+58

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 21 / 09 / 2021

Θεωρία στοιχήματος: Πότε είναι καλή στιγμή για ποντάρισμα;

Θεωρία Στοιχήματος

H αλλαγή των αποδόσεων από τους bookmaker στο στοίχημα είναι συνεχής. Αρχικά, συμβουλεύονται φυσικά τα στατιστικά στοιχεία. Καθώς περνά ο χρόνος, προσαρμόζουν τις αποδόσεις ανάλογα με τις πληροφορίες που αποκτούν για το παιχνίδι. Επίσης, η ροή χρημάτων από τα πονταρίσματα καθορίζει με ποιο τρόπο θα κινηθούν τα νούμερα.

Οι αποδόσεις & τα φαβορί του Euro 2021

Για έναν παίκτη, επομένως, όλα έχουν να κάνουν με το χρονοδιάγραμμα! Ακολουθούν μερικές συμβουλές που ίσως βοηθήσουν στο να εκμεταλλευτείτε πιο αποδοτικά τις πιθανότητες.

Στοίχημα από νωρίς

Αν σκοπεύετε να στοιχηματίσετε σε νικητή κάποιας διοργάνωσης, συμφέρει να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Τότε είναι και πιο υψηλές οι αποδόσεις . Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή προκύπτουν στην πορεία παράμετροι που δεν μπορούν να προβλέψουν καν οι μπουκ. Ένα παράδειγμα είναι οι τραυματισμοί των παικτών. Όταν μιλάμε για αθλητικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Στην περίπτωση που θέλετε να στοιχηματίσετε σε μία ομάδα αουτσάιντερ, και πάλι είναι καλό να προτιμήσετε την αρχή της σεζόν. Οι δυνατότερες ομάδες παίζουν καλύτερα καθώς προχωρά η χρονιά, οπότε είναι σοφό να ποντάρουμε από νωρίς.

Ποντάρισμα στο τέλος

Μερικές φορές, το στοίχημα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου μπορεί να είναι μία εξίσου αποδοτική στρατηγική. Ας πούμε, μπορεί να γνωρίζετε ήδη ποιες ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει μία θέση στα πλέι οφ. Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σας. Επιπλέον, αν μία συγκεκριμένη ομάδα έχει κάποιον πρωταγωνιστή, προσέξτε τον καλά. Τα αστέρια συνήθως κυνηγάνε να σπάσουν προσωπικά ρεκόρ, ή ακόμη και της ομάδας ή του πρωταθλήματος όπου αγωνίζονται. Αυτή είναι ακόμη μία εναλλακτική για το κλείσιμο της σεζόν που μπορεί να σας αποφέρει χρήματα.

Χωρίς ρίσκο δεν έχει ανταμοιβή

Όταν οι ομάδες διανύουν μία περίοδο που είναι ντεφορμέ, οι αποδόσεις μειώνονται κατά πολύ. Είναι μόνο ένας τρόπος που οι αριθμοί μπορούν να αλλάξουν δραματικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στα τυχερά παιχνίδια, πρέπει να αναλάβετε, λοιπόν, πάντα κάποιο ρίσκο. Το να γνωρίζετε πότε να το κάνετε είναι καθοριστικό για βγείτε κερδισμένοι.

Η επιλογή της σωστής ομάδας για να στοιχηματίσετε μπορεί να είναι δύσκολη, επειδή ορισμένες συνθήκες δεν μπορούν να προβλεφθούν, όπως άλλωστε προαναφέραμε. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να μαντέψετε αν μία συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να διατηρήσει τη φόρμα της στη διάρκεια δεκάδων αγώνων. Όλα εξαρτώνται από το πόσα χρήματα και χρόνο είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε στην έρευνα για ομάδες και παίκτες. Αν κάνετε τη δουλειά σωστά, ίσως να μπορείτε να κερδίσετε τις πιθανότητες . Επιπλέον, για πετυχημένο στοιχηματισμό πρέπει να σκεφτείτε, όπως λέμε, “έξω από το κουτί”. Αυτό είναι ένα ρίσκο που πρέπει να αναλάβετε.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας

Όποτε έχετε κάποια έμπνευση για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι καλύτερο να ενεργείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Παρακολουθήστε την απόδοση της ομάδας που επιλέξατε και περιμένετε την ευκαιρία σας. Αν είστε αρκετά προσεκτικοί, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο bookmaker να γυρίσει τελικά τις πιθανότητες υπέρ σας.

Επίσης, πρέπει να προσθέσετε τον ανταγωνισμό στην εξίσωση. Στην περίπτωση που τραυματιστεί αστέρας της αντίπαλης ομάδας, οι πιθανότητες της δική σας ομάδας θα αυξηθούν. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να είστε σε ετοιμότητα και να πιάσετε καλή απόδοση πριν αυτή αλλάξει.

Ο συγχρονισμός είναι απαραίτητος

Ίσως είστε από αυτούς που αισθάνονται άνετα με τα στοιχήματα υπό πίεση. Αν ναι, τότε θα βρείτε αρκετές τέτοιες επιλογές στον ζωντανό στοιχηματισμό. Μπορεί μερικές φορές η κατάσταση να γίνει ιδιαίτερα έντονη, αλλά οι προσφορές είναι διαφορετικές και οι αποδόσεις υψηλότερες. Αν θέλετε επιτυχία στο live betting, πρέπει να είστε ανοιχτόμυαλοι και να αφήσετε τις προκαταλήψεις σας στην άκρη. Μερικές φορές, πρέπει να ποντάρετε ενάντια στην ομάδα σας και είναι σημαντικό να παραμένετε αντικειμενικοί ανά πάσα στιγμή. Άμα είναι δύσκολο για εσάς να παραμείνετε ουδέτεροι σε τέτοια παιχνίδια, καλύτερα να απέχετε από το στοίχημα όταν παίζει η ομάδα σας. Επίσης, πρέπει να είστε γρήγοροι στη λήψη των αποφάσεών σας, επειδή οι πιθανότητες μπορούν να αλλάξουν σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τρέχοντα γεγονότα

Αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στο στοίχημα, πρέπει να είστε ενήμεροι για όλα τα τελευταία νέα. Η παρακολούθηση αθλητικών ειδήσεων καθημερινά μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε σωστές προβλέψεις. Επίσης, μην επικεντρώνεστε μόνο στις ομάδες. Μην ξεχνάτε ποτέ να τσεκάρετε και τα νέα που αφορούν μία διοργάνωση και τις όποιες αλλαγές στο πρόγραμμα ή στον τρόπο διεξαγωγής τους. Μπορεί να πάρει και μισή ώρα στους bookmakers να προσαρμόσουν τις αποδόσεις μετά τη διαρροή ειδήσεων. Το γεγονός αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να τοποθετήσετε το στοίχημά σας και να πιάσετε μεγάλες αποδόσεις.

Διάβασε επίσης

Θεωρία Στοιχήματος

Πλήρες λεξικό για το στοίχημα

Πολλοί είναι οι παίκτες που παίζουν στοίχημα στο ίντερνετ χωρίς να γνωρίζουν την ακριβή ορολογία. το Betarades.gr ετοίμασε για...