+43

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 01 / 2022

Στοιχηματική θεωρία: Ο βασικός μπούσουλας του στοιχήματος

Θεωρία Στοιχήματος

Όσοι ασχολείστε επισταμένως με το στοίχημα, θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη ότι οι πιθανότητες μακροχρόνια να είστε κερδισμένοι είναι λίγες. Θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό ότι παίζουμε μεν κάτι που είναι αποτέλεσμα μελέτης και δε στηρίζεται αποκλειστικά στη θέα τύχη, εντούτοις το πράττουμε για ψυχαγωγικούς λόγους και όχι επιβίωσης. Γι’ αυτό και οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι μετρημένες και πάνω απ’ όλα, εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μας. Κοντολογίς, απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

Το υπέρμετρο ρίσκο και η ψευδαίσθηση ότι το υψηλότερο ποντάρισμα θα φέρει περισσότερα κέρδη, είναι το πρώτο και σημαντικότερο λάθος που μπορεί να κάνει ο παίκτης του στοιχήματος. Δεν παίζουμε ποτέ για να ρεφάρουμε τη χασούρα, διότι το πιθανότερο είναι ότι θα είμαστε «θολωμένοι» και οι επιλογές μας θα είναι απόρροια μη καθαρής σκέψης και μελέτης. Μη ξεχνάτε άλλωστε, ότι το στοίχημα δε θα πρέπει να μας απασχολεί για υπέρμετρα πολλές ώρες, διότι σε διαφορετική περίπτωση είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει προβλήματα στη ζωή μας, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, στις ωφέλιμες ώρες της ημέρας.

Η όσο το δυνατόν ταχύτερη συνειδητοποίηση του μικρού ρόλου που πρέπει να έχει το στοίχημα στη ζωή μας φέρνει ένα και μόνο αποτέλεσμα: περισσότερα χρήματα στην τσέπη μας! Το ιδανικό θα ήταν να θεσπιστεί από την αρχή της σεζόν (τον Σεπτέμβριο όταν και ξεκινά η δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης) το ακριβές συνολικό ποσό που είμαστε σε θέση να διαθέσουμε μέχρι το φινάλε της. Οφείλουμε να κρατούμε σημειώσεις για τα λεφτά που φεύγουν από το λογαριασμό μας, προκειμένου στο τέλος να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Και φυσικά, το σημαντικότερο όλων είναι να ποντάρουμε μικρά ποσά, αφού ως γνωστόν, κανείς δεν έγινε εκατομμυριούχος από το στοίχημα.

Που να δώσετε προσοχή

Αρχικά, για να υπάρχει ένα βασικός μπούσουλας για τη στοιχηματική μας δράση θα πρέπει να ορίσουμε ένα bankroll στο ξεκίνημα της κάθε σεζόν. Ένα ποσό, το οποίο μας περισσεύει και μπορούμε να το διαθέσουμε για ψυχαγωγία στο στοίχημα. Ο αθλητισμός και η παρακολούθηση αγώνων είναι αγαπημένη διασκέδαση των περισσοτέρων. Και όταν μπαίνει το στοίχημα στην εξίσωση τότε η εμπειρία γίνεται πιο όμορφη και έντονη. Αρκεί να μη ξεφεύγουμε, καθώς τότε η παρακολούθηση των αγώνων γίνεται στρεσογόνα. Το βασικό bankroll είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να γίνεται σωστή διαχείρισή του. Τα πονταρίσματα μας θα πρέπει να βρίσκονται κοντά στο 5% της αρχικής μας μπάνκας. Έτσι ώστε να μην μας επηρεάζει σημαντικά ένα στοίχημα είτε κερδισμένο είτε χαμένο. Θα πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στα πονταρίσματα και φυσικά στις επιλογές αυτών.

Ιδανικότερος τρόπος στοιχήματος είναι τα μονά αποδεκτά. Προφανώς όλοι μας μπαίνουμε στον πειρασμό των παρολί καθώς οι αποδόσεις γιγαντώνονται και το σασπένς εντείνεται όταν κυνηγάμε ένα μεγάλο ποσό, όμως στατιστικά και μακροχρόνια αυτός δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος στοιχηματισμού.

Επιπλέον, θα πρέπει να ποντάρουμε σε αγώνες που είτε τους βλέπουμε live είτε γνωρίζουμε καλά τις ομάδες. Θα πρέπει να έχουμε “εικόνα” για τις δυναμικές των αντιπάλων, τις τάσεις τους και φυσικά θα πρέπει να γνωρίζουμε την ειδησεογραφία πριν ποντάρουμε. Τα τυφλά πονταρίσματα και τα πονταρίσματα συναισθηματισμού είναι που μας οδηγούν στη χασούρα.

Όταν ένας παίκτης δεν ξεφεύγει σε αριθμό επιλογών, αγώνων και προφανώς σε ποντάρισμα τότε αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητές του για κέρδος.

Συμπερασματικά:

  1. Ξεκίνα με συγκεκριμένο bankroll
  2. Παίξε μονά αποδεκτά
  3. Πόνταρε το 5-6% του bankroll σου σε κάθε στοίχημα
  4. Παίξε τις ομάδες που ξέρεις και παρακολουθείς
  5. Μείνε ψύχραιμος σε νίκες και ήττες

Ακολούθα αυτά τα βήματα και θα δεις αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης

Θεωρία στοιχήματος

Βάλτε στο κάδρο τον προπονητή

Όσοι ασχολούμαστε με το στοίχημα σε μόνιμη βάση και όχι περιστασιακά δίνουμε βάση στην στατιστική. Ξέρουμε ότι υπάρχει πληθώρα...
Θεωρία στοιχήματος

Σταθερή… αξία η Σούπερλιγκ

Όσοι από εσάς έχετε ασχοληθεί έστω και ελάχιστα με το στοίχημα θα έχετε αντιληφθεί καλά το εξής. Για να έχει...