Στοίχημα στο ακριβές σκορ

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Η τύχη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στοιχήματος, όσο κι αν προσπαθούμε να αποχωριστούμε την εξάρτηση απ’ αυτήν. Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με γνώμονα τη μελέτη και τα δεδομένα. Τόσο αν ποντάρουμε στα καθιερωμένα στοιχήματα, όπως 1Χ2 ή Over – Under, όσο κι αν επιλέγουμε πιο ειδικές αγορές. Μια απ’ αυτές είναι το ακριβές σκορ, το οποίο είναι αλήθεια ότι ελάχιστοι παίκτες επιλέγουν. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι θεωρείται ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος τρόπος στοιχηματισμού, με λιγότερες πιθανότητες για επιβεβαίωση.

Αναλύοντας μία αναμέτρηση με βάση την αγωνιστική φόρμα των δύο ομάδων θα πρέπει να βλέπουμε όχι μόνο τα αποτελέσματα τους στα προηγούμενα ματς. Αλλά και την εξέλιξη που είχαν αυτά. Η διακύμανση του σκορ, ο τρόπος επίτευξης των γκολ και τα λεπτά που σημειώθηκαν αυτά μας παρέχουν σημαντικότατες πληροφορίες. Τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε περίπτωση που θέλουμε να ποντάρουμε σε ειδικά στοιχήματα, αν δεν έχουμε διάθεση να ακολουθήσουμε την πεπατημένη του 1Χ2.

Σημαντικότατη είναι και η πληροφορία της διακύμανσης του σκορ, από την οποία μπορούμε να αναλύσουμε τον τρόπο που αντιδρά μία ομάδα αν δέχεται πρώτη γκολ όταν δίνεται φαβορί ή αουτσάιντερ. Πολλές είναι οι ομάδες που ανατρέπουν αποτελέσματα κι αυτές που αν βρεθούν πίσω στο σκορ τα «χάνουν» αγωνιστικά.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Που να εστιάσετε

Ο παίκτης που επιλέγει να ασχοληθεί με την αγορά του ακριβούς σκορ, οφείλει να «τρέξει» στο μυαλό του ένα φανταστικό σενάριο. Αναφορικά με το πώς περιμένει να εξελιχθεί το ματς που θα ποντάρει. Η εκτίμηση του δε θα γίνει απλώς με γνώμονα την τύχη ή μια απλή παρατήρηση της δυναμικής των ομάδων. Θα πρέπει να αφουγκραστεί περισσότερες πτυχές του ποδοσφαίρου.

Για παράδειγμα, πρέπει να είναι ενήμερος για την ικανότητα των ομάδων στο σκοράρισμα και αν δέχονται γκολ με ευκολία. Αλλά και το βαθμολογικό τους κίνητρο, τις ειδικές συνθήκες (αν μιλάμε για παιχνίδι ρεβάνς σε αναμετρήσεις Κυπέλλου ή Ευρώπης, όπου μια ομάδα χρειάζεται ακριβές σκορ για να προκριθεί), την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και τα γενικά στατιστικά της διοργάνωσης φυσικά, προκειμένου να αντιληφθεί την ταυτότητά της.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες που ίσως κάνουν τη διαφορά. Αυτές είναι αν μια ομάδα δεν αρκείται στο 1-0 και παλεύει για να σκοράρει δεύτερη και τρίτη φορά. Η’ αν μια ομάδα σκοράρει ένα γκολ και το προφυλάσσει, αν μια ομάδα «καταρρέει» μετά από εις βάρος της γκολ και πηγαίνει σε μεγάλα σκορ. Εναλλακτικά, αν μια ομάδα έχει τάση προς την ανατροπή.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα