Αποδόσεις: Αναζητώντας την αξία

Θεωρία στοιχήματος

Έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν ότι το Στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Δεν παίζουμε σημεία όπως οι πατεράδες μας στο ΠΡΟΠΟ, αλλά αποδόσεις. Κάτι που σημαίνει ότι αν σεβόμαστε τον εαυτό μας και κυρίως την τσέπη μας, οφείλουμε να έχουμε πλήρη επίγνωση των δεδομένων.

Γίνεται απολύτως αντιληπτό ότι η ψυχολογία του παίκτη τον ωθεί σε επιλογές που θεωρητικά είναι ασφαλείς. Δηλαδή, κυμαίνονται σε αποδόσεις 1.20 και 1.30. Ωστόσο δεν είναι αυτό το νόημα του στοιχήματος. Όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα που προσφέρεται σε τόσο χαμηλή απόδοση είναι το φαβορί για να κερδίσει, αλλά η επιλογή της δεν εμπεριέχει αξία για την τσέπη μας. Όλη η λογική του στοιχήματος άλλωστε, είναι παντελώς διαφορετική.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ο μελετημένος παίκτης, αυτός δηλαδή που σέβεται το ποντάρισμα του και δεν επιλέγει πάνω από 2-3 παιχνίδια για να ποντάρει, οφείλει να αναζητήσει την αξία σε υψηλότερες αποδόσεις. Οι οποίες θα «κρύβουν» το λάθος του bookmaker. Κοντολογίς, αναζητούμε επιλογές που θεωρούμε ότι θα έπρεπε να κυμαίνονται στο 1.30-1.40. Αλλά ο ΟΠΑΠ ή η οποιαδήποτε νόμιμη διαδικτυακή ιστοσελίδα προσφέρει σε αποδόσεις περίπου στο 1.70 με 1.80.

Ψάχνουμε δηλαδή, αυτή τη μια λανθασμένη εκτίμηση των book που πάντα υπάρχει στις προσφορές τους. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν μελετήσουμε ορθώς και κάνουμε μια σοφή επιλογή, θα είναι κρίμα να την «κολλήσουμε» σε άλλο ένα ή άλλα δύο παιχνίδια με αποδόσεις γύρω στο 1.30. Έτσι, αδικούμε τον εαυτό μας και σε τελική ανάλυση, την τσέπη μας.

Δείτε τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες