Βλέπω ό,τι παίζω ή παίζω ό,τι βλέπω: Βίοι αντίθετοι

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Μοιάζει να είναι το ίδιο. Και αυτή άλλωστε είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Όχι φυσικά πως θα το πείτε (κι αυτό φυσικά μετράει), αλλά κυρίως πως θα το εφαρμόσετε. Ακούγεται λοιπόν συχνά από τους παίκτες του στοιχήματος. Παίζω ότι βλέπω, αλλά και βλέπω ότι παίζω. Ποιο ρήμα μπαίνει πρώτο και ποιο δεύτερο κάνει μεγάλη διαφορά και αλλάζει την έννοια της κάθε φράσης.

Αφού διαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο όμως θα καταλάβετε ότι μιλάμε για μεγάλη διαφορά, βασικά για δύο αντίθετες καταστάσεις στο στοίχημα. Η μία οδηγεί σε σημαντικές απώλειες, η άλλη στον αντίποδα μας προστατεύει και αυξάνει σημαντικές τις πιθανότητες να βγούμε κερδισμένοι από τη μάχη του στοιχήματος.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βλέπω ό,τι παίζω

Μας αρέσει να ξεκινάμε με θετική χροιά, οπότε θα αρχίσουμε την ανάλυση της φράσης «βλέπω ότι παίζω». Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείτε την αναμέτρηση πάνω στην οποία έχετε ήδη ποντάρει πριν ξεκινήσει το ματς. Το ίδιο ισχύει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό στο live, εκεί όπου η θέαση του αγώνα είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Μα φυσικά διότι το στοίχημα δεν είναι τυφλός τζόγος. Δεν είναι παιχνίδι που λειτουργεί με RNG όπως τα live παιχνίδια ή τα virtual sports, ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στο καζίνο. Το στοίχημα λοιπόν θέλει γνώση, διάβασμα, ενημέρωση. Το ματς κατά τη διάρκεια του προσφέρει ευκαιρίες, ή ακόμη κι όταν τα πράγματα στραβώνουν πρέπει να κάνεις κάτι για να καλυφτείς.

Τα εργαλεία και πώς τα χρησιμοποιούμε

Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να βλέπετε οπωσδήποτε το ματς πάνω στο οποίο έχετε ποντάρει ή σκοπεύετε να ποντάρετε.

Το πρώτο χρήσιμο εργαλείο είναι το live streaming*. Επιλέξτε πλατφόρμα που να προσφέρει live streaming* σε όσο το δυνατόν περισσότερες διοργανώσεις. Είναι πολύτιμο εργαλείο. Δεν χρειάζεται να βλέπετε το ματς στην τηλεόραση, αλλά σας το προσφέρει η πλατφόρμα μέσα στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Σε μία οθόνη, είτε αυτή του κινητού σας, είτε του υπολογιστή σας, μπορείτε να βλέπετε και το ματς, αλλά και πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις. Δεν χάνετε δευτερόλεπτο και μπορείτε να κινηθείτε ανάλογα.

Το δεύτερο πολύτιμο εργαλείο είναι το cash out*. Δηλαδή η δυνατότητα να κλείσετε το στοίχημα πριν τη λήξη του αγώνα. Εξασφαλίζετε έτσι κάποια κέρδη αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, ή μετριάζετε τις απώλειες, αν το παιχνίδι έχει στραβώσει.

Αυτό λοιπόν σημαίνει βλέπω ότι παίζω. Είτε το έχω ποντάρει από πριν, είτε στο live, ακόμη κι αν θέλω να το κάνω cash out ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε σημαντικά τις πιθανότητές σας να βγείτε νικητής από την αρένα του online betting.

Παίζω ό,τι βλέπω

Κι εδώ έχουμε την αρνητική όψη του νομίσματος. Παρότι το νόμισμα δεν είναι ίδιο, αφού μιλάμε για δύο διαφορετικές φράσεις, επειδή πολλοί το μπερδεύουν, το αναφέρουμε με αυτόν τον τρόπο. Το στοίχημα πρέπει να είναι διασκέδαση, το ίδιο και ο αθλητισμός. Δεν παίζουμε με το κέρδος ως κύριο σκοπό. Πάντα υπάρχει αυτό στο μυαλό μας, αλλά πρωτίστως ο παίκτης πρέπει να ψυχαγωγείται. Έτσι λοιπόν μπορούμε να δούμε κι ένα ματς ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ή όποιο άθλημα μας αρέσει δίχως να έχουμε ποντάρει σε αυτό. Αν επίσης για να παρακολουθήσουμε ένα ματς θα πρέπει να έχουμε ποντάρει σε αυτό, τότε με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε προβληματική ενασχόληση με το στοίχημα, ή έχουμε ήδη μπει σε αυτά τα μονοπάτια και δεν το έχουμε καταλάβει.

Το «παίζω ότι βλέπω» λοιπόν, είναι μία φράση κοντά στον εθισμό. Κι αν δεν φτάσει κάποιος ως εκεί, σίγουρα θα έχει μεγάλες χρηματικές απώλειες. Η διαθεσιμότητα από τις εταιρείες είναι συνεχής, η ροή ασταμάτητη. Δεν είναι δυνατόν να ξοδεύετε όλη τη ζωή σας βλέποντας συνέχεια σπορ και ποντάροντας σε αυτά. Δείτε με μέτρο, ποντάρετε ακόμη πιο φειδωλά. Δείτε ματς στο οποίο έχετε ποντάρει ή θα το κάνετε, αλλά παρακολουθήστε και κάποια άλλα απλά για να διασκεδάσετε.

Έτσι είναι η αγάπη. Να μένουν 10’’ και να ξέρεις ότι θα κρατήσουν 20’
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις