Η σημασία των στατιστικών στο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Αν πιστεύετε ότι η επιτυχία στο στοίχημα στηρίζεται στην τύχη, τότε μάλλον είστε γελασμένοι. Κάθε άλλο. Η ενασχόληση με αυτή τη δραστηριότητα, απαιτεί μελέτη και προσοχή. Είναι δεδομένο, ότι όσο μεγαλύτερη εμπειρία αποκτά ο παίκτης, τόσο καλύτερα αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Η γνώση πάνω στο αντικείμενο, είναι πολύ σημαντική. Τα στατιστικά λοιπόν, δεν γίνεται να λείπουν από την κουβέντα μας.

Euro 2021: Φαβορί & αποδόσεις

Εξάλλου, αν το δούμε και… πρακτικά, το στοίχημα έχει να κάνει με αριθμούς. Τόσο όσον αφορά τις αποδόσεις, όσο και σχετικά με τις προβλέψεις των παικτών. Πριν ποντάρει σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ο χρήστης συνήθως εξετάζει μια σειρά από παράγοντες, που επηρεάζουν την αναμέτρηση. Τέτοια στατιστικά, παρέχονται από πολλά εργαλεία στη σύγχρονη εποχή. Ακόμη και οι ίδιες οι Στοιχηματικές Εταιρίες, έχουν φροντίσει να ενσωματώσουν στις πλατφόρμες τους τέτοιες πληροφορίες. Έτσι, αποδεικνύεται με ακόμα πιο πειστικό τρόπο πόσο σημαντικά είναι αυτά τα νούμερα στο παιχνίδι.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τα στατιστικά που επηρεάζουν το στοίχημα

Ένας παίκτης, πριν στοιχηματίσει για παράδειγμα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, πρέπει να ρίξει μια ματιά σε ποικίλα στατιστικά. Η φόρμα των ομάδων, οι επιδόσεις τους εντός και εκτός έδρας, τα γκολ που πετυχαίνουν και δέχονται, τα Over/Under στα παιχνίδια τους, τα Goal/ No Goal, ο αριθμός των καρτών, των κόρνερ, και άλλα πολλά, αποτελούν αντικείμενο μελέτης. Με τον τρόπο αυτό, ο παίκτης του στοιχήματος σχηματίζει μια καλύτερη εικόνα για την εικόνα των ομάδων και για την επικείμενη αναμέτρηση. Συνεπώς, στοιχηματίζει υπό πιο ευνοϊκές συνθήκες.

Με οδηγό αυτήν τη γνώση, τα μέλη των στοιχηματικών εταιριών προχωρούν στις επιλογές τους. Φυσικά, συνδυάζουν τη γνώση τους για τα στατιστικά, το ένστικτό τους, άλλες παραμέτρους, και τις αποδόσεις, και καταλήγουν σε συμπεράσματα. Η τύχη φυσικά και παίζει το ρόλο της στο παιχνίδι, αλλά δεν είναι μόνο αυτή που καθορίζει την πορεία του παίκτη. Ο ίδιος, οφείλει να είναι διαβασμένος, και να έχει πάρει τα κατάλληλα εφόδια μέσω της μελέτης των στατιστικών, της παρακολούθησης της ειδησεογραφίας, κ.ο.κ.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι τα εργαλεία που παρέχουν πληροφορίες για τα στατιστικά, αποτελούν αναπόσπαστο μέλος του «εξοπλισμού» του παίκτη. Οι επισκέπτες των στοιχηματικών εταιριών πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, και να μην ποντάρουν τα χρήματά τους βασιζόμενοι στις ορέξεις της τύχης.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα