--> Στοίχημα στο ακριβές σκορ
+79

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 21 / 04 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Στοίχημα στο ακριβές σκορ

Προσεγγίζουμε τις αναμετρήσεις με γνώμονα τη μελέτη, τόσο αν ποντάρουμε στα καθιερωμένα στοιχήματα, όσο κι αν επιλέγουμε πιο ειδικές αγορές, όπως το ακριβές σκορ

Η τύχη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στοιχήματος, όσο κι αν προσπαθούμε να αποχωριστούμε την εξάρτηση απ’ αυτήν. Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με γνώμονα τη μελέτη και τα δεδομένα, τόσο αν ποντάρουμε στα καθιερωμένα στοιχήματα, όπως 1Χ2 ή Over – Under, όσο κι αν επιλέγουμε πιο ειδικές αγορές. Μια απ’ αυτές είναι το ακριβές σκορ, το οποίο είναι αλήθεια ότι ελάχιστοι παίκτες επιλέγουν. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι θεωρείται ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος τρόπος στοιχηματισμού, με λιγότερες πιθανότητες για επιβεβαίωση.

Αναλύοντας μία αναμέτρηση με βάση την αγωνιστική φόρμα των δύο ομάδων θα πρέπει να βλέπουμε όχι μόνο τα αποτελέσματα τους στα προηγούμενα ματς, αλλά και την εξέλιξη που είχαν αυτά. Η διακύμανση του σκορ, ο τρόπος επίτευξης των γκολ και τα λεπτά που σημειώθηκαν αυτά μας παρέχουν σημαντικότατες πληροφορίες, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε περίπτωση που θέλουμε να ποντάρουμε σε ειδικά στοιχήματα, αν δεν έχουμε διάθεση να ακολουθήσουμε την πεπατημένη του 1Χ2. Σημαντικότατη είναι και η πληροφορία της διακύμανσης του σκορ, από την οποία μπορούμε να αναλύσουμε τον τρόπο που αντιδρά μία ομάδα αν δέχεται πρώτη γκολ όταν δίνεται φαβορί ή αουτσάιντερ. Πολλές είναι οι ομάδες που ανατρέπουν αποτελέσματα κι αυτές που αν βρεθούν πίσω στο σκορ τα «χάνουν» αγωνιστικά.

Δείτε τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες (Κλικ Εδώ)

Ο παίκτης που επιλέγει να ασχοληθεί με την αγορά του ακριβούς σκορ, οφείλει να «τρέξει» στο μυαλό του ένα φανταστικό σενάριο αναφορικά με το πώς περιμένει να εξελιχθεί το ματς που θα ποντάρει. Η εκτίμηση του δε θα γίνει απλώς με γνώμονα την τύχη ή μια απλή παρατήρηση της δυναμικής των ομάδων, αλλά πρέπει να αφουγκραστεί περισσότερες πτυχές του ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, πρέπει να είναι ενήμερος για την ικανότητα των ομάδων στο σκοράρισμα και αν δέχονται γκολ με ευκολία, το βαθμολογικό τους κίνητρο, τις ειδικές συνθήκες (αν μιλάμε για παιχνίδι ρεβάνς σε αναμετρήσεις Κυπέλλου ή Ευρώπης, όπου μια ομάδα χρειάζεται ακριβές σκορ για να προκριθεί), την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και τα γενικά στατιστικά του πρωταθλήματος, προκειμένου να αντιληφθεί την ταυτότητα της λίγκας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες που ίσως κάνουν τη διαφορά. Αυτές είναι: αν μια ομάδα δεν αρκείται στο 1-0 και παλεύει για να σκοράρει δεύτερη και τρίτη φορά, αν μια ομάδα σκοράρει ένα γκολ και το προφυλάσσει, αν μια ομάδα «καταρρέει» μετά από εις βάρος της γκολ και πηγαίνει σε μεγάλα σκορ, αν μια ομάδα έχει τάση προς την ανατροπή.

Διάβασε επίσης

Η έννοια της αξίας

Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα, οι αγορές είναι πάρα πολλές, πλέον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο...

Ο δρόμος προς την επιλογή

Είναι γνωστό ότι για να έχουμε μακροπρόθεσμα επιτυχημένες προβλέψεις στο στοίχημα χρειάζεται αρκετός χρόνος και μελέτη.

Η λογική της ανατροπής

Αν υπάρχει ένας τομέας στο στοίχημα στον οποίο οι αποδόσεις είναι εγγυημένα ιδιαίτερα υψηλές, αυτός είναι οι ανατροπές. Πρόκειται...
Κορυφαία ιστοσελίδα
bet365