Η λεπτομέρεια της προϊστορίας

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Θα έχετε παρατηρήσει ότι σ’ όλα τα previews των ποδοσφαιρικών αγώνων, η προϊστορία συμπεριλαμβάνεται πάντα στην παρουσίαση των δύο ομάδων.

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δημοσιογραφικής εργασίας και έρευνας. Διότι μ’ αυτόν τον τρόπο προσφέρεται στο αναγνωστικό κοινό πιο ευρεία εικόνα της δυναμικής των δύο αντιπάλων.

Stoiximan – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Σε αρκετές περιπτώσεις, η συνολική προϊστορία των αναμετρήσεων δύο ομάδων δεν προσφέρει κάτι, καθώς η παρουσίαση «ταξιδεύει» σε παλιές δεκαετίες. Για παράδειγμα, δεν έχει νόημα η παρουσίαση της συνολικής προϊστορίας των αναμετρήσεων της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ, καθώς η δυναμική των ομάδων διαφοροποιείται ανά δεκαετίες. Θα ήταν πολύ πιο εξυπηρετικό για τον παίκτη να ενημερωθεί για την προϊστορία των τελευταίων 10 ετών. Όπου στο μεγαλύτερο κομμάτι η Παρί είναι στην κορυφή και κάνει… πλάκα στη Γαλλία.

Δείτε τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες

Ωστόσο, η προϊστορία δεν έχει να κάνει μόνο με καθαρούς αριθμούς, αλλά και με τις παραδόσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το ιστορικό υπόβαθρο συγκεκριμένων αναμετρήσεων, οι οποίες έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια η προϊστορία είναι μοιρασμένη και δε βγαίνει ξεκάθαρο φαβορί. Συνεπώς, θα πρέπει να ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με αναμετρήσεις ειδικών συνθηκών, όπως για παράδειγμα τα τοπικά ντέρμπι. Σημαντικό κομμάτι είναι επίσης η προέλευση των ομάδων, η παράδοση τους. Όπως και το αν πρόκειται για μεγάλα κλαμπ του παρελθόντος που απλώς τα τελευταία χρόνια περνούν δύσκολες περιόδους.

Ο κάθε σύλλογος κουβαλά πίσω μια ιστορία, η οποία δεν αφορά τίτλους, διακρίσεις και αριθμούς. Υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία απασχολούν περισσότερο από άλλα, ενώ σημαντικό κομμάτι είναι και ο τοπικός χαρακτήρας. Για παράδειγμα, είναι πολύ διαφορετικό το επίπεδο διεισδυτικότητας της Λάρισας στην τοπική κοινωνία της σε σχέση με την αντίστοιχη της Ξάνθης. Μπορεί στα μάτια του μπουκ η δυναμική των δύο ομάδων να έχει συνάρτηση μόνο με τα αγωνιστικά ζητήματα. Όμως ο πραγματικός γνώστης του στοιχήματος γνωρίζει ότι το υπόβαθρο των δύο ομάδων είναι διαφορετικό. Αυτό που πολλές φορές ονομάζουμε “φανέλα”.

Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες, που μπορεί να έχουν μικρή σημασία, όμως δεν αποκλείεται να είναι τελικά αυτές που θα μας οδηγήσουν σε μία επιτυχημένη πρόβλεψη.