Κρατήστε αρχείο, αξίζει

Ανανεώθηκε:
αρχειο στοιχημα

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν, μέσα απ’ τη διαδικασία των κειμένων της στοιχηματικής θεωρίας, προσπαθούμε άπαντες να γίνουμε καλύτεροι στο σπορ που ονομάζεται «στοίχημα».

Καθότι μιλάμε για λεφτά που βγαίνουν απ’ την τσέπη μας, θα ήταν ιδανικό να αυξάνουμε όσο περισσότερο γίνεται τις πιθανότητες να βγάλουμε κέρδος απ’ όλο αυτό. Ή τουλάχιστον να μην… μπούμε «μέσα». Έχει επισημανθεί πολλές φορές ότι το στοίχημα θέλει γνώση, μελέτη και οργάνωση. Οι προχειρότητες και οι βιαστικές επιλογές υπόσχονται μόνο ένα σενάριο: τη χασούρα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ο σοβαρός παίκτης μελετά, αξιολογεί, συγκρίνει και αποφασίζει. Ποντάρει πάντα όσα αντέχει η τσέπη του και δείχνει εγκράτεια όπου θεωρείται απαραίτητο. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω, η επόμενη κίνηση είναι η καταγραφή όλων των στοιχημάτων σε αρχείο. Το οποίο μπορεί να αποδειχτεί «χρυσάφι» για περισσότερους από έναν λόγους.

Γιατί αξίζει η καταγραφή

Όσο δύσκολο ή βαρετό ακούγεται, το αρχείο λύνει χέρια και προσφέρει τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων από διαφορετική οπτική γωνία. Οι περισσότερες Στοιχηματικές Εταιρίες σας προσφέρουν τη δυνατότητα αρχείου. Ενώ ακόμη κι αν παίζετε παραδοσιακά στο πρακτορείο, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρατάτε τις επιλογές σας σ’ ένα σημειωματάριο.

Σημειώστε τις επιλογές σας και την κατάληξη τους (αν επιβεβαιώθηκαν ή όχι), προκειμένου έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να έχετε την ευχέρεια να ανατρέξετε στο αρχείο και να βγάλατε τα συμπεράσματα σας. Έτσι, θα έρθει η στιγμή που θα γνωρίζετε σε ποια στοιχήματα είστε καλύτεροι, ποιοι τομείς σας εξυπηρετούν και που οφείλετε να βελτιωθείτε.

Πρώτος και κύριος λόγος της χρησιμότητας του αρχείου είναι ο έλεγχος των χρημάτων σας, καθώς θα είστε σε θέση να γνωρίζετε σε ποια επίπεδα κέρδους ή χασούρας κινείστε. Κατά δεύτερον, θα διαπιστώσετε τις είδους παίκτης στοιχήματος είστε και που πρέπει να δώσετε βάση και τρίτον, θα ελέγξετε τα συναισθήματα σας σχετικά με τις ικανότητες σας.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα