Θεωρία στοιχήματος: Ποντάρισμα με αποδόσεις 1.80

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Όλοι ψάχνουμε την ιδανική στρατηγική/τακτική για να κερδίζουμε στο στοίχημα. Στο Betarades.gr, από τη στήλη θεωρία στοιχήματος σας έχουμε παρουσιάσει πολλές και διαφορετικές στρατηγικές. Καμία δεν αποτελεί εγγύηση για συνεχόμενα ταμεία προφανώς, όλες όμως είναι χρήσιμες και μπορούν να αποβούν κερδοφόρες αν εφαρμοστούν σωστά. Σήμερα θα αναλύσουμε την στρατηγική με το ποντάρισμα σε αποδόσεις του 1.80.

Τα φαβορί του Euro 2021 με αποδόσεις

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, αυτή η στρατηγική περιλαμβάνει μονά στοιχήματα σε αποδόσεις γύρω στο 1.80. Και λέμε “γύρω”, αφού δεν είναι απαραίτητο να ποντάρουμε ακριβώς σε αυτή την απόδοση, αλλά το νόημα είναι να επιλέγουμε σημεία με μέσο όρο απόδοσης στο 1.80 κατά τη διάρκεια της στρατηγικής μας.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας δούμε μερικά παραδείγματα για να παρουσιάσουμε αυτή την προοδευτική στοιχηματική στρατηγική και πως δουλεύει. Πριν ξεκινήσουμε, ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα αρχικό bankroll 80 μονάδες και ότι παίζουμε δύο στοιχήματα την εβδομάδα, άρα 8 στοιχήματα το μήνα.

Το σύστημα αυτό είναι ιδανικό για αρχάριους παίκτες. Αρχικά, ποντάρουμε το ίδιο ποσό σε κάθε στοίχημά μας. Δεν αλλάζουμε ποντάρισμα ούτε όταν κερδίζουμε, ούτε όταν χάνουμε το σημειο μας.

Παραδείγματα πονταρίσματος:

1: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

2: 10 Χ 1.80 = -10 μονάδες (χαμένο)

3: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

4: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

5: 10 Χ 1.80 = -10 μονάδες (χαμένο)

6: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

7: 10 Χ 1.80 = -10 μονάδες (χαμένο)

8: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

Όπως βλέπεται, θα πρέπει να πιάσετε μόνο τα 5 από τα 8 στοιχήματά σας για να έχετε θετικό πρόσημο στο τέλος των πονταρισμάτων. 5 Χ 8 μονάδες =40 μονάδες, μείον τις 30 χαμένες μονάδες, άρα θα έχετε κέρδος 10 μονάδες το μήνα. Αυτή είναι προφανώς μία τακτική με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Με αυτό το σύστημα επιδιώκουμε το μικρό και σταθερό θετικό προσημο σε βάθος χρόνου. Προφανώς δεν ταιριάζει στους παίκτες που θέλουν να κυνηγούν το μεγάλο κέρδος.

Μία άλλη επιλογή στο συγκεκριμένο σύστημα είναι το ποντάρισμα των θετικών μονάδων από το κερδισμένο στοίχημα. Δηλαδή ποντάρισμα 8 μονάδων όταν επιβεβαιωθεί το πρώτο ποντάρισμα.

Το παραπάνω σύστημα είναι πολύ απλό στην εφαρμογή του, ωστόσο θέλει υπομονή και επιμονή. Και πάνω απ’ όλα θέλει καλή ενημέρωση τα σημεία που επιλέγουμε να έχουν αξία.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ