Μετράει η χιλιομετρική απόσταση;

στοιχημα χιλιομετρική απόσταση

Στο στοίχημα, η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της. Ο παίκτης που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει υπ’ όψιν του τα πάντα, από κάτι ασήμαντο, μέχρι κάτι που ενδεχομένως μπορεί να τα αλλάξει όλα. Στο παρόν κείμενο θα ασχοληθούμε με τη χιλιομετρική απόσταση και το αν και κατά πόσον θα πρέπει να επηρεάζει τη σκέψη και τα πλάνα μας πριν αποφασίσουμε να ποντάρουμε.

Αυτό που πρέπει άπαντες να έχουμε υπ’ όψιν μας είναι ότι μόνο στα προηγμένα πρωταθλήματα οι ομάδες ταξιδεύουν αποκλειστικά αεροπορικώς. Ασφαλώς, όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις 50-100 χιλιομέτρων δεν αξίζει τον κόπο, όμως από ένα συγκεκριμένο όριο και έπειτα οι περισσότερες ομάδες επιλέγουν το αεροπλάνο. Σε πολλές χαμηλές κατηγορίες της Ευρώπης (όπως φυσικά και στην Ελλάδα), ταξίδια 400 και 500 χιλιομέτρων γίνονται συνήθως οδικώς, τόσο για λόγους εξυπηρέτησης, όσο και για λόγους οικονομίας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι ομάδες ταξιδεύουν την προηγουμένη του αγώνα, καταλύουν στο ξενοδοχείο και την άλλη μέρα παίζουν το ματς.

Stoiximan – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική

Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσει είναι αν το ταξίδι ήταν ομαλό ή αν προκλήθηκαν προβλήματα. Σε περίπτωση απρόοπτων που προκάλεσαν καθυστερήσεις και πολύωρες αναμονές στο αεροδρόμιο, είναι δεδομένο ότι οι παίκτες θα κουβαλούν εκνευρισμό και εντέλει κόπωση. Αναζητούμε τέτοιου είδους ειδήσεις και τις αξιολογούμε πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ωστόσο, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τα ταξίδια που εξελίσσονται ομαλά (οδικώς ή αεροπορικώς) δεν αποδεικνύεται ότι παίζουν κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στις εμφανίσεις των ομάδων στο χορτάρι.