--> Ο δρόμος προς την επιλογή
+21

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 15 / 11 / 2018
ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Ο δρόμος προς την επιλογή

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν, το στοίχημα μπορεί να αποτελεί χόμπι για αρκετό κόσμο, ωστόσο δε θα πρέπει να προσεγγίζεται επιφανειακά. Άλλωστε, μιλάμε για τα λεφτά μας και αν δεν τα έχουμε για… πέταμα, τότε ασφαλώς πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πως τα ξοδεύουμε. Αν έχουμε τη δυνατότητα, μάλιστα, να τα αυξήσουμε, τότε ακόμη καλύτερα!

Είναι γνωστό ότι για να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα στο στοίχημα  χρειάζεται αρκετός χρόνος και μελέτη. Δεν εννοούμε να διακριθούμε σε διαγωνισμό μαθηματικών γνώσεων ή να έχουμε το υπόγειο γεμάτο με σημειώσεις, όμως σαφώς και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία πριν προβούμε στην τελική επιλογή. Ο δρόμος προς το οριστικό ποντάρισμα πρέπει να είναι σχετικά μακρύς και όχι… τσαπατσούλικος και πρόχειρος. Αυτό που απαιτείται είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, τόσο σε ό,τι αφορά τα στατιστικά που συνοδεύουν την πορεία δύο ομάδων στον μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος, όσο και στις ειδήσεις που πάντα διαμορφώνουν με διαφορετικό τρόπο τις καταστάσεις και ίσως αλλάξουν τις εκτιμήσεις μας.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Χρειάζεται δουλειά, μεθοδικότητα, μνήμη, διάθεση και χρόνος, αρετές και στοιχεία τα οποία δε διαθέτουν άπαντες, γι’ αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι καταλήγουν να ποντάρουν έπειτα από επιφανειακή ασχολία και φυσικά χάνουν. Δεν υφίσταται κάποιος μαγικός τρόπος για να τα πιάνουμε όλα. Οφείλουμε να μελετάμε έναν αγώνα με μια πιο επαγγελματική ματιά ή τουλάχιστον όχι ερασιτεχνική. Πρέπει να εξετάζουμε τη βαθμολογία και τις επιδιώξεις κάθε ομάδας, αν υπάρχει υψηλότερο κίνητρο για κάποια εκ των δύο, τη φόρμα τους, την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, τα σκορ που συνηθίζουν να βγάζουν εντός και εκτός έδρας.

Σε επόμενο επίπεδο, έρχεται η ειδησεογραφία. Οφείλουμε να λάβουμε υπ’ όψιν μας τα νέα των ομάδων, πιθανές απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών, τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής, το κλίμα γύρω απ’ την ομάδα, τον καιρό, την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τον διαιτητή που σφυρίζει. Τέλος, έρχεται η μελέτη των αποδόσεων του αγώνα. Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις, στο στοίχημα «αγοράζουμε» αποδόσεις. Όταν η τιμή στην οποία μας προσφέρουν ένα «προϊόν» δεν είναι αυτή που εμείς εκτιμούμε, τότε είναι προφανές ότι δεν αγοράζουμε. Με τον ίδιο τρόπο που δε θα επιλέγαμε μια εξάδα νερό που κοστολογείται 3 ευρώ, έτσι δεν επιλέγουμε μια απόδοση που θεωρούμε ότι δε μας «πωλείται» στην τιμή που εκτιμούμε.

Διάβασε επίσης

Η έννοια της αξίας

Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα, οι αγορές είναι πάρα πολλές, πλέον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο...

Η λογική της ανατροπής

Αν υπάρχει ένας τομέας του στοιχήματος στον οποίο οι αποδόσεις είναι εγγυημένα ιδιαίτερα υψηλές, αυτός είναι οι ανατροπές. Πρόκειται...

Γκανιότα, σημειώσεις και μελέτη

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι πολυσύνθετος. Τα δεδομένα αναδιαμορφώνονται ανά δευτερόλεπτα και η κίνηση της αγοράς επηρεάζει την εξέλιξη...
Κορυφαία εταιρία