Γιατί επιλέγουμε μονά αποδεκτά

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Όσοι έχετε το στοίχημα μέσα στις ζωές σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη ότι παίζουμε μεν κάτι που είναι αποτέλεσμα μελέτης. Δε στηρίζεται αποκλειστικά στην τύχη, εντούτοις το πράττουμε για ψυχαγωγικούς λόγους και όχι επιβίωσης. Γι’ αυτό και οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι μετρημένες και πάνω απ’ όλα, εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μας.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και συνδυασμοί στοιχηματισμού. Αλλά σίγουρα ο πλέον επιτυχημένος σε βάθος χρόνου και αυτός οποίος επιλέγει ο παίκτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει για να έχει σωστές προβλέψεις, είναι τα «μονά αποδεκτά». Πρόκειται για την επιλογή μόνο ενός σημείου σε κάθε ποντάρισμα. Τακτική που αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες για επιτυχία συγκριτικά με ένα παρολί στοίχημα. Όπου θα περιμένουμε τρία, τέσσερα ή παραπάνω σημεία για επιβεβαίωση.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ένα παρολί, έχει σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το «μονό». Στο μονό αποδεκτό ο παίκτης αισθάνεται ότι έχει ποντάρει σωστά, παίζει με καλύτερη ψυχολογία και δεν περιμένει τρία ή τέσσερα ματς, όπου πολλές φορές ένα χαμένο «χαλάει» όλο το δελτίο. Η άλλη όψη του νομίσματος, βέβαια, είναι ότι τα μονά αποδεκτά συνήθως έχουν χαμηλή απόδοση, ακόμη κι αν κάνετε μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Δείτε τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες