Θεωρία στοιχήματος: Παίξε απλά!

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

To απλό είναι και το πιο δύσκολο. Αυτή είναι μία έκφραση που πολλές φορές ακούμε από προπονητές και είναι σε πολλές περιπτώσεις πολύ αληθινή. Αυτό ισχύει και για το στοίχημα. Ειδικά στις μέρες μας που οι επιλογές σε αθλήματα, πρωταθλήματα και στοιχηματικές αγορές είναι τόσες πολλές που χάνεσαι.

Αποδόσεις για νικητή Euro 2021 ΕΔΩ

Το να καταφέρεις να παίξεις στοίχημα με απλό τρόπο είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επιτυχία. Και τι εννοούμε απλά;

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Πόνταρε στα πρωταθλήματα/ομάδες που ξέρεις

Τι πιο απλό από το να παίζεις στοίχημα σε αυτά που ξέρεις. Εσύ ο ίδιος. Τα πρωταθλήματα, τις ομάδες και τους παίκτες που παρακολουθείς και αναγνωρίζεις. Όσες αναλύσεις και στατιστικά να διαβάσεις τίποτα δεν αλλάζει την πραγματική εικόνα που διαμορφώνεις βλέποντας τους αγώνες και παρακολουθώντας την πορεία των ομάδων/παικτών. Η αθροιστική ενασχόλησή σου με μία λίγκα χτίζει βάση δεδομένων στο μυαλό σου που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Όλοι μας έχουμε κάποια αγαπημένα αθλήματα, συγκεκριμένα πρωταθλήματα και ομάδες που μας αρέσει να παρακολουθούμε πιο συχνά από άλλες. Εκεί προκύπτει και η λεγόμενη στοιχηματική αξία. Όταν έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη για την ποιότητα και τη δυναμική των ομάδων τα στοιχηματικά συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα. Δεν χρειάζεται έξτρα μελέτη. Γνωρίζουμε τις ομάδες και τους παίκτες σε βάθος. Τις συμπεριφορές τους, τις τάσεις τους ακόμη και σε μακροχρόνιο ορίζοντα και τα πονταρίσματά μας έχουν αυτόματα καλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης.

Όπως προείπαμε το να παίξεις απλά είναι δύσκολο στις μέρες μας. Το στοίχημα πλέον είναι διαθέσιμο 24/7 με αγώνες σε όλες τις μεριές του πλανήτη. Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι τένις, πινγκ πόνγκ κτλ. Το απλό στοίχημα έγκειται στο συγκρατημένο ποντάρισμα. Θα πρέπει να αποφεύγουμε πονταρίσματα σε λίγκες που δεν γνωρίζουμε καν τι χρώματα φανέλες φορούν οι ομάδες. Θα πρέπει να μένουμε σταθεροί σε αυτά που γνωρίζουμε. Αλλά στην περίπτωση που έχουμε την επιθυμία ψυχαγωγίας (fun bet) τα πονταρίσματά μας σε πιο άγνωστες προς εμάς αγώνες θα πρέπει να είναι αναλογικά πολύ μειωμένα σε σχέση με τα βασικά μας πονταρίσματα. Αν ποντάρουμε για παράδειγμα 10 ευρώ στο καλό μας δελτίο στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλουμε να παίξουμε Κίνα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να ποντάρουμε το 1/10.

Απλό στοίχημα σημαίνει λιτό μενού πρωταθλημάτων/αθλημάτων.

Παίξε μονά

Τι πιο απλό από το να έχεις μόνο μία επιλογή στο δελτίο σου. Προφανώς το στοίχημα είναι ψυχαγωγία και πολλοί από εμάς θέλουμε να κυνηγήσουμε τη μεγάλη απόδοση και κατά συνέπεια τη μεγάλη ανταμοιβή. Όταν κυνηγάμε ένα παρολί η αδρεναλίνη ανεβαίνει, αλλά παράλληλα μειώνονται οι πιθανότητες επιβεβαίωσης.  Τότε είναι που ξεφεύγουμε από τη σωστή οδό και περιπλέκουμε το στοίχημα. Η αυτοσυγκράτηση στην επιλογή των σημείων είναι κλειδί για την επιτυχία. Απαιτείται λιτότητα και στην συμπλήρωση των δελτίων. Όπως και στην παραπάνω παράγραφο προφανώς μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις και να βάλουμε τα παρολί στο ρεπερτόριό μας. Αλλά ακριβώς ως εξαιρέσεις στον κανόνα των μονών πονταρισμάτων μας.

Και μπορεί οι αποδόσεις των μονών αγώνων να μη συγκινούν, αλλά οι νίκες είναι πολύ πιο εύκολες. Και όταν χτίζουμε σερί από νίκες, χτίζουμε και αυτοπεποίθηση. Χτίζουμε ψυχολογία που είναι βασικός παράγοντας στην επιτυχία όχι μόνων των επαγγελματιών αθλητών, αλλά και των παικτών στοιχήματος. Όταν έρχεσαι από αρνητικό σερί, το οποίο είναι πολύ πιο πιθανό να έρθει όταν παίζεις εξεζητημένα/ περίπλοκα δελτία, τότε αρχίζεις και αμφισβητείς τα πάντα. Και πάνω απ’ όλα αμφισβητείς την ικανότητά σου να επιλέγεις τα σημεία. Αυτό σε οδηγεί σε υπερανάλυση και πολύ συχνά λάθος επιλογές.

Απλό στοίχημα σημαίνει μονό στοίχημα. 

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα