Εκμεταλλευτείτε το ημίχρονο

Ανανεώθηκε:
ημιχρονο στοιχημα

Το live betting αποτελεί πειρασμό στον σύγχρονο κόσμο του στοιχήματος. Ολοένα και περισσότεροι παίκτες προσπαθούν να εισχωρήσουν στο χώρο και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές, με σκοπό το κέρδος. Προτιμούν να περιμένουν την εξέλιξη των αγώνων και επιλέγουν να ποντάρουν ανάλογα με το πώς διαμορφώνεται το σκηνικό.

Άλλωστε, πολλά παιχνίδια εξελίσσονται με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, γενικότερα υπάρχει αγωνιστική ισορροπία και δεν προκύπτει «καθαρό» σημείο. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που “κυνηγάνε” τις ανατροπές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο παίκτης παρατηρεί την αναμέτρηση και συνήθως οι αντιδράσεις του εξαρτώνται από οποιαδήποτε (μικρή ή μεγάλη) διαφοροποίηση της κατάστασης.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Αυτό συμβαίνει είτε διότι δεν έχουν καταλήξει σε κάποια επιλογή πριν τον αγώνα, είτε επειδή θεωρούν ότι θα προκύψει μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Ωστόσο, όσο πειρασμός κι αν θεωρείται το live, θα πρέπει να ξέρουμε ότι κρύβει αρκετές παγίδες, οι οποίες αφορούν κυρίως τις χαμηλές αποδόσεις, που λανθασμένα παίζουμε.

Το ημίχρονο στο live

Μια τακτική που θα μπορούσε να ωφελήσει είναι να κάνουμε την αρχή με το παιχνίδι στο ημίχρονο. Σκεφτείτε το σαν το «αγροτικό» σας, τη δοκιμασία στην οποία θα υποβληθείτε πριν αποφασίσετε να μπείτε για τα καλά στο «χοντρό» παιχνίδι του live.

Η αγορά του ημιχρόνου έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο όλων το προφανές: το χρόνο. Είναι εντελώς διαφορετική κατάσταση να έχεις 15 λεπτά στη διάθεση σου για να πάρεις μια απόφαση σε σύγκριση με το «ζωντανό» παιχνίδι, όπου οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν σαν… τρελές και δε σου επιτρέπουν να σκεφτείς όσο «καθαρά» θέλεις.

Έχοντας παρακολουθήσει ήδη τα πρώτα 45 λεπτά, έχεις σχηματίσει άποψη για τις δύο ομάδες, γνωρίζεις τη δυναμική και τις συνθήκες της αναμέτρησης, είσαι σε θέση να καταλήξεις πολύ πιο εύκολα σε συμπέρασμα σε σχέση με πριν.

Ένα ακόμη θετικό της υπόθεσης είναι ότι συνήθως οι αποδόσεις είναι ανεβασμένες στο ημίχρονο. Για παράδειγμα, σ’ ένα ματς που είναι στο 0-0, το Over 2,5 σίγουρα θα προσφέρεται μια μονάδα ψηλότερα στο ημίχρονο, όπως επίσης και το G/G. Αντιστοίχως, η ανατροπή θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα