Ο δρόμος προς την επιλογή

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν, το στοίχημα μπορεί να αποτελεί χόμπι για αρκετό κόσμο. Ωστόσο δε θα πρέπει να προσεγγίζεται επιφανειακά.

Είναι γνωστό ότι για να έχουμε μακροπρόθεσμα επιτυχημένες προβλέψεις στο στοίχημα χρειάζεται αρκετός χρόνος και μελέτη. Δεν εννοούμε να διακριθούμε σε διαγωνισμό μαθηματικών γνώσεων ή να έχουμε το υπόγειο γεμάτο με σημειώσεις. Όμως σαφώς και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία πριν προβούμε στην τελική επιλογή. Ο δρόμος προς το οριστικό ποντάρισμα πρέπει να είναι σχετικά μακρύς και όχι… τσαπατσούλικος και πρόχειρος. Αυτό που απαιτείται είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, τόσο σε ό,τι αφορά τα στατιστικά που συνοδεύουν την πορεία δύο ομάδων στον μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος. Όσο και στις ειδήσεις που πάντα διαμορφώνουν με διαφορετικό τρόπο τις καταστάσεις και ίσως αλλάξουν τις εκτιμήσεις μας.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Χρειάζεται δουλειά, μεθοδικότητα, μνήμη, διάθεση και χρόνος, αρετές και στοιχεία τα οποία δε διαθέτουν άπαντες. Γι’ αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι καταλήγουν να ποντάρουν έπειτα από επιφανειακή ασχολία και φυσικά χάνουν. Δεν υφίσταται κάποιος μαγικός τρόπος για να τα “πιάνουμε” όλα. Οφείλουμε να μελετάμε έναν αγώνα με μια πιο επαγγελματική ματιά ή τουλάχιστον όχι ερασιτεχνική. Πρέπει να εξετάζουμε τη βαθμολογία και τις επιδιώξεις κάθε ομάδας, αν υπάρχει υψηλότερο κίνητρο για κάποια εκ των δύο. Όπως και τη φόρμα τους, την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, τα σκορ που συνηθίζουν να βγάζουν εντός και εκτός έδρας.

Τι άλλο μετράει στο στοίχημα

Σε επόμενο επίπεδο, έρχεται η ειδησεογραφία. Οφείλουμε να λάβουμε υπ’ όψιν μας τα νέα των ομάδων, πιθανές απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών, τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής, το κλίμα γύρω από την ομάδα, τον καιρό, την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τον διαιτητή που σφυρίζει. Τέλος, έρχεται η μελέτη των αποδόσεων του αγώνα. Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις, στο στοίχημα, “αγοράζουμε” αποδόσεις. Όταν η τιμή στην οποία μας προσφέρουν ένα “προϊόν” δεν είναι αυτή που εμείς εκτιμούμε, τότε είναι προφανές ότι δεν αγοράζουμε. Με τον ίδιο τρόπο που δε θα επιλέγαμε μια εξάδα νερό που κοστολογείται 3 ευρώ, έτσι δεν επιλέγουμε μια απόδοση που θεωρούμε ότι δε μας “πωλείται” στην τιμή που εκτιμούμε.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα