--> Ο μύθος των στημένων αγώνων
+151

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 02 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Ο μύθος των στημένων αγώνων

Είναι ξεκάθαρο ότι οι μπουκμέικερς όχι μόνο δε στήνουν αγώνες, αλλά είναι και αυτοί που συνεργάζονται με τις αρμόδιες αρχές
στημενα παιχνιδια

Ο κόσμος του στοιχήματος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Οποιοσδήποτε συμμετέχει ενεργά σ’ αυτόν μέσω πονταρίσματος θα πρέπει να είναι υποψιασμένος για το γεγονός ότι στήνονται αγώνες. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο δεν αποτελεί ελληνική εφεύρεση, ούτε συμβαίνει μόνο στη χώρα μας. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχουν όρια αναφορικά μ’ αυτά που πολλές φορές ξεστομίζουν οι παίκτες, συνήθως έπειτα από μεγάλες χασούρες. Ποιος δεν έχει ακούσει την έκφραση «το έστησαν οι εταιρίες για να μαζέψουν τα λεφτά των παικτών»; Είναι κάτι που λέγεται και γράφεται συχνά, ωστόσο πόσο αλήθεια είναι;

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Ο ρόλος μας στην προκειμένη συζήτηση δεν είναι να αποτελέσουμε τους υπερασπιστές των στοιχηματικών εταιριών. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι παντελώς διαφορετική και οφείλουμε να την αναφέρουμε. Είναι ξεκάθαρο ότι οι μπουκμέικερς όχι μόνο δε στήνουν αγώνες, αλλά είναι και αυτοί που καταγγέλλουν στις αρμόδιες αρχές πιθανότητες χειραγώγησης αγώνων και συνεργάζονται στον απόλυτο βαθμό μαζί τους. Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι το στοίχημα είναι ένα σπορ που έχει διαμορφωθεί στα μέτρα των στοιχηματικών εταιριών. Δε χρειάζεται να συμβούν… όργια ή απίθανα πράγματα για να βγάλουν κέρδος, μιας και υπάρχει αυτό που ονομάζουμε «γκανιότα» και εξασφαλίζει τις εταιρίες σε όλες τις περιπτώσεις.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Ωστόσο, επειδή προφανώς δε μιλάμε για φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά εταιρίες που επιζητούν το κέρδος, η πιθανότητα ενός χειραγωγημένου αγώνα είναι κάτι που πολεμούν και προσπαθούν να το πατάξουν. Σε περίπτωση που αντιληφθούν ότι υπάρχει ασυνήθιστα υψηλό ποντάρισμα σε συγκεκριμένα γεγονότα με υψηλές αποδόσεις, υπάρχει μια σειρά ενεργειών οι οποίες μπορούν να τους προστατεύσουν. Κάποιες σταματούν να δέχονται ποντάρισμα, «κλειδώνουν» το παιχνίδι και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, ενώ άλλες πιο διαλλακτικές απλώς τοποθετούν όριο πονταρίσματος. Δε χρειάζεται να διακινδυνεύσουν τη φήμη τους για μερικά ευρώ παραπάνω και να εμπλακούν σ’ ένα στημένο γεγονός, τη στιγμή που τα κέρδη τους είναι διασφαλισμένα.

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις σε διάφορα κείμενα του Betarades.gr, με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων, οι μπουκμέικερς είναι δεδομένο ότι βγαίνουν σε κάθε περίπτωση κερδισμένοι ακόμη κι αν κάποιοι παίκτες έχουν πολλά κέρδη. Συνεπώς, ζήτημα κερδοφορίας δεν υπάρχει για τις εταιρίες, οι οποίες –όπως αναφέραμε παραπάνω- συνεργάζονται με τις αρμόδιες διωκτικές αρχές και καταγγέλλουν περιστατικά περίεργου πονταρίσματος. Μάλιστα, υπάρχει ένας συνασπισμός των στοιχηματικών εταιριών τόσο στην καταγραφή των ασυνήθιστα μεγάλων στοιχημάτων, όσο και στην ανταλλαγή πληροφοριών και τις συζητήσεις με τις διωκτικές αρχές.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365