας κρατήσει «ζεστούς» για πιθανά νέα πονταρίσματα. Χάνει ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσό, αλλά επενδύει στην καλή ψυχολογία σας για περισσότερα πονταρίσματα στο μέλλον.

Συμπερασματικά το Cash Out* είναι ένα πολύ χρήσιμο “όπλο” στα χέρια του παίκτη, αφού μπορεί να εξαργυρώσει το στοίχημα του όποτε αυτό το επιθυμεί. Κανόνας για το πότε θα πρέπει να χρησιμοποιείται το Cash Out* δεν υπάρχει. ;Oλα εξαρτώνται από τους εκάστοτε αγώνες που έχουν πονταριστεί. Για να εφαρμοστεί όσο το δυνατόν καλύτερα από τον παίκτη, αυτός θα πρέπει να έχει ζωντανή εικόνα από τα παιχνίδια. Kαι να μπορεί να εκτιμήσει αν το στοίχημα του θα επαληθευτεί ή όχι, ενώ παράλληλα να υπολογίσει αν τον συμφέρει το προσφερόμενο ποσό των στοιχηματικών. Εμπειρία και μελέτη συντροφεύουν το ιδανικό Cash Out*.

Τέλος, υπάρχουν κάποιες στοιχηματικές επιλογές για τις οποίες οι εταιρίες δεν προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία και συνήθως πρόκειται για συνδυαστικά. Σώφρον είναι ο παίκτης να γνωρίζει πότε και πως θα έχει διαθέσιμο το Cash Out*. Και φυσικά να προτιμά τις επιλογές για τις οποίες προσφέρεται (πχ. 1Χ2, Over/Under).

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική