Ψάχνοντας το λάθος του book

στοίχημα αποδόσεις

Είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι το στοίχημα αποτελεί παιχνίδι αποδόσεων. Οι εποχές του ΠΡΟΠΟ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί (άραγε, παίζει κανείς ακόμη;). Πολλές νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες διαθέτουν ευρεία γκάμα προσφορών σ’ όλα τα αθλητικά γεγονότα. Οι επιλογές των παικτών είναι πολλές περισσότερες.

Ως γνωστόν, στο στοίχημα ποντάρουμε κυρίως με βάση τις αποδόσεις. Τουλάχιστον, αυτή είναι η λογική σκέψη. Γίνεται αντιληπτό ότι η ψυχολογία του παίκτη τον ωθεί σε επιλογές που θεωρητικά είναι ασφαλείς. Μπορεί δηλαδή να κυμαίνονται σε αποδόσεις 1.20 και 1.30, ωστόσο δεν είναι αυτό το νόημα του στοιχήματος. Η λογική που θα πρέπει να έχουμε είναι παντελώς διαφορετική και στηρίζεται κυρίως στην επίγνωση των δεδομένων. Και στην επιμονή μας να αναζητούμε το λάθος του book.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ο μελετημένος παίκτης, αυτός δηλαδή που δεν επιλέγει πάνω από 2-3 παιχνίδια στο ίδιο δελτίο, οφείλει να αναζητήσει την αξία σε υψηλότερες αποδόσεις, οι οποίες θα «κρύβουν» το λάθος του bookmaker. Αναζητούμε εκείνα τα γεγονότα που κατά τη δική μας εκτίμηση προσφέρονται σε πιο υψηλές αποδόσεις απ’ ότι θα έπρεπε.

Μπορεί αυτό να είναι ένα φαβορί του 1.50 που οι ιστοσελίδες προσφέρουν στο 1.90 ή ένα αουτσάιντερ, που οι book υποτιμούν και προσφέρουν πιο ψηλά απ’ ότι πρέπει (χαρακτηριστικό παράδειγμα η φετινή Μονακό). Αν μελετήσουμε ορθώς και κάνουμε μια σοφή επιλογή, θα είναι κρίμα να την «κολλήσουμε» σε άλλο ένα ή άλλα δύο παιχνίδια με αποδόσεις γύρω στο 1.30.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα