+44

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 22 / 10 / 2020

Ταυτοποίηση λογαριασμού στις στοιχηματικές

theoria stoiximatos

Αρκετοί είναι αυτοί που όταν ακούν ταυτοποίηση λογαριασμού διστάζουν. Στις νόμιμες στοιχηματικές, είναι μια απαραίτητη διαδικασία, για να μπορεί ο παίκτης να στοιχηματίζει. Δεν είναι τόσο πολύπλοκη, όσο πιθανον να φαντάζεστε. Αντίθετα, τα βήματα είναι απλά και κατανοητά από τον καθένα. Ο λόγος: η ταυτοποίηση του πελάτη και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στη συνέχεια.

Οι αιτίες που οι πάροχοι υπηρεσιών οφείλουν να ζητούν από τους πελάτες τους τα εν λόγω έγγραφα, είναι σημαντικές. Ειδικότερα, σχετίζονται με τις οικονομικές συναλλαγές των παικτών με την ιστοσελίδα. Με την ταυτοποίηση λογαριασμού, γίνεται αντιληπτό ότι είστε εσείς ο ίδιος, που δημιουργήσατε το λογαριασμό. Επιβεβαιώνονται η ηλικία σας και η διεύθυνση κατοικίας σας. Το χρονικό περιθώριο που έχει ο παίκτης για να ταυτοποιήσει το λογαριασμό του, είναι ένας μήνας από τη στιγμή που τον άνοιξε. Σε περίπτωση που δεν το πράξει, ο λογαριασμός γίνεται ανενεργός.

Όσον αφορά τώρα τα έγγραφα που πρέπει να αποστείλετε, η κατάσταση έχει ως εξής. Αρχικά, απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και στις δύο όψεις της. Η φωτογραφία πρέπει να είναι έγχρωμη. Έτσι, επιβεβαιώνεται η ταυτότητά σας. Για να γίνει αυτό, μπορείτε αντί για ταυτότητα να στείλετε το διαβατήριό σας. Ένα από τα δύο έγγραφα, όποιο επιθυμείτε, είναι αρκετό.

Επιπλέον, οι Στοιχηματικές Ιστοσελίδες σας ζητούν και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ, με αναγραφόμενη ημερομηνία που να μην έχει παρέλθει περισσότερους από τρεις μήνες. Λογαριασμοί ΔΕΚΟ αφορούν τη ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, το ίντερνετ, το σταθερό τηλέφωνο και το φυσικό αέριο. Εφόσον κάποιος χρήστης δεν διαθέτει τέτοιου είδους έγγραφο στο όνομά του, τότε μπορεί να απευθυνθεί στα ΚΕΠ της περιοχής του, ή σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, και να λάβει μια υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας.

Να τονιστεί, ότι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας και αποδείξεις πληρωμών δεν γίνονται δεκτά από τις Ιστοσελίδες Στοιχημάτων.

Εκτός αυτών, θα χρειαστεί κάποια στιγμή να ταυτοποιήσετε και την κάρτα σας. Π.χ., όταν θα έρθει η ώρα να κάνετε ανάληψη. Εδώ, οι φωτογραφίες επιβάλλεται να είναι ξανά έγχρωμες. Στη μπροστινή όψη, οφείλετε να αφήσετε φανερά μόνο τα έξι πρώτα και τα τέσσερα τελευταία ψηφία. Στην πίσω όψη, οφείλετε να κρύψετε το CVC, που είναι τα τρία τελευταία ψηφία.

Σε περιπτώσεις ηλεκτρονικών πορτοφολιών, χρειάζεται να θέσετε στη διάθεση της ιστοσελίδας αντίγραφο του λογαριασμού σας. Είναι απαραίτητο να φαίνονται καθαρά τα στοιχεία σας και το e-mail σας.

Ο νόμος στην Ελλάδα επιβάλλει να έχει συμπληρώσει κανείς το 21ο έτος της ζωής του, για να έχει το δικαίωμα να διατηρεί λογαριασμό σε στοιχηματική ιστοσελίδα. Αυτό, επιβεβαιώνεται με την ταυτότητα. Επίσης, με την ταυτοποίηση της μόνιμης κατοικίας, η ιστοσελίδα επιβεβαιώνει ότι κατοικείτε σε χώρα όπου το διαδικτυακό στοίχημα είναι νόμιμο.

Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι κανείς δεν παίζει πλέον ανώνυμα, βοηθάει στην αντιμετώπιση άσχημων φαινομένων, όπως το ξέπλυμα χρήματος. Άλλωστε, στο παρελθόν βρέθηκαν οι επιτήδειοι που χρησιμοποίησαν το online στοίχημα για αυτόν τον λόγο.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, κάθε παίκτης να τηρεί τους κανόνες, για να αισθάνεται και ο ίδιος ασφαλής. Είναι συνετό, να μην προχωράτε σε κατάθεση σε κάποια ιστοσελίδα, αν προηγουμένως δεν έχετε ταυτοποιήσει το λογαριασμό σας. Επισκεφτείτε ιστοσελίδες που έχουν άδεια λειτουργίας, ακολουθήστε σωστά όλα τα βήματα, και θα έχετε μια ασφαλή στοιχηματική εμπειρία. Η ταυτοποίηση του λογαριασμού γίνεται προς όφελος του παίκτη, με αυτή μπορεί στη συνέχεια να αξιοποιήσει όλες τις υπηρεσίες της εκάστοτε ιστοσελίδας.

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική

Διάβασε επίσης